Sevgisizlikten şu şekil olduk. 💔 Yalvarırım biri açıklasın, sevilmek ne demek?

Sevgisizlikten şu şekil olduk. 💔 Yalvarırım biri açıklasın, sevilmek ne demek?

Çok basit hep bana diyen bir nesil yetişti.
İlgi görmek için kendine yapmaması gerek basitliklere soktu ve sokmaya devam ediyor.
Kendine bakılmasıyla ( halk arasında ve sosyal medya da söylediği gibi tıklanmasıyla ) değerli sayılan bunu da büyük yetenek sanılan kafalar türedi.
Hal böyle olunca bunu ne kadar çok elde edeni o kadar çok seviliyor olduğunu zannediyoruz..
Kalp simgesini sosyal medyada her gordugumuzde sevgiye benzetiyoruz.
Bir insan sevdikçe seviliyorsa gerçek olan odur.
Sevgi tek taraflı bir şey değildir.
Aksi halde ego dan öteye geçemez.
Herkes sevilmek istiyor,
Fakat sevmekten kimsenin haberi yok.
Sevgisiz büyüyen toplumlar,
Yok olmaya mahkûmdur.
:( biraz öyle
Ne istediğini buluyor olmak büyük bir erdem miş.
Aynı olduğun gibi görüne bilmek,
En önemlisi de insan olabilmek.
Sevilmek, çevrende seni önemseyen insanlar olması demek. Senin geleceğini düşünen ve seni her daim koruyan bir ailen olması demek. En kötü zamanında hiç düşünmeden yardımına koşacak dert ortaklarının olması demek. Konuşamasa bile varlığıyla yanında olduğunu hissettiren patili dostlarımız demek. Sevilmek, her zaman aşk değildir. Bazen kendimizi buna o kadar kaptırıyoruz ki, çevremizdeki asıl güzellikleri unutuyoruz. Lütfen sevilmeyi sadece aşkta aramayın, bir gün o da sizin kapınızı çalacak ve doğru kişi olduğunda bunu hissedeceksiniz. Bunun için beklemekten vaz geçmeyin ve her şeyi acele bir şekilde yapmaya zorlamayın. Sizin olan sizi mutlaka bulacaktır, bu süreçte önemli olan çevrenizdeki küçük ama değerli şeylerin farkın varmak olacaktır 🤍
Çok zor bir soru 30 yaşında bekar bir erkek olarak hiç deneyimleyemedim. Sadece sevdim tek taraflı karşılık görmeden. Sadece annem sevdi bu yaşıma kadar oda anne sevgisi eksik olmasın. Bazıları gibi şanslı değildim. Hayalimi yaşayanlar oldu ben sadece baktım ve hayallerimde yaşamaya başladım çünkü yapacak bir şey yok hayat maalesef böyle kimisine güler kimisine ise ağlatır. Sevilmek ve tercih edilmek için ne geldiyse yaptım kariyer araba meslek ve daha fazlası yine de olmuyor bazen zorlamamak gerekirmiş insanın elinde olmadan bu düşünce aklına artık yerleşiyor Türkiye de çok acımasız belki yurt dışında olsaydım sevilirdim bir kız tarafından o duyguyu yaşardım.
Sevilme arzusunun, içgüdüsel bir dürtüyle var olabilmek, üreyebilmek yani kendinden olanı ölümsüz kılabilmek adına her şeyi kendine tercih edebilecek benliğin, yine bu amaç doğrultusunda ihtiyaç duyduğu ortamı ve koşulları ona sağlayacak toplumda yer edinebilmesi için gereklilik olarak gördüğü çevresel uyumu elde edebilmek amacıyla kendine uyguladığı bir baskı durumu olabileceğini düşünüyorum.
Cevap
12Cevap
Şarkı ve video şeklinde anlatıyor 😂
Şöyle sorular sormayın ya bir arkadaş üzülüyor da JXXJJSSBSVSVDBS
bi arkadaş da üzülüyo (bne)
Ahahshhsdf benim sıfatu eşgal sevilmek bulutların üstünde hissetmek bence yumuş yumuş olmak
Sevgimizi hakedecek biri çıktıda sevmedik mi?
Sevgisizlikten fazla olarak zorbalık görüyorum her gün özellikle de bu sitede
Yorumlarda umutsuz vaka
herkes umutsuz vakaaa
Sevilmek güzel şey hahahahha ben sevildim
ne kaa güzel
Öğrenince bana da anlatır mısın?
bakalım cevaplar gelsin öğrencez
❤️🩹 bırakıp gidiyorum
Açıklayabilenlerin şansından lütfen
Alttaki tombik sen mi oluyorsun :) :)
aynen hacı
hacııııı :) :)
sevilmek evlenip çocuk yapmak demek
öyle mi sence bu biraz toplumda kabul gören standart bi yaşam gibi mutsuz bir sürü aile var
Sevilmek diye bişey yok
vardır aga
Yalama olmuş her şey
Geçici bir heves.
Hic sevilmedim bilmiyom
Bu ben
@sugarrirem yasatim sana
@Alparslan91 anlamadım
Bild bak
Yasatim
nası yasatcan
Orası ben de hayran kalırsın