Benim nirvana 5 küsür yıl kendi isteğimle Kuran-ı Kerim dersi almama rağmen sonunda Deist olmam olabilir🙂

Benim nirvana 5 küsür yıl kendi isteğimle Kuran-ı Kerim dersi almama rağmen sonunda Deist olmam olabilir🙂

Ateist ya da deist olmak çok zordur. Hiç bir insan durup dururken sonsuza dek ateşim içinde yanmayı tercih etmez. Bunun için dini çok iyi okuyup, öğrenmesi ve emin olması gerekir. Okuyup inanmamak okumadan inanmaktan daha kolaydır.
Gece mi gunduzume katıp ülkenin nerdeyse en iyi okulunda hukuk kazanıp, üstelik okulu bitirip 1 yıl çalıştıktan sonra aşçı yardımcısı olmam... oysa ölene kadar mesleğimi yaparım diyordum mesleğimi sevmediğim için bırakmadım ben ama neyse böylesi hayırlıymıs diyelim, icimin burukluğunu gerçekten anlatamam yani
Avukatlığı bırakma sebebin neydi peki bunu merak ettim
@EvcimenOkuz bir kere o ortalıkta dönen paralar çoğunluk yalan, o durumda kazanan varsa eğer çok çok uzun zaman önce mezun olmuş, belli şirkete geçmiş ve yaşını almış insanlardır onun harici o paralar yalan birkaç yıl deneyimi varsa bile 30-35 k arası maaş anca yani, hele yeni mezunsa cebinden bile yer, adliye, cezaevi koridorları derken fiziksel yorgunluğu saymıyorum bile. Onun harici sürekli binlerce mezun var yani her yıl ve insanlar sen olmazsan başka yeni mezun bir avukata bakarım hem tecrübe hem paraya ihtiyacı var gözüyle bakıyor... manevi yönünü söylemeyeceğim ama hukuk sistemi ortada az çok tahmin edersiniz bence
Avukat sayısı çok fazla O yüzden piyasada yeni avukatlar iş bulmakta Gerçekten zorlanıyorlar bu konuda sana katılıyorum fakat hukuk sistemi sadece bizde değil dünyanın her yerinde sıkıntılı Çünkü Roma hukukuyla hukuk tesis etmek Adalet tesis etmek mümkün değil bu kadar oluyor
Cevap
9Cevap
Eksikleri gördün Vahiy olarak gelmediğini anladın
Ne yazıldıysa insan yazdı ne söylendiyse insan söyledi, bu konuda birbirimize benziyoruz.
Bi arkadaşım yıllardır hafızlık dersi görüp ateist olmuştu
@berfinisback iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım tek kelime bişey soracağımda mesaj atamadım xper mi ne yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilir misin
ALLAH akıl fikir versin doğru yolu göstersin şaytan aklına girmiş kötü arkadaşlık etrafını sarmış olabilir
ALLAH ilk Filistin'e yardım etsin ve ebabil kuşu yardımıyla yine mucizeler yaratsın
Dinsizlik bizim ülkede ciddi ciddi çok arttı
Asla voleybolcu olmam dedim ve oldum
Bu kurs neredeydi okulda mı camide mi
Başıbüyükteyim kıs gel çay ısmarliyim sjsjs
Maltepe Sahil yapsak bir ara
şeytan da meleklerin başı idi
Aynısı😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?