Kişilik & Karakter Kimseye karşı biley hissedemiyorum yardımm edin 😟? Kimlee Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Duygusal hissizlik nasıl geçer Kimseye karşı biley hissedemiyorum yardımm edin 😟? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Noldu anlat gadası 0 2 Yorumla Kimlee 1 yıl Abim vefat etti sonra evlendim 2 ay içinde aldatıldım sonra bu oldu Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Hadi ya üzücü Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Amaaan bi şey hissedip napacan 0 1 Yorumla Kimlee 1 yıl Beni ben yapan şey hissetmek ama hissetmeyince tadı yok Yorumla
jolene0987 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl ben de hissedemiyorummmm bosta kala kala standartlarim tavan oldu 0 1 Yorumla Kimlee 1 yıl Hayat şartları bize ne hale getirdi Yorumla
bailamonera Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Keşke senin gibi olsam 0 1 Yorumla Kimlee 1 yıl Ama gerçekten zor insan acı çekmeyi bile özlüyor ekstra bide aşırı sinir beriyo ailene karşıda bişey hissememiyorum Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sende hissetme 0 4 Yorumla Kimlee 1 yıl Saol Yorumla Arifde38 1 yıl Rica ederim her zaman çözüm var bende Yorumla Kimlee 1 yıl Güzel Yorumla Arifde38 1 yıl Güzel ol güzel kal Yorumla
Askadamıı30 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Neden ki 0 4 Yorumla Kimlee 1 yıl Yaşadığım olaylardan dolayı hislerim gittti Yorumla Askadamıı30 1 yıl Biraz zaman ver kendine ilerde yine olucak Yorumla Kimlee 1 yıl 3 yıla girdim ama yok Yorumla Askadamıı30 1 yıl Acele etme sakın ol karşına seni heyecanlandıracak biri cikicak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Noldu anlat gadası
Abim vefat etti sonra evlendim 2 ay içinde aldatıldım sonra bu oldu
Hadi ya üzücü
Amaaan bi şey hissedip napacan
Beni ben yapan şey hissetmek ama hissetmeyince tadı yok
ben de hissedemiyorummmm bosta kala kala standartlarim tavan oldu
Hayat şartları bize ne hale getirdi
Keşke senin gibi olsam
Ama gerçekten zor insan acı çekmeyi bile özlüyor ekstra bide aşırı sinir beriyo ailene karşıda bişey hissememiyorum
Sende hissetme
Saol
Rica ederim her zaman çözüm var bende
Güzel
Güzel ol güzel kal
Garip
Neden ki
Yaşadığım olaylardan dolayı hislerim gittti
Biraz zaman ver kendine ilerde yine olucak
3 yıla girdim ama yok
Acele etme sakın ol karşına seni heyecanlandıracak biri cikicak