Kişilik & Karakter Bir Soru hakkınız olsa Almanlara ne sorardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Toplantı odasında yalnız kaldım Soru cevap yapıyoruz Almanlar cevaplıyor Ben tercümanım 😏 Bir Soru hakkınız olsa Almanlara ne sorardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. ülke nasıl insanlar mutlu mu derdim. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Almanlar somurtkan insanlardır diyor
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Disiplinli olmak için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz diye sorarım. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu gelenek diyor
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden bu kadar ırkçı kendini beğenmiş müslüman ve türk dusmanisiniz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ninelerrimiz Türkler geliyor diye korkuttu bizi hep diyor Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Ona ninesinin haklı olduğunu söyle geleceğimizi soyle bu sefer viyanayi gececegimizi Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. içten içe adolf hitleri seviyorlar mı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Irkçılığımız baki ona sevgimiz tartışılır diyorlar Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. bizi niye kıskanıyosunuz ulen 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ninelerimiz Türkler geliyor diye korkuttu bizi hep diyorlar Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl neden bu kadar ökz sünüz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hınzır yedikleri için miş Yorumla
İzafiDüsünceler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diliniz neden bu kadar kaba? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Barbar derlermiş eskiden ordan kalma almanlara Yorumla İzafiDüsünceler 1 yıl İyi bir sebepmiş. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Alman çikolatasının tarifini sorarm 1 2 Yorumla Soran 1 yıl O devlet sırrıymış hjbjjll Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Haha Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Siz bizden biz sizden çok çektik 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haha Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onların arasında büyüdüm sorum yok😅 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Wirklich gerçekten mi Yorumla _infinitum 1 yıl Ja 😅 sadece almancasını söylemen yeterli ich kann Deutsch und du kennst mich😅 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm 😃 wirklich nsjsjs Yorumla _infinitum 1 yıl İmmer noch ja 😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Audi rs6 fiyatı ne kadar orada alman feno 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha tipik soru 140.000 € kral Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl 😂😂 iphone soracaktım klişenin Allah’ı olurdu o 😂 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimle evlenir misiniz (!) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😃 wow Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. niye donerimizi calmislar sorar misin 😂 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Tadı güzelmiş 😏 Yorumla yarenimsii 1 yıl kabul etmiyoruz yakisti mi Yorumla Soran 1 yıl İçine hınzır eti koyuyyorlar ucuz diye zaten 😒 bazısı Yorumla yarenimsii 1 yıl iy cok kotu Yorumla Soran 1 yıl Almanya 🇩🇪 kötü yönleri çok 🤢 Yorumla yarenimsii 1 yıl gel o zaman Yorumla Soran 1 yıl Tamam karşıla dkjssn Yorumla yarenimsii 1 yıl sabiha gokcen cabuk 😂 Yorumla Soran 1 yıl Tamam hadi ilk uçağa bakayım 3 saate oradayım djsjsj Yorumla yarenimsii 1 yıl dondurmayla tursu alman lazim, bekliyorum uc hemenn Yorumla Soran 1 yıl Oooo o borcumda var ytktkfkKarnını doyurma ozaman aç gel fkffj Yorumla yarenimsii 1 yıl tamamdir cok tesekkurler 😄 Yorumla Soran 1 yıl Ben daha çok teşekkür ederim Yorumla yarenimsii 1 yıl cok rica ederim Yorumla Soran 1 yıl Çok çok Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Niye almansınız ve biz niye türküz😄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Siz döner Biz patates yediğimiz için dedi 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı 1 yıl Kim dedi skd Yorumla
Olasılıksız_789 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl disiplinli olmayı nasıl beceriyorlar bize de öğretsinler bunu 1 0 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Türkleri seviyor musunuz 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Hayır. Diyorlar 😕Gizliyoruz ama hiç sevmiyoruz diyorlar. Yorumla Gülüşün 1 yıl 😂 aman be Yorumla Soran 1 yıl Gülme ya kızman lazımdı 😂 Yorumla Gülüşün 1 yıl Kızamıyorum ki banane Yorumla Soran 1 yıl Almanlara kızmak olmuyor mu ffjfjfj Yorumla Gülüşün 1 yıl Yok ya Yorumla Soran 1 yıl Neden 😮 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ülke nasıl insanlar mutlu mu derdim.
Almanlar somurtkan insanlardır diyor
Disiplinli olmak için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz diye sorarım.
Bu gelenek diyor
Neden bu kadar ırkçı kendini beğenmiş müslüman ve türk dusmanisiniz
Ninelerrimiz Türkler geliyor diye korkuttu bizi hep diyor
Ona ninesinin haklı olduğunu söyle geleceğimizi soyle bu sefer viyanayi gececegimizi
içten içe adolf hitleri seviyorlar mı
Irkçılığımız baki ona sevgimiz tartışılır diyorlar
bizi niye kıskanıyosunuz ulen
Ninelerimiz Türkler geliyor diye korkuttu bizi hep diyorlar
neden bu kadar ökz sünüz
Hınzır yedikleri için miş
Diliniz neden bu kadar kaba?
Barbar derlermiş eskiden ordan kalma almanlara
İyi bir sebepmiş.
Alman çikolatasının tarifini sorarm
O devlet sırrıymış hjbjjll
Haha