Kişilik & Karakter Derdinizi dinleyenlere para teklif eder misiniz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Korsan psikolog var mı?Bir tencere yaprak sarmasına anlaşalım 👋 Derdinizi dinleyenlere para teklif eder misiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Yaprak sarmaya okeyim ne zaman istersen ayıpsın ,😂 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 20 liraya millet dışarıda birbirini öldürüyor dinleyen bulursun ama her şeyini anlatmanı tavsiye etmem 😄 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Teşekkür ederim 😀 Yorumla Kuşadali88 1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir kadeh viski ve müziğin halledemeyeceği şey yok 😂 1 3 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Alkol almıyorum 😀 Yorumla MrConfused 1 yıl Sen de çay iç 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl İçiyorum şu an😀 Yorumla
NeclaTekinAydınoğlu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl @zeusunoğlusu benim diplomam bile var ama sen bana bir kolyeyi çuk görüyosun... demiyorum bir şey... 😪🚨🚑 1 4 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Allahım beni al yanına ya valla al beni yanına😫😫 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl bugün zorbalama sırası bende 😈 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Bigin zirbilini sirisi bindi😒 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl çocukların yanında tartışmayalım 😇🧿 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Parasıyla yapan profesyonel insanlar var, oralara yönlendiriyorum. Dert babası değilim! 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Karşılığında bişe istemiyorum 😅Bende para vermem bunun için 1 0 Yorumla
homelander3131 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Onun yerine bir kizi tavlayip dertlerim için kullanmak daha ucuza gelir. Sorunlarin çoğunu da cozer 1 4 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yara bandı diyorsun yani Yorumla homelander3131 1 yıl Yara bandı ayrılık sonrası olan ilişkiye deniyo. Bu hayata karsi yarabandi Yorumla u _Süveyda 1 yıl İşiniz gücünüz dalavere😀 Yorumla homelander3131 1 yıl Turkiyede yaşamak zor nabalim kdhdjdk Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Daha öğrenci olan psikolog var kabul mu ahsjash 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Olur olur 😀 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben bi tabağa bile okeyim sdfghsd 1 12 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Shsjsj Yorumla s LastGuest 1 yıl Yeter ki adı sarma olsun :D sen anlat ben dinliyorum Yorumla u _Süveyda 1 yıl Başlarsam susmam ama bir tabak daha getireyim ne olur ne olmaz kaçma hemen😂 Yorumla s LastGuest 1 yıl Sen en iyisi bi tencere ver :D Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yakında para da istersin sen😀 Yorumla s LastGuest 1 yıl Sadece dinleyeceksem para istemem :D fikrimi soracak olursan isterim sdfgsd Yorumla u _Süveyda 1 yıl Başta ne diyordun şimdi ne diyorsun sen ya shsjsj Yorumla s LastGuest 1 yıl Aaa pardon psikolog olarak tamam tamam sözleşmeye bağlı kalalım sfdgsd Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hiç güven vermiyorsun 😀 Yorumla s LastGuest 1 yıl Ben ekonomistim :D sdfhgfsdh Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ben de enayi değilim sjsjs Yorumla s LastGuest 1 yıl Sjdndld Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yaprak sarması zeytin yağlı mı?😂 1 28 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Herhalde 😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Kimi dinliyoruz? https://youtu.be/Rr5xjNgV7cw?si=53SEEKaIXjWvjJ1_ bırakın gelsin 😂😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Eeee beniii😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Tamam efenim buyrun oturun 🤌 Önce çocukluğunuza inmemiz gerekiyor sorunun kaynağını öğrenmek için 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Asansörle mi gideceğiz ona göre sen önden git ben arkandan gelirim😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Önden bayanlar efenim 😂 hayır kapsül ile aqua parklarda olan varya 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Git git yol bitmez yaş malûm😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Teknoloji gelişti kapsülle inip çıkıyoz artık 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Var be 😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Tabi 😂 bu arada sarma hazır mı 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Daha değil 😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Peki 😂derdiniz neydi 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Unuttum neydi ya😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bak gördün mü etkiyi 😂😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Gördüm 😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Sorun çözüldüyse yaprak sarmam nerde acaba 😂😂😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Konum at 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Arayan bulur. com 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Belasın@😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hayır rızkını 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hahahha😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Sarmamı isterim ben 😂😂😂 zeytin yağlı hemde 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl şaka da yapılmıyor artık aaaa ben şok😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Allah Allah ya bende BİM n'olacak 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yaaaa bi git😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl https://youtu.be/EmRjDzwrCmg?si=iw88nSCGslc4mD2J Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Para verseler bile anlatmam ki 😂 1 11 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Diyorsun😀 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Dedim bile arada ufak bi cıtlattıgm olur ( bazı kişilere ) o sayılmaz herhalde 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Taş değiliz olacak o kadar herhalde 😀 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Yoo ben taş gibiyim 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Maşallah sana o zaman😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl En çok bana ama değil mı 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Senden başka taş yok şimdilik ahahahah😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Günü guzel bir haberle bitirmekte varmış 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Uyuyor musun😀 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Yoo ama benim için gün bitmiştir artık 😂 gerçi uyurumda belli olmaz ki 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ulan 😂😂 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Dedikodu varsa bedavaya dinlerim 😂😂😂 1 3 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Isler kesat 😀 Yorumla perlamare 1 yıl Piyasa durgun diyorsun yani. Bir orası kaldıydı kesat olmayan. Devlet baba bu işe bir el atsın yoksa dedikodu denen bir meslek kalmayacak 😂😂😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Belki de bırakmanın zamanı geldi 😀 Yorumla
yürüyürümodabebeğim Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Onun yerine yapay zekaya sorabilirsin Her türlü derdini dinler ve sana en uygun cevapları verir. 0 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Ben ucretsiz yaparim onu sjdjsn staj gibi düşünün (depresyon olası) 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Dert anlatmayı da , dinlemeyi de sevmem...Uzak dururum o tiplerden.. 0 0 Yorumla
Mert3487 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Bi tencere yaprak sarmasına senin psikolojini bozanın aklını alırım 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl parayla dinleseydim zengin olmuştum şimdi 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bedava dinlerim nolcekk 1 0 Yorumla
GözlüklüDontŞirin Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl barmenin 10 liraya hallettiği çözüm gibi olur durumlar. 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginçmiş gerçekten 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır tabiki 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok artık. 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Derdimi anlatmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yaprak sarmaya okeyim ne zaman istersen ayıpsın ,😂
20 liraya millet dışarıda birbirini öldürüyor dinleyen bulursun ama her şeyini anlatmanı tavsiye etmem 😄
Teşekkür ederim 😀
Rica ederim 😄
Bir kadeh viski ve müziğin halledemeyeceği şey yok 😂
Alkol almıyorum 😀
Sen de çay iç 😂
İçiyorum şu an😀
@zeusunoğlusu benim diplomam bile var ama sen bana bir kolyeyi çuk görüyosun... demiyorum bir şey... 😪🚨🚑
Allahım beni al yanına ya valla al beni yanına😫😫
bugün zorbalama sırası bende 😈
Bigin zirbilini sirisi bindi😒
çocukların yanında tartışmayalım 😇🧿
Parasıyla yapan profesyonel insanlar var, oralara yönlendiriyorum. Dert babası değilim!
Karşılığında bişe istemiyorum 😅
Bende para vermem bunun için
Onun yerine bir kizi tavlayip dertlerim için kullanmak daha ucuza gelir. Sorunlarin çoğunu da cozer
Yara bandı diyorsun yani
Yara bandı ayrılık sonrası olan ilişkiye deniyo. Bu hayata karsi yarabandi
İşiniz gücünüz dalavere😀
Turkiyede yaşamak zor nabalim kdhdjdk
Daha öğrenci olan psikolog var kabul mu ahsjash
Olur olur 😀
Ben bi tabağa bile okeyim sdfghsd
Shsjsj
Yeter ki adı sarma olsun :D sen anlat ben dinliyorum
Başlarsam susmam ama bir tabak daha getireyim ne olur ne olmaz kaçma hemen😂
Sen en iyisi bi tencere ver :D
Yakında para da istersin sen😀
Sadece dinleyeceksem para istemem :D fikrimi soracak olursan isterim sdfgsd
Başta ne diyordun şimdi ne diyorsun sen ya shsjsj
Aaa pardon psikolog olarak tamam tamam sözleşmeye bağlı kalalım sfdgsd
Hiç güven vermiyorsun 😀
Ben ekonomistim :D sdfhgfsdh
Ben de enayi değilim sjsjs
Sjdndld
Yaprak sarması zeytin yağlı mı?😂
Herhalde 😀
Kimi dinliyoruz? https://youtu.be/Rr5xjNgV7cw?si=53SEEKaIXjWvjJ1_ bırakın gelsin 😂😂
Eeee beniii😀
Tamam efenim buyrun oturun 🤌 Önce çocukluğunuza inmemiz gerekiyor sorunun kaynağını öğrenmek için 😂
Asansörle mi gideceğiz ona göre sen önden git ben arkandan gelirim😀
Önden bayanlar efenim 😂 hayır kapsül ile aqua parklarda olan varya 😂
Git git yol bitmez yaş malûm😂
Teknoloji gelişti kapsülle inip çıkıyoz artık 😂
Var be 😀😀
Tabi 😂 bu arada sarma hazır mı 😂
Daha değil 😀
Peki 😂derdiniz neydi 😂
Unuttum neydi ya😀
Bak gördün mü etkiyi 😂😂
Gördüm 😀
Sorun çözüldüyse yaprak sarmam nerde acaba 😂😂😂
Konum at 😂
Arayan bulur. com 😂
Belasın@😀😀
Hayır rızkını 😂
Hahahha😂😂
Sarmamı isterim ben 😂😂😂 zeytin yağlı hemde 😂
şaka da yapılmıyor artık aaaa ben şok😀😀
Allah Allah ya bende BİM n'olacak 😂
Yaaaa bi git😂
https://youtu.be/EmRjDzwrCmg?si=iw88nSCGslc4mD2J
😂😂
😂😂😂
Para verseler bile anlatmam ki 😂
Diyorsun😀
Dedim bile arada ufak bi cıtlattıgm olur ( bazı kişilere ) o sayılmaz herhalde 😂
Taş değiliz olacak o kadar herhalde 😀
Yoo ben taş gibiyim 😂
Maşallah sana o zaman😂
En çok bana ama değil mı 😂
Senden başka taş yok şimdilik ahahahah😂
Günü guzel bir haberle bitirmekte varmış 😂
Uyuyor musun😀
Yoo ama benim için gün bitmiştir artık 😂 gerçi uyurumda belli olmaz ki 😂
Ulan 😂😂
Dedikodu varsa bedavaya dinlerim 😂😂😂
Isler kesat 😀
Piyasa durgun diyorsun yani. Bir orası kaldıydı kesat olmayan.
Devlet baba bu işe bir el atsın yoksa dedikodu denen bir meslek kalmayacak 😂😂😂
Belki de bırakmanın zamanı geldi 😀
Onun yerine yapay zekaya sorabilirsin Her türlü derdini dinler ve sana en uygun cevapları verir.
Ben ucretsiz yaparim onu sjdjsn staj gibi düşünün (depresyon olası)
Dert anlatmayı da , dinlemeyi de sevmem...
Uzak dururum o tiplerden..
Bi tencere yaprak sarmasına senin psikolojini bozanın aklını alırım
Ben Bedava mı çalışıyorum vay be
parayla dinleseydim zengin olmuştum şimdi
😂😂😂 etmem, zaten düzgün dinlemiyorlar.
Parayla çözülecek gibi değil.
Güzel teklif ben kabul ediyorum 😀
Derdimi anlatmam ama dinlerim
Bedava dinlerim nolcekk
barmenin 10 liraya hallettiği çözüm gibi olur durumlar.
İlginçmiş gerçekten
evett ucretli dert anlatiyorum zaten
hayır tabiki
Ben dinlemiyorum 🤣
Evet
Yok artık.
Hayır :D
Derdimi anlatmam.