Konuşma döneminde olduğum kis kas sevmiyormuş ama ben kasli fotolarimi attim. Ve benim kollar bayahi kalindir yani.
Şimdi bu durumda ne olucak ve bir kiz neden kas sevmez?
Şimdi bu durumda ne olucak ve bir kiz neden kas sevmez?
Ya gibtirsin gitsin sinirlendirmesin. Bu kizlara ne bakiyon salaklar fszla kas olmasin az olsun diyip brad pittin fight clubtaki vucudunun resmini atiyolar. O vucudu kolay yapiliyo az kas kutlesi var saniyo kodumun salaklari svxvvxsvvssbs sinirlendim bak gene yani terimleri bilmeyen sor hakkinda bilgisi olmayan salak kizlarin yazdiklariyla ilgilenme dostum :D
Kas sevmeyen kiz yoktur. Sadece kilolu kizlar der bu yalani kasli erkekler bana bakmaz düşüncesiyle. Ve toplumda sen cokmu guzelsinde kasli erkek istiyosun demesinler diye boyle yalan soylerler. Hepsi sever merak etme :D
Yok abi bu çok zayif ve çok güzel hatun itici geliyormuş
Bahane ediyor o zaman senden etkilenmemistir. Sadece bahane. Sen bir insani sevsen kilosu gozune gelirmi buda o misal
Haklisin abi hep bahaneler sunuyo zaten
Ölü taklidi yap birak o dusunsun yoksa uzulursun benden söylemesi
Seviyorum be abi
Bu kızdan kurtul bana dua ediceksin:D bizde sevdik ama olmayinca zorlamamak lazim. Kendi değerini dusurursun zorlama
Hakli şeyler diyorsun eyvallah abi
Peki zorlasam ciksak bana sans verse ne. olur
Seni sevmiyen insanin pesinden kosma. Bunu prensip haline getir. Sevse zaten boyle dermiydi sana :) Bence bir sans vermez. Verirse bile boslugu doldurana kadar baskasini bulunca birakir.
ben çok seviyorum kendimde hafif kaslıyım gayet hoş bişey yağlı olmaktan iyidr:) kas bence gücü temsil eder.
Göğüslerin de kasliysa olmadi bak şimdi
anneninkinden biliyon demi zihniyetsiz sapık.
Nasil abla?
sen anladın edebinle konuş ok.
Kass kass diye bagirirken bizler git sevmeyinini bul :D kadere bak
Anlamiyorum işte itici diyor nefret ederim diyor :( ve soğuk davraniyor kotumu ettim çıplak fotomu atmakla ya
Çıplak derken pipimin olduğu değil sadece üst bölgem
Haklisin ama napak :D
Cevap
2Cevap
Zevkler ve renkler olayi. Sende ne sanssizmissin genelde kizlar kas sever diye biliyorum ben
Ya evet. işte ondan yaptik ama gel gör en sevdiğim kiz. kasli. erkekleri itici buluyor ve nefret ediyor :(
Gereksiz
Kas gayet iyidir. 60 kilo cılız bir erkeğe bin basar :D
Zevk meselesi bana çok itici geliyor
Abi neden ya? Kasli işte ne güzel sarilinca semsert bir . vücut
Bilmiyorum sebebini çok maço duruyor ondan herhalde
Doğru oda macolardan ve sert. erkeklerden hoşlanmıyormuş ulan bende bilerek sert davraniyordum kizlar sert sever. diye yine yanildim
Hahahaha çok yanlış anlamissin o zaman
Kalicam yine yalniz
Kısmet :(
korkmuştur adamım :)
İyiydi bu abi eyvallah :)
Kızlari anlamak mumkun mu ya
Hepsini taaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar