Kişilik & Karakter Keyfini kaçıran nedir? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Tam günün yorgunluğu gitsin kafa dağıtayım diye PlayStation'u açtım tak diye elektrikler gitti. Gel de delirme.Hadi beni motive edin Keyfini kaçıran nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Tek derdin bu olsun gadası 1 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gereksiz birinin seviyesine indigim icin keyfim kacti 2 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bende hiç bişiy üretmeden yorulduğum yorgunluğa yanıyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hiçbişii😃 çıkmadık candan umut kesilmez diyerekten jxjxj 1 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Mobil verini kapat mobil verinden gitmesin böylelikle mutlu ol djsbnsbx 0 0 Yorumla
Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Canımı sıkan bir şey var ama ne bilmiyorum 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sıcaklar 1 0 Yorumla
Linacıkk Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Bir erkek birden dudaklarımdan öptü anlık bir şeydi dedi 0 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mot... i... Veee oluyorsun jsjs 0 6 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Bir şey anlamadım 😄 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Kaksk motiveyi ayrımıstım yeni yükleniyor gibi Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Wifi gidince net iyi çekmiyor jsjs Yorumla яüүαмsı 1 yıl Jajs kaldınmı böyle mobil veriye Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Hahaha geldi geldi Yorumla яüүαмsı 1 yıl E hadi gözün aydın motıveye ihtiyac kalmadı 😂 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok şey hayat 🚬 1 0 Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Nerden başlayım 0 7 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Bir yerden başlamak lazım Yorumla Sevimliyimdir 1 yıl Senelik mi aylik mi günlük mü? Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Sindirerek Yorumla Sevimliyimdir 1 yıl Cix uymaz Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Uydur Yorumla Sevimliyimdir 1 yıl Uydurmayim işim olmaz. Ama bugün gerçekten üzgündüm Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Nasıl istersen Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Para boşa gitti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tek derdin bu olsun gadası
Gereksiz birinin seviyesine indigim icin keyfim kacti
Bende hiç bişiy üretmeden yorulduğum yorgunluğa yanıyorum
Hiçbişii😃 çıkmadık candan umut kesilmez diyerekten jxjxj
Üzülme dönerse senindir
Mobil verini kapat mobil verinden gitmesin böylelikle mutlu ol djsbnsbx
Canımı sıkan bir şey var ama ne bilmiyorum
Kardeşimin benimle küsmüş olması
Hayatımdaki bazı şeyler