Hayallerime inanıyorum ve bunun için kimseye beş kuruş bile ödemiyorum sdssdf

Hayallerime inanıyorum ve bunun için kimseye beş kuruş bile ödemiyorum sdssdf

Hayal kurdurtup aslında o hayallerle bizi kandıran adamlar yüzündendir belki.
Beraber bir hayal alemine sizi sokan sonra aklınıza soktuğu o alemin sadece ve sadece sizinle oynamak için olduğunu yıllar sonra anladığınız adam yüzünden artık bedava olan diğer hayalleri de kurmaz olursunuz.
Buz gibi kalırsınız hayalleriniz elinize bırakılıp gittiğinde. Hani vazgeçmezdi sizden? Vazgeçemezdi asla?
Olan 4 koca yılınıza olur.
Olan 4 yıl boyunca size kurdurduğu hayallere olur.
4 yıl boyunca çekmişsinizdir her çemkirişini her sinirini her stresini her kaprisini. Ama arada gitseniz de geri getirmiştir sizi. Yaptığını bilmiştir. Bu sefer kendi gitmiş ve tam 10 gün gelmemiştir. On gün önce cevap ver diye yalvardığım adam tam on gğn sonra cevap vermiştir. Ve benim için bittiğinden yazmadım. Tekrar üstelemedi.
Ve bitti. Hani hayaller vardı? Hayallerimize inanmak bedava falan değil. 1,5 aydır acı çekiyorum. Neden inanmıyorum artık anlaşılmıştır.
Gerçekçi mi ki inanayım? İnanmak paraya mal olmasa da boş umutlar bazen yüreği parçalayabiliyor. Hele ki hayal kırıklığı. Tabii ki gerçeklikten kaçmak için hayallere sarılmak kısa süreliğine rahatlık verebilir ama her insanın hayali gerçekçi değil. Biri gider çalışmadan milyoner olmak ister, biri gider stabil bir iş ve gelecek ister. Çocuksu hayaller de var süper kahraman ya da peri olmak gibi. Bazıları da ünlü olmayı düşler ama hayalini hedefi yapıp başaran az kişi vardır. Benim hayalim de ne yazık ki bu ekonomide gerçekçi değil ve tatlı ama işlevsiz bir düşten ileri gitmeyecek. O yüzden de hayal kurmaktansa kitap okuyarak anlık da olsa gerçeklikten kaçmayı seçiyorum ve şansa o da bayağı bir para harcattırıyor.
Basit hayaller kurmak en güzeli bir ağaç gölgesinde sevgilinle akşam güneşini izlemek ya da bir sabahçı kahvesinde arkadaşlarınla çay içmek mutlu olmak o kadarda zor değil.
Ben hayal bile kurmuyorum maalesef artık. çünkü o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki bu hayatta.. ama bakalım hırslı olduğum için vaz geçmiyorum yine de 🌸
Cevap
20Cevap
Hayellerime inanırım gerçekleşmeyecegini bilmeme rağmen her gece hayel kurarak uyurum buda mutlu uyumama ve mutlu uyanmama sebeb oluyor
Şimdi ferrariyi hayal etmek var bir de Opel insigniayı hayal etmek var 😃
İnanıyorum, yaşama sebebim hayallerim
Bu insanların kendi vizyon durumu ile alakalı
Hayallerime inanırım.. Çünkü meleklerimle çok güzel hayallerim var..
inanıyorum ve hala içindeyim Allah'ın izniyle başarıya tırmanamıyorum akılsız insanlar hayal kurar akıllı insan hayalini gerçekleştirmek için mücadele eder
Bedava değil. Ne kadar olmayacak hayal kurarsan gerçekler seni bir o kadar sert koparır hayal dünyandan.
Hayal kurmaya müsait kafada değilim olsaydı ona kitlenip dış dünyadan sıyrılırdım artık akıl hastanesine mi yatırırlar imha mı ederler bilemem
Hayal kurarken bile kendine engeller koyan bu toplumda ve ülkede hayallerime inanmaya devam ediyorum.
Bence fazlasıyla inanıyorum hiç gerçekleşmeyecek olsa da daha çok hayalkurmaktan vazgeçmiyorum:)
Bedava sirke baldan tatlıdır iyiymis hayaller başarmanın yarısıdır ilk once hayal kuracaksın sonra basaracaksin
Hayallerime inanıyorum ve mümkün oldukça hepsini de gerçekleştirmeye çalışıyorum
Çünkü hayal hayaller de gerçekleşemeyeceği için
Ben hayallerimi yaşıyorum
Ve gelecek hayallerimize sırasıyla yaşıyorum
Eğer kurduğu hayal uçuk bir şeyse insanların inanmaması doğal
Hayal kurup gerçekleşmediğini gördükçe hayallerde vazgeçiyor olabilir
Çünkü kendileri güvenemiyorlar, kendine güvense başaracağına yapacağına inanır hayallerine kavuşur.
İnanıyorum ama çoğu parasal yönden baktığı için inanmak zorlaşıyor🥲
Hayal kurmayı severim ve inanıyorum. Çoğu gerçekleşmeyecek saçma şeyler de olsa 😂
Çünkü gerçekleşmeyen hayallerin bedeli hayal kırıklığı ve depresif bir ruh hali de oluyor.
Belki de çok fazla hayal kırıklığına uğradığımız için.
Gerçekleşmeyecek hiçbir hayal yok:) niye inanmayalım?
Gerçekçi hayallerime inanırım, diğerleriyle boşa zaman kaybetmeyi sevmem.
Her bedava olana elimizde bir avuç tuzla koşacak değiliz
Hayallerime inanıyorum
Hayal kurmak, kurulan hayale inanmak herkesin başarabileceği bişiy değil ya. Özel bi durum bu
Umut etmek iyi birsey değil aslinda
İnanıyorum 🥹 uğruna para da harcıyorum 🥲
Hayallerime inanıyorum
Korkuyorum, geçen yıkıldı bir tanesi.
Gerçek açıda ondan hayaller inanmıyoruz
Hayal bu sınır olmamalı
Hayaller, çabalamadan gerçekleşmiyor..
Gerçekleşmediği için
"Umut insani mahveder..." her zaman derim :))
Fatura çıkmasın sonra
İmkanlar izin vermiyor
Inanıyorum
İnanıyorum
Çünkü imkan yok
Çünkü hayallerim yok
Bedava sevmiyorum
İnanmanin getirdiği sorumluluklardan kaçmak için
Beklentiye girmek yıkıcı olabiliyor.
Olmayacağı için
Realistim
inandım zamanında