Arkadaşlarım beyinsiz mı?

Arkadaşlarım sürekli sorular soruyorlar ve cevap veriyorum özellikle askeri konular ve tarih konusunda oldukça iyiyimdir. Sağlık cilt bakımı vb tüm soruları soruyorlar arkadaşlarım sürekli Google olduğumu söylüyorlar ama bana çok saçma geliyor herşeyi araştırıyorum bu sayede haberim oluyor dememe rağmen çok şanslısın herşeyi biliyorsun doğuştan diyorlar.. mesela gerçek dünyadan çok uzaklar bildikleri tek şey koreliler, dizi ve film gündemde olan olayları anlatıyorum ayaklı Google diyorlar. Bugün arkadaşım hasta olmuştu çikolata yerse karın ağrısı yapacağını söyledim. Sonra erkekler neden regl olmuyor diye sorgulamaya başladı onu da açıkladım karın ağrısının geçmesi için birşeyler de dedim yardımcı olmak için diğer arkadaşım da yeter tamam Aden sus dedi.. mesela arkadaşlarım bir şey soruyor cevaplıyorum sinirleniyor. Dün okulla ilgili bir şey hakkında yanıldım ve arkadaşım da 6 kere tekrar ederek dedi ki demek ki böyle böyle oluyormuş benim dediğim gibi dedi.. çanta öreceğim kendim için dedim arkadaşımın aklımda yoktu dahi bu fikir arkadaşım da ben sana modeller atarım dedi ben de tüm modellere baktım yapay zeka ile arkadaşım da sonra ben de bir gün çanta yapacağım önce anneme sonra kendime yapacağım bu sefer kesin dedi.. ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ne yapmam lazım
Arkadaşlarım beyinsiz mı?