Kişilik & Karakter Çabuk kırılgan biri misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yoksa hiç umrunda olmayip yoluna devam edenlerden misin? Çabuk kırılgan biri misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Kırılacak kalp yok bende 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Hayır değilim gadası 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Artık kırılacak bir şey kalmadığı için yoluma devam ediyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzel. Yorumla Nslem 1 yıl Evet 👍 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İlk başta hafif kırılırım yalan yok ama hemen toparlanırım ve umursamamaya başlarım 1 0 Yorumla
thewalkerist Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Genelde es geçiyorum da tekrar tekrar olan şeylere kırılırım 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Disardan kendime umursamazlik kalkani kurdum fakat aslinda oldukca kirilgan bir insanimdir 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Normalde umursamazım ama sevdiğim insanlara karşı kırılgan olabiliyorum açıkçası. 1 0 Yorumla
Sinan3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Yok ben çok genişimdir neredeyse hiç bir şeyi sorun etmem güler geçerim 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çabuk kırılgan çabuk barışan birisiyim 1 0 Yorumla
Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Kimin ne söylediğine bağlı aslında 1 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Evet biraz öyleyim 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır değilim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kırılacak kalp yok bende
Hayır değilim gadası
Artık kırılacak bir şey kalmadığı için yoluma devam ediyorum
Güzel.
Evet 👍
İlk başta hafif kırılırım yalan yok ama hemen toparlanırım ve umursamamaya başlarım
Genelde es geçiyorum da tekrar tekrar olan şeylere kırılırım
Disardan kendime umursamazlik kalkani kurdum fakat aslinda oldukca kirilgan bir insanimdir
Normalde umursamazım ama sevdiğim insanlara karşı kırılgan olabiliyorum açıkçası.
Yok ben çok genişimdir neredeyse hiç bir şeyi sorun etmem güler geçerim
Biraz kırılganım evet.
Hayır çabuk kırılan biri değilim
Çabuk kırılgan çabuk barışan birisiyim
Kimin ne söylediğine bağlı aslında
Kırılgan değilim ama kalbim var tabii
Kirilganim ama kimse fark etmez.
Evet biraz öyleyim
Evet çabuk kırılgan biriyim
Evet öyleyim
Hayır değilim.
Öyleyim bazen