Kişilik & Karakter Canınızı en çok ne yaktı? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yapay Zekaya Sor Herkesin "Yanında olduğumuzu unutma!" demesi canımı çok yaktı. Güncellemeler1 yıl Kimseye güvenme, kimseyi de sevme ama hayatına da devam etmeyi ihmal etme. Güncellemeler1 yıl Teşekkür ederim. 😃 Canınızı en çok ne yaktı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Bilmem ki, sevdiklerimi kaybetmek diyeyim. Başka canımı yakan bir durum olmadı. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. doğmak yaktı sadece.. dünyaya gelmek. 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Bazen ben de aynısını söylüyorum biliyor musun?
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Ya hepsi çok kötü bir durum o kadar tuzakdan kurtulmak bir mucize ama tabiki en son ikinci travma üzdü beni biraz 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beni doğuran yaratığın hayati tehlikem sürerken beni hastanede terk etmesi. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Karaktersiz insanların, karakter gösterisi. 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Sevmiş gibi yapan ama sevmeyen kişilerHak etmediğim sözler duymak 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Geçmişe takılmamak lazım çünkü geçti artık değiştiremeyiz. Ben geleceğe bakıyorum 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Annemin vefatı, tarifi tesellisi olmayan tek acıymış.. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Boşa zaman harcadığım insanlar sadece zamanım için üzülmüştüm geçmişe dönüp baktığımda 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Canımı en çok aile dediklerimin ailem olmaması yaktı. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Yüzüme gülüp arkamdan iş çevirenler yaktı. 1 0 Yorumla
Mavi_0418 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Her zor anlarında yanında olduğum insanlar vardı. Arkamı döndüğümde hiç birini bulamadım. En çok bu yaktı canımı. 1 0 Yorumla
ofeney Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bazı durumlarda yanlış anlaşılmak, bir de bazı isteklerin gerçekleşmemesi olabilir. 1 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Güvendiğim insanlardan gelen ihanetler 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl İnsanın canını en çok insanlar yakar... 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsanların aşk ilişkilerinde basitliği 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Annemi kaybetmek. 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Allah rahmet eylesin. 😔 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Teşekkürler Yorumla Bravehrart 1 yıl Rica ederim. Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun lafları 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçti gitti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bilmem ki, sevdiklerimi kaybetmek diyeyim. Başka canımı yakan bir durum olmadı.
doğmak yaktı sadece.. dünyaya gelmek.
Bazen ben de aynısını söylüyorum biliyor musun?
Ya hepsi çok kötü bir durum o kadar tuzakdan kurtulmak bir mucize ama tabiki en son ikinci travma üzdü beni biraz
Beni doğuran yaratığın hayati tehlikem sürerken beni hastanede terk etmesi.
Karaktersiz insanların, karakter gösterisi.
Sevmiş gibi yapan ama sevmeyen kişiler
Hak etmediğim sözler duymak
Geçmişe takılmamak lazım çünkü geçti artık değiştiremeyiz. Ben geleceğe bakıyorum
Annemin vefatı, tarifi tesellisi olmayan tek acıymış..
Boşa zaman harcadığım insanlar sadece zamanım için üzülmüştüm geçmişe dönüp baktığımda
Canımı en çok aile dediklerimin ailem olmaması yaktı.
Kıyamam dediklerim 😃
Öyle aman aman canımı yakan bir şey olmadı
Yüzüme gülüp arkamdan iş çevirenler yaktı.
Her zor anlarında yanında olduğum insanlar vardı. Arkamı döndüğümde hiç birini bulamadım. En çok bu yaktı canımı.
Bazı durumlarda yanlış anlaşılmak, bir de bazı isteklerin gerçekleşmemesi olabilir.
Değer verip karşılığını alamamak
Güven maalesef.
Güvendiğim insanlardan gelen ihanetler
İnsanın canını en çok insanlar yakar...
İnsanların aşk ilişkilerinde basitliği
Haksiz yere cok kotu muamele gordum
Annemi kaybetmek.
Allah rahmet eylesin. 😔
Teşekkürler
Rica ederim.
her şeyin sonunda bencillikle suçlanmak
Onun lafları