Kişilik & Karakter Kadınlar beyaz tenli erkeklerden mi hoşlanır🥺🥺? tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şöyle bi içim geçmiş, bi uyandım bronzlaşmışım yav. Çamaşır suyuyla dolu küvete girsem ağarır mıyım 🥺Çok çirkinler dimi ya Kadınlar beyaz tenli erkeklerden mi hoşlanır🥺🥺? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kadınlar sevdiği erkeğin ten renginden hoşlanır. Önceden ten rengi seçip sevgili yapmıyorum ben şahsen. 3 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Ben de diyorum ten rengim neden bu kadar seviliyor ahah Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Olum sen neden kokuyo gibi bi izlenim bırakıyon ya. 2 6 Yorumla tiredSavitar 1 yıl O ne alaka kızım dnekel nerden çıkardın fjfj Yorumla tiredSavitar 1 yıl Feromon kokuyorum dimii Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ne bilim ya senin fotolara bakınca kötü bi koku alıyorum puhaha 🤣 Yorumla tiredSavitar 1 yıl İlla sinir edecen dimi. Fotolardan vuramıyon tabi 😏 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl He kesin fotolardan vuramıyorum diyedir. Millete de yandım diyo. Bir yıldır liflenmiyom demiyo da. 🤣 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Sbjdkdkd Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Saçmalama aaa bende dün geçti yoğurt falan sür krem de varsa sur 3 güne geçer 2 6 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Yanıyor demedim ki, soyulma falan da yok: ) güneş kremi sürdüm. Sadece renini nasıl açarım onu merak editorum Yorumla sugarrirem 1 yıl Bende de aynı oldu Yorumla sugarrirem 1 yıl Dediğimi yap Yorumla tiredSavitar 1 yıl 2 haftadır böyleyim ama : ( Yorumla sugarrirem 1 yıl Aaa hayret Yorumla sugarrirem 1 yıl Sen yoğurt sue soyulut Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Beyaz ten ürün tendir moruk, tüm Dünya'da saygı görür 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Nasıl çözücrm bu sorunu peki Yorumla
Wlahca Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben esmer beğeniyorum buğday tenli de olur ama beyaz ten kadına has bişeydir ya 0 2 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Beyaz tenli kadınlardan hoşlanmam Yorumla Wlahca 1 yıl Olabilir herkesin beğendiği bi tip vardır Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl bay bacağını kirip poz vermiş birde sjsjsj yesin seni KS kizlari 0 2 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Yemek miiii? 90 60 90 vücudumm var, doya doya bitmez tadııımmm var Yorumla tiredSavitar 1 yıl Seksi olmak benşm suçum mu yani ne yapabilirim Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biz kadınlar bizden uzun olanıza ve bize nasıl hissettirdiğinize bakıyoruz. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Beyaz tenli de severim. Koyu tenli de severim. Ben bunları çok sorun eden birisi değilim. 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Değil çirkin be kdkdmdkd 2 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Dimi dimi Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kumral seviyorum ben daha çok, beyaz da denebilir aslında 0 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben beyaz seviyorum süt gibi dokundum mu kızarcak 1 7 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Çook feminen geldi gözüme ama neysehh güzelim kızı kaçırdık yaSeneye kadar ağarırım, bekle beni Yorumla Qassanovaa 1 yıl Jsjdbdn şaka maka yanıyosa derin soyulabilir krem surmen lazim biliyosun dimi Yorumla tiredSavitar 1 yıl Kontrollü yandım 9 gün günde bir saat Yorumla tiredSavitar 1 yıl Dinlendire dinlendire sjjsks Yorumla Qassanovaa 1 yıl Afiyet bal sugar olsun jsksbjs Yorumla tiredSavitar 1 yıl Tek başına tadı çıkmaz gel beraber olsun fjrkke Yorumla Qassanovaa 1 yıl 😂 Yorumla
arkadasimbileyok Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Onun sort izini ben dusunemiyorum😂 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Kasıktan 2 cm aşağısıyla 2 cm yukarısı arası sarı kaldı bi : dŞort izi yok yani djdkd Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. sen ne yapmissin boyle kapkara olmussun 1 4 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Mecnun gibi çöllere düştüm. Ondan hep Yorumla yarenimsii 1 yıl tuh ya hep ask iste naparsin Yorumla tiredSavitar 1 yıl Hep hepp, bırakmıyo peşimi lanet aşk Yorumla yarenimsii 1 yıl gecmis olsun Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabi evet bayılırız Jjzjka 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Ama ama amaa Yorumla
EskiyeByeYeniyeHi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Beyaz daha ilgi çekici ya, yanağını sıktığında kızarıcak 😉 0 2 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Beğenmeyen de küçük kızına almasındı Yorumla EskiyeByeYeniyeHi 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Abow 2 7 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Hayır yaa Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Geçer ya Yorumla tiredSavitar 1 yıl Nasıl nasıl nasıl Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Bi kaba limon sık üzerine azcık bal dök, su koy karıştır bronzlaşmış yerlere sür yarım saat sür sonra yıka geçer umarım bide yoğurt da geçiriyor diyolar denemekte fayda var Yorumla tiredSavitar 1 yıl Böyle kötümüyüm yanii Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Yani biraz fazla bronzlaşmışsın ama bacakların hala seksi Yorumla tiredSavitar 1 yıl Oleyy Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ben esmer seviyorum 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Krşke tüm kızlar esmerleri sevse Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Kumral daha iyi 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Yani bennn Yorumla
gizemdunyası_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Esmerin tadı başkadır 😅 0 2 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Esmerim biçim biçim Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl 😅😅 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle bir genelleme yapmıyorum 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kadınlar erkekler kadar takıntılı değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hoşlanmaz gadası 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pp ye baktım beyaz falan degilsin kumralsin Yorumla tiredSavitar 1 yıl Nasıl beyaz olucam peki Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bu nasl bi, kombin 0 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Kombinlerime laf ettirmemmm Yorumla
ayanaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Pick me erkeklerden hoşlanmadiklari kesin 0 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Püffff Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadınlar sevdiği erkeğin ten renginden hoşlanır. Önceden ten rengi seçip sevgili yapmıyorum ben şahsen.
Ben de diyorum ten rengim neden bu kadar seviliyor ahah
Olum sen neden kokuyo gibi bi izlenim bırakıyon ya.
O ne alaka kızım dnekel nerden çıkardın fjfj
Feromon kokuyorum dimii
Ne bilim ya senin fotolara bakınca kötü bi koku alıyorum puhaha 🤣
İlla sinir edecen dimi. Fotolardan vuramıyon tabi 😏
He kesin fotolardan vuramıyorum diyedir. Millete de yandım diyo. Bir yıldır liflenmiyom demiyo da. 🤣
Sbjdkdkd
Saçmalama aaa bende dün geçti yoğurt falan sür krem de varsa sur 3 güne geçer
Yanıyor demedim ki, soyulma falan da yok: ) güneş kremi sürdüm. Sadece renini nasıl açarım onu merak editorum
Bende de aynı oldu
Dediğimi yap
2 haftadır böyleyim ama : (
Aaa hayret
Sen yoğurt sue soyulut
Beyaz ten ürün tendir moruk, tüm Dünya'da saygı görür
Nasıl çözücrm bu sorunu peki
Ben esmer beğeniyorum buğday tenli de olur ama beyaz ten kadına has bişeydir ya
Beyaz tenli kadınlardan hoşlanmam
Olabilir herkesin beğendiği bi tip vardır
bay bacağını kirip poz vermiş birde sjsjsj yesin seni KS kizlari
Yemek miiii? 90 60 90 vücudumm var, doya doya bitmez tadııımmm var
Seksi olmak benşm suçum mu yani ne yapabilirim
Biz kadınlar bizden uzun olanıza ve bize nasıl hissettirdiğinize bakıyoruz.
Beyaz tenli de severim. Koyu tenli de severim. Ben bunları çok sorun eden birisi değilim.
Değil çirkin be kdkdmdkd
Dimi dimi
Kumral seviyorum ben daha çok, beyaz da denebilir aslında
Ben beyaz seviyorum süt gibi dokundum mu kızarcak
Çook feminen geldi gözüme ama neysehh güzelim kızı kaçırdık ya
Seneye kadar ağarırım, bekle beni
Jsjdbdn şaka maka yanıyosa derin soyulabilir krem surmen lazim biliyosun dimi
Kontrollü yandım 9 gün günde bir saat
Dinlendire dinlendire sjjsks
Afiyet bal sugar olsun jsksbjs
Tek başına tadı çıkmaz gel beraber olsun fjrkke
😂
Onun sort izini ben dusunemiyorum😂
Kasıktan 2 cm aşağısıyla 2 cm yukarısı arası sarı kaldı bi : d
Şort izi yok yani djdkd
sen ne yapmissin boyle kapkara olmussun
Mecnun gibi çöllere düştüm. Ondan hep
tuh ya hep ask iste naparsin
Hep hepp, bırakmıyo peşimi lanet aşk
gecmis olsun
Tabi evet bayılırız Jjzjka
Ama ama amaa
Beyaz daha ilgi çekici ya, yanağını sıktığında kızarıcak 😉
Beğenmeyen de küçük kızına almasındı
😂😂😂
Abow
Hayır yaa
Geçer ya
Nasıl nasıl nasıl
Bi kaba limon sık üzerine azcık bal dök, su koy karıştır bronzlaşmış yerlere sür yarım saat sür sonra yıka geçer umarım bide yoğurt da geçiriyor diyolar denemekte fayda var
Böyle kötümüyüm yanii
Yani biraz fazla bronzlaşmışsın ama bacakların hala seksi
Oleyy
Ben esmer seviyorum
Krşke tüm kızlar esmerleri sevse
Kumral daha iyi
Yani bennn
Esmerin tadı başkadır 😅
Esmerim biçim biçim
😅😅
Öyle bir genelleme yapmıyorum
Kadınlar erkekler kadar takıntılı değil.
Yoo ben esmerlerden hoşlanıyorum
Esmer ama Arap gibi değil
ne alakası var buğday tenli daha iyi
Olm ne saçmalıyosunuz
Hoşlanmaz gadası
Pp ye baktım beyaz falan degilsin kumralsin
Nasıl beyaz olucam peki
Tercih meselesi o esmer erkek seven de var
Esmer erkek hoştur
Ben esmer seviyorum
Bu nasl bi, kombin
Kombinlerime laf ettirmemmm