Gizli Üye(30-35)1 yılSemaver gibi her önüne geleni fokurdatan erkeklerin genellikle hoş karşılanmadığını söyleyebilirim. Bu benzetme genellikle insanların sabırsız, ani tepkiler veren veya her konuda aşırı hassas olan kişiler için kullanılır.
Erkeklerin veya herhangi bir kişinin "iyi" veya "kötü" olarak nitelendirilmesi, genellemelerden ziyade bireysel özelliklerine ve davranışlarına bağlıdır. Birinin iyi veya kötü biri olarak değerlendirilmesi, genellikle kişisel değer yargılarına ve etik kurallara dayanır. Birisi başkalarına karşı anlayışlı, saygılı ve empatikse genellikle "iyi" olarak kabul edilir.
Ancak, herhangi bir kişinin sürekli olarak fokurdatan veya çabucak sinirlenen biri olması genellikle ilişkilerde veya sosyal ortamlarda olumsuz bir etki yaratabilir. Empati gösteremeyen veya diğer insanların duygularını göz ardı eden kişiler genellikle ilişkilerde zorluklar yaşayabilir.
Sonuç olarak, birinin "iyi" veya "kötü" olarak değerlendirilmesi, genellemelerden ziyade bireysel özelliklere ve davranışlara dayanır. Herkesin farklı özelliklere ve karar verme yetisine sahip olduğunu unutmamak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekleri hedef alarak iyi yaptın ablam fokurdamayalım 😀
17 Yorumla- 1 yıl
Tabiki 👍 ya fokurdayın okadar da zalim birisi değilim 😂 ama sadece bir kişi olsun ona fokurdayın 😂 o zaman serbest 👍👍😂
Cevap sahibi1 yılHahahah ben ona fokur fokur fokurduyorum😀
- 1 yıl
En güzeli 👍 olması gereken o zaten 👍👏👏👏🧿🧿
Cevap sahibi1 yılAynen ablam😇
- 1 yıl
🙏🙏🙋🥰😊
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
1 yılElhamdülillah bugün de lafımızı yedikk NHxhzzjbsn
113 Yorumla- 1 yıl
@asdafadasf. Haha 😂 bugün hedefime sizi koydum 😂 yaa şöyle bir şey oldu ben soruyu mizah amaçlı sordum tabiki birlikte gülüp eğlenelim diye, ama kızlar sanki yıllardır biri böyle bir şey sorsada içimizi döksek diye beklemişler sanırım 😂 çok dertli çıktılar 😂 Allah bu erkek milletinin boyları posları devrilsin 😂
- 1 yıl
İşte her önünüze gelene fokurdarsanız olacağı buuu 😂😂
- 1 yıl
Ya ben ne alakaaağ hüğhüğhüğ
Şu tipe bak profili büyüt tipe baağkk ne kadar masum 🥹 dimi KZJSJSSJSNNSA - 1 yıl
Evet gerçekten çok masum duruyor 🤣 senin günahını almışlar zilliler 🤣
- 1 yıl
Boyları posları devrilsin püü Nxndjshsbssnsn
- 1 yıl
@asdafadasf burdan onları şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
- 1 yıl
Ertesi gün yine bize sallarsan bozuşuruz amaaaa ZJhsbszbsnss
- 1 yıl
Yaaa valla bunun için söz veremem ,😂çünkü hiç sağım solum belli olmuyor 😂 sen yinede bana fazla güvenme olur mu 😂
- 1 yıl
Kadın değil misiniz hepiniz aynısınız be giiğt beni yanlız birağkk JZBZZNZBZSKS
- 1 yıl
Haha 😂 çok mükemmel Varlıklar değilmiyiz ama 😂
- 1 yıl
Susma hakkımı kullanıyorum:d
- 1 yıl
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂😂
- 1 yıl
Teenkss
1 yılMizah karışık gerçekler güzel soru olmuş🤣Böyle olan erkekler şimdi üzerine alınır olmayan güler geçer. Erkekler genelde biraz ilgi ve güleryüz olunca daha çabuk kapılıyorlar. Beğenme his hak getirsin kadında🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır onlar iyi biri değildir
00 Yorumla
1 yılSadık olsunlar sevsinler aldatmak yerine açık açık konuşsunlar hiç de zor değil 🤷
Ama onlar o kadar beyinsiz ki karaktersizlik yapıp iki kadını idare etmek için direniyor ne halt elde ediyorsunuz yemin ederim anlamış değilim bir tane ile yetinip geberip gitseniz ölürsünüz zaten bazı kadınlarda böyle Allah'ın cezaları yemin ederim ya git karşısında otur deki
" Ben senle yapamıyorum ayrılalım" çok mu zor bunu demek 4 kelime bir cümle söyleyeceğine gider o. c gibi aylarca başka insanlara masal anlatırlar reziller12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısın 👍🥰 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺
- 1 yıl
Teşekkür ederim abla ya valla sinir oldum 🤷
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle katılıyorum. Her erkek libido ve istek barındırır ama mesele bunu kontrol altına alabilmek. İşte bunu her erkek başaramıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bizden bundan bahsediyoruz zaten
- 1 yıl
Ben de burada gördüğüm bazı şeylerden sonra erkekliğimden utanıyorum gerçekten. Kızların sapıkla yüksek libidoyu birbirinden ayırması lazım. Bazı hemcinslerim yüzünden genel olarak erkekler sapık damgası yiyor.
Semaver fokurdamazsa çayı nasıl demleyeceğiz. 😅 Kimseyi hedef almıyorum, keyfiniz bol olsun. 😌
11 Yorumla- 1 yıl
Canım bizde fokurdanasın demiyoruz ki 😂 her önüne gelene fokurdamasınlar diyoruz 😂 bir kişi olsun hayatlarında sadece ona fokurdasınlar 😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yılcevabım 👆🏼
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ateş sardıysa etrafımızı fokurdarız ne var bunda 😂 çok şükür herkese karşı değil djdndkd
13 Yorumla- 1 yıl
Fokurdamayin diyecek kadar zalim birisi değilim 😂 fokurdayın tabiki ama bir kişiye fokurdayın 😂
- 1 yıl
👍👍😂😂
1 yılErkekleri baştan çıkaranlar kadınlardır, bir kalça sallayıp erkekleri peşine takıyorlar.
15 Yorumla- 1 yıl
İrade diye de bir şey var ama öyle değil mi 😂 uckuruna sahip çıkamayan adam hiç birşeye sahip çıkamaz diye düşünüyorum
- 1 yıl
😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Ayyy ne güzel gülüyorsun öyle bayrammmm 😂 hımmm 😂
- 1 yıl
Ayağa basıyorlar, ellerini erkeğin elinin üstüne koyuyorlar, kalça gösterip frikik veriyorlar, başıma geldi.
- 1 yıl
Haha 😂 boyları posları devrilsin inşallah bunların 😂😂
1 yılÇabuk kapılma huyumdan nefret ediyorum jfjfjf
11 Yorumla- 1 yıl
Bak şimdi bende nefret ettim 😂😂
1 yılHiç öyle bir şeyim yok çok şükür alınmadım renkli kadın 😄
00 YorumlaKadınlar da öyle, artık. Erkegi kadını yok, eğer biri varsa hayatında herkese gözünü kalbini kapatman lazım, önce kendine olan saygı gereği sonra da sevdiğine olan. Saygıdan, midem bulanıyor aynı anda daldan dala atlayanlardan.
10 Yorumla
1 yılİti , kopuğu , karaktersizi , çapkını da var da özünde iyileri de var ya haksızlık etmeyelim 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.
1 yılAma kadınlarımızın geneli böyle erkekleri seviyor deli divane oluyorlar bunu ne yapcaz kızlarda az değil kuyruk sallıyorlar😀 kadınlar zarf attığınız bir erkek size karşı stabil ise o erkeğin peşini bırakmayın😀
00 Yorumla
1 yılHay agzına sağlık erkekler gerçekten iyi yeter ki yemek yesinler
14 Yorumla- 1 yıl
Birde uyusunlar , birde kumanda ellerinde olursa erkekler varya efsane varlıklar 👍👍😂😂😂
- 1 yıl
Ben yemek uyumak yeter.
- 1 yıl
Canınız sağolsun ne diyelim 🙋😊
- 1 yıl
seninde sagolsun
1 yılİnanki abla ben bu devirde kim iyi kim kötü ayırt edemiyorum yalnız şunu çok iyi biliyorum. İnsanlar inanılmaz derecede oyuncu Oskar'a aday o yüzden isteyen fokurdasın isteyen demlensin.
00 YorumlaErkeklerin çok kişiye yazmasının bi nedeni var. her yazdıklarıyla bi şeyler yaşamıyorlar ve kızlar çok seçici davranıyor biri gittiğinde erkeğin başka birini bulması zor oluyor bu nedenle bi kaç kişiyle konuşup hangisiyle anlaşabileceğini anlamak daha mantıklı tabi anlaşacağı kişiyle bi yola girdikten sonra tekrar fokurdama oluyosa orada bi yanlışlık vardır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSemaver bile bazen haddini biliyor. Erkekler kışın harıl harıl yanıp da sönmeyen soba üzerine bırakılan çaydanlık gibiler
00 Yorumla
1 yılKadınları da mahçup eden birileri var. biz erkekleri de.. bu katagoriyi iyi ayırarak lazim. geneli konuşmak hata olur...
00 Yorumla
1 yılBana göre benim seveceğim erkek haricindeki bütün erkekler kötü ve güvenilmezler, hiçbirine güvenmiyorum 😃
00 Yorumla
1 yılYalan dilimiz var ağzımız yok dnmdmddm
16 Yorumla- 1 yıl
Bilmem mi 😂😂
- 1 yıl
Ağzımız var dilimiz yok olacaktı bak hakketen yok dmfmdmd
- 1 yıl
tamam sıkıntı yok anladım zaten ne demek istediğini 🤗
- 1 yıl
Ama ikna oldum mu hayır 😂😂
- 1 yıl
Elbet bi ikna edenin olur diyim ne diyim
- 1 yıl
tamam pikiii 🤗
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. benzetme efsane olmuş 🤣🤣
15 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 işte öyle her önünüze gelene fokurdarsanız olacağı buuu 😂
- 1 yıl
Yaa kıyamam sana 😂 böyle duygusal konuşma leyn benide ağlatacaksın şimdi 🤣
- 1 yıl
Bende yalnızım ama 7/24 hep ben rengarenk dolaşıyorum şen dullar gibi 😂
youtube.com/shorts/BlkX8iRSNdM?feature=shared
Erkekler kadar başınıza gül düşsün emi.
13 Yorumla- 1 yıl
Yaaa teşekkür ederim 🙏 gül ataarımızfa oldu 😂
- 1 yıl
🙏❤️🥰😊
Hedef ben miyim Tayfun?
113 Yorumla- 1 yıl
Acelem yok hedefim sensin 😂
youtube.com/shorts/H-oatwJWGo8?feature=shared - 1 yıl
Haha 😂😂
- 1 yıl
Haydaa 😂 niyeki
- 1 yıl
Dimi ama 😂 kurunun yanında yaş da yanıyor 😂
- 1 yıl
Haklı isyan destekliyorum 👍👍😂
- 1 yıl
@nomercy7 çok şükür 🙏 birazdaha iyi canım üç gündür izin aldım evdeyim işe gitmiyorum zaten, eczaneden kas gevşetici aldım onu sürüyorum birde günde iki kere buz komleksi yapıyorum biraz daha ağrı hafifledi sanki hareket ederken o kadar çok ağrı olmuyor kolumu da yormamaya çalışıyorum işte
- 1 yıl
Amin canım inşallah 🙏 Teşekkür ederim sağolasın 🙏 ederim merak etme 🤗 tabiki öyle herşeyin başı sağlık
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi insanlarız biz ya
16 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar iyisin göstersene teyzelere teyzeler görsün 😂😂
- 1 yıl
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂😂
- 1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂
1 yılBizim kadar kafanıza taş yağsın 😂😂😂
16 Yorumla- 1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂
- 1 yıl
Uğraşmayın bizle valla cuma bugün bak duaya çıkarım 😂😂 hayırlı cumalar şaka bir yana
- 1 yıl
Tabiki 👍 bu işin esprisi illaki şurda iki gülüp eğleniyoruz işte 👍 samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙋😊
- 1 yıl
Senin de en azından anlayışın var senin burada bazıları anlamıyor onu bile 👍🥰
- 1 yıl
@SoulMortal35 Allah hepinize cuma günü ölmeyi nasip etsin ama bu cuma değil tabiki 👍😂😂😂
youtube.com/shorts/WXowRsqWi7k?feature=shared - 1 yıl
😂😂 cümlenizin inşallah 😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Ah biz erkekler nerelere gidelim 😌
15 Yorumla- 1 yıl
Heyaa nerelere gidiceksiniz , bir dünyaya sığdıramadık sizi nolucak sizin bu haliniz bilmiyorum 😂😂
- 1 yıl
Dimi ama 😂 sizin adınızı kötüye cikartanları burdan şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂
- 1 yıl
O iş bende sıkıntı yok hallederiz 👍😂
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. İyiyiz ablam iyiyiz 😂😎
13 Yorumla- 1 yıl
Sen adamın dibisin zaten bundan ne şüphe keşke herkes olsada sen gibi olsa 👍👍👍👏👏🧿🧿
- 1 yıl
🙏🙋❤️🥰
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Altını kısmak lazım öyle kişilerin. ya da ustundeki caydanliği hafif eğmek lazim. Kendi halinede birakilabilir kaynaya kaynaya icindeki su biter
00 Yorumla
1 yılHobi olarak erkekleri gömüyoruz biz de ablam😂
Afiyet bal olsun00 Yorumla
1 yılSokak lambası gibi olma Ey yar kime yandığın belli olsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler iyi miyi değil. Sadece önündeki o fazlalıkları ile düşünen pislik varlıklar. 😾
00 YorumlaEn azından kadınlar kadar kötü niyetli değiliz en kötü huyumuz fokurdamak olsun
00 YorumlaValaha artık erkekleri bile geçen kadınlar var günümüzde onlarda bi dursa erkeklerde durulur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Semaverin altini yakan ateş olmasa fokurdamaz
00 YorumlaAbla benim hiç bir suçum yok evde çay içip TV izliyorum 😂😂
00 YorumlaErkeklerin şeytan tüyünden yaratıldığını unuttunuz sanırsam
00 YorumlaBen değilim öyle bütün erkekler değil ama çoğu öyle
00 Yorumla
1 yılErkekleri bozan kadınlar olmasa biz aslında çok masum çocuklarız
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılUnutmamak lazım canım çok kaynayan her şey buhar olur 😎
00 Yorumla Erkekler ve iyi cümlesi olmadı bir arada, nefes alana fokurduyorlar.
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bazıları seçici ama geneli çabuk etkileniyor kadından evet:)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence her erkek aynı değil.
Tabi sen eğlencesine sormuşsun 😂00 Yorumla Altına ateş yakmazsan semaverde fokurdamaz, erkekte.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Geldi yaz ayları gevşedi... Diyeceğim de bazıları 7/24 öyle sağ olsunlar 😂
00 Yorumla
1 yılAnlatması uzun şimdi. İyi nedir, kötü nedir?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 1 yılBen fokurdadigim da ocağın altını kapatırsa biri fokurdama gider😉
00 Yorumla
1 yıl"Ayran gönüllüyüm ama en çok sana köpürdüm" tarifesi var erkeklerde😃
00 YorumlaBende diyorum kafama gelen taşlar nereden diye
00 Yorumla
1 yılKadınlar da herkese yav... herkes daha iyi olacak gibi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. garip
altına odunu verip ateşe arttırmaszanız fokurdamaz diye düşünüyorum
00 Yorumlaİrade yok çoğu kimsede. Hal böyle olunca genellemelere tabi kalıyor bir kesim. Yapacak bir şey yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHahahha aynen ya😂
Benden semaver olmaz ben çaycıyım😂✌️00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ohh afiyet olsun hava serin keyifler yerinde sagliginda umarim🧿
00 YorumlaBence özünden iyi canlılarız :D
01 Yorumla- 1 yıl
@Bynarcos işte özünüzü görmeden bir şey diyemem 😂😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSiz nasıl münasip buyurursanız bayan rengarenk..
00 Yorumla
1 yılKime göre neye göre.. Hiçte iyi değiller..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılhedef 12 den vuruldu
16 Yorumla- 1 yıl
Acelem yok hedefim sensin 😂 bir gelsen aşka kafayı yersin 😂😂
youtube.com/shorts/H-oatwJWGo8?feature=shared - 1 yıl
Aghhhh yedim şeyime yüreğime kurşunu 🤣
- 1 yıl
Haha 🤣
- 1 yıl
Vicdonsuz 🤣
- 1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂 incindimmm 😂
- 1 yıl
tabi okumuş kadın, baktı kendi yanacak, en iyisi silahı buna doğrultayım da onun hayatını şeyapayım, bitireyim dedi yani 🤣
Kimimiz iyi kimimiz kötü aslında her şey karşılıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSemaver gibi fokurdayan erkekleri bilmem de tencerede kaynayan su misali kızlar kaynamasa erkek bir halt yiyemez
00 YorumlaYüz verenleri çok olunca...
00 Yorumla
1 yılRenkli garı seni şiddetle kınıyorum 😝
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım