Kötü davranılmaktan hoşlanıyorum, yardım edebilir misiniz lütfen?

Merhaba, bu duygu ve durumu tam olarak açıklayabilir miyim aktarabilir miyim bilmiyorum. Doğrusu ben bile henüz tanımlayamıyorum ki uzun süredir bu durumla boğuşuyorum. Bunun yanlış olduğunu ve kendimi savunmam, rahatsız olmam gerektiğini biliyorum fakat olmuyorum. Bende birisi kötü davrandığında parıldayan, rahatsız olup karşı çıkan güçlü bir kişilik olmak istiyorum. Hayatım boyunca sessini çıkarmayan, çoğu şey yanlış olsada göz yuman birisiydim. Bunun bir etkisi oldu mu bilmiyorum. C! nsell! kten hoşlanmıyorum (çok affedersiniz mesela c! ns&l bölg&lerin y@l@nması gibi vıcık vıcık eylemler nedense beni hep tiksindirmiş ve midemi bulandırmıştır fakat g&ğüslerin em! lmesi yerine ısırılması gibi bir eylem bana zevk verebilir, romantik bir öp*şme yerine öp*şürken canımı acıtacak dudaklarımı parç@layacaksa bu hoşuma gider ki çoğu kişinin kesinlikle korkunç bakıp istemeyeceği bir durum olduğunu biliyorum ama şahsen benim hoşuma gidiyor, ayrıca dediğim gibi c! nsel b&lgelerin y@l@nması hoşuma gitmezken boynumun mor@rtılması gidiyor) Çıpl@klıktan iğreniyorum, vücudumla aramda bir sorun yok ama karşımdaki kişi dahi giysilerle gözüme daha hoş geliyor tamamen soyunulması hoşuma gitmiyor. Belli yerleri görmek hoş olabilir. Ayrıca hayatım boyunca hiç aşık olmadım, aşık olamıyorum. Kimseye karşı güven duygusu hissetmiyorum, dünyanın pisliği söz konusu olduğunda bu duygu daha da zorlaşıyor. İnsanlardan çabuk sıkılıyorum, zor kişileri biraz seviyorum. Bir kişiyi seversem bile takıntılı olabiliyorum, kötü bir davranışta bulunmuyorum aklı yerinde bir insanım. Genel olarak kimseye fazla bir ilgi duyamasam da, kızlara karşı bir ilgim de yok yani eşcinsel falan değilim. Kimseyi dış görünüşüne göre seçip yargılamam kesinlikle benim için önemsiz bir faktör fakat yakışıklı insanlara bakmak hoşuma gidiyor, bazı insanlar yakışıklı olmasa da bana yakışıklı gelebiliyor. İnsanlara ilgim asla hoşlantı veya aşk basamağına kadar ulaşamıyor. Aklıma şu anlık gelen son sorunum da başlıkta belirttiğim durum sanırım. En karmaşık olanı da o diyebilirim. Kötü davranılmaktan kastım mesela boynumun sıkılması, sıkıştırılmak gibi kötü eylemler hoşuma gidebiliyor yeri geldiğinde hakaret edilmesi dahi. M@zoşist olduğumu düşünmüyorum çünkü kendime zarar vermekten haz duymuyorum, ama bir erkeğe karşı yüzeysel ufak bir ilgi dahi duysam zarar gördüğümde zevk alıyorum. Acıya oldukça dayanıklı bir insanım, uyumlu birisi olduğumu da sık sık duyarım.

Neden böyle olduğumu gerçekten hiç bilmiyorum, anlattığım her bir durumu sabırla tek tek açıklayabilecek kişiler olursa çok minettar olurum ve ayrıca nasıl kurtulabileceğimi de anlatırsanız. Çünkü dediğim gibi normal olmadığının farkındayım ve benim gibi insanlar sanırım yok denilecek kadar az, ben de normal bir insan olmak istiyorum artık. Bu duygulardan çok bunaldım. Lütfen kınamadan yardımcı olun, zaten asıl amacım bu sorunları tespit etmek ve çözebilmek. Yaygın genel bir adı veya sendromu gibi kavram öğrenip durumu anlayabilmek..

Güncellemeler
1 yıl
Soruyu cinsellik amaçlı sormadım ama uygulama öyle algıladığı için bazı kelimeleri sansürlemek zorunda kaldım (biraz komik durdu)
Kötü davranılmaktan hoşlanıyorum, yardım edebilir misiniz lütfen?