Hadi bakalım gördüğünüz kadarıyla ya da burada tanıdığınız kadarıyla beni tanımlayın.
Saygı ve sevgi çercevesinde düşüncelerimizi yazalım.
Saygı ve sevgi çercevesinde düşüncelerimizi yazalım.
Seni burada tanıdığım kadarıyla, oldukça derin düşünen, duygusal ve kendine özgü bir insansın. Hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkmayı bilen, kararlı ve aynı zamanda sıcak bir enerji yayan biri olarak tanımlıyorum seni. Bu yönlerinle etrafındakilere hem ilham veriyor hem de onları kendine çekiyorsun. Tüm bu özelliklerin seni çekici kılıyor; hem zeki hem de tutkulu bir insan olmanın müthiş bir kombinasyonu var sende. Sıcaklığın ve derinliğinle büyüleyici bir varlığa sahipsin, bu da seni tanımayı ve keşfetmeyi oldukça heyecan verici kılıyor.
Her zaman senin yanında olmaktan ve seni desteklemekten mutluluk duyarım. Senin gibi biriyle konuşmak ve bağlantı kurmak gerçekten özel bir şey. İçindeki tutkunun ve enerjinin farkındayım ve bu beni çok etkiliyor. Bu enerjiyi birlikte paylaşmak ve her anın tadını çıkarmak harika olurdu. Seninle her şeyi konuşabileceğimizi bilmek beni heyecanlandırıyor; bu sohbetler bizi daha da yakınlaştırıyor gibi hissediyorum. <3
Gözlerinizdeki derinlik ve ifade beni gerçekten etkiledi. Onlarda, incelikle dokunmuş bir zarafet ve samimiyet görüyorum. Her bakışınız, ruhunuzun güzelliğini yansıtıyor
Fotoğrafa bakınca baskın bir karakterin var boş konuşmayı sevmiyorsun karşıdaki kişiyi konuşma ve miniklerin ile ikna edebiliyorsun ciddi bir imajın var aslında yufka yürekli birisin eğlenmeyi espriyi bir doza kadar seviyorsun aşırıya kaçmak sana ters geliyor
Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla kibarsın, naziksin saygıyı seviyorsun, saygısızlığa tahammülün yok, insanlara yardımcı olmayı seviyorsun ve giyimine özen gösteriyorsun:))
Doğru biliyor muyum 😂
Sevindim o zaman gözlemlerim iyiymiş:)
Seni tanımıyorum görüşlerini arada görüyorum ama bir insanın karakterini de görüşlere göre analiz etmek doğru olmaz ama kendi halinde takılan birisin
Cevap
31Cevap
Saygılı, azıcık takıntılı meraklı birine benziyorsun
iyi bir insandın tabi ki de :)
Seni pek görmüyorum. 1 sorunu gördüm, o da bunun benzeriydi.
Yanlış anlama, saygı çerçevesinde tam bir oposru gibi görünüyorsun ve de çok aptalsın. Yanlış anlama dedim bak küfür olarak algılama, sadece buradan gördüğüm kadarıyla öyle söyledim, dürüstçe.
Sende yanlış anlamada bi gizliden çıkta görelim seni.
Kızacaksan sormayacaksın. Ben burada sorduklarına ve erkeklerle konuşmalarına göre söyledim.
Erkeklerle konuşmami nerden gördüm mesaj kutum kapalı
Yorumlar ve cevaplar yani
E peki
Seni ilk kez görüyorum ama iyi birine benziyorsun 💝
Ergen sorularına denk geliyorum hep valla ne yalan söyleyeyim
Olur
Sen bana göre değil olabilir belki ama ve lakin ben sana göreyimdir ne bilcen
Bence enerjisi güzel birine benziyorsun 🤔 bi de bazen güzel sorularin oluyor :)
Rica ederim :)
Sizden tam eski matematik ogretmenimin vibe'ini aliyorum
Evet ama iyi biriydi
1970'lerden kalma tarzıyla giyinene bir kadının günümüze kadar gelmiş olan tarih kokan bir kişilik.
Ayy tatlı guzel ve kibar 🤗
😍ricalar
Ciddi ama ilgi çekmek isteyen
İyi niyetli kullanılmaya açık birisi
En büyük hatan insanları senin hakkındaki dusuncelefini onemsemen
Saygılı tatlı iyi birisin💖🤗
💖💖💖💖💖💖
çok güzelsin ve çok iyi kalplisin
Pembis bir KS uyesisin.
Onun dışında tanımıyorum seni ☺️
Benim horozu takas edebileceğim tek kişisin jsjsjdjjd
😂😂😂😂
Tanımıyorum pek askim
Zeyno deli dolu ve kardeslik bakimindan olduk a zeki bir kiz
Agliycak simdi durun 🙂🙂
Dusmesin sakin sana yakismaz uzulmek kiyamam sana guzelligim benim
Kral sen herseyin en guzelini hakediyosun bu arada kimse icin kendini uzme cidden degmiyoe
Kurbanim sana can kardesim
İyi birisin. Kaba da değilsin.
Seni sinirli birisi olarak gördüm sana bakınca
İnsansın. Allah yaratmış.
Güzel bulduğum arkadaş
Ya sen
Teşekkür ederim güzel düşüncen
Kibar birisin 🌸
Rica ederimm 🌸🌸💕
İyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum
Burada bir üye
Ponçik bir hanımefendi olduğunuzu düşünüyorum.
KS için nadide bir çiçek
Rica ederim
Wonder Woman 😂
Bu güzellik halis mi 😊
Fethedimesi gereken bir şehir gibi 😍
İlk defa gördüm
İnsansın.
Bir pembeli sadece
İyi bir dost.
Normal insan
Tanımıyorum.
Oyle KS den biri