( yönelim anlamında demedim asla yanlış anlaşılmasın)
Trip atmaları, ilgi beklemeleri vs falan ay garip cidden kuzenim aynısı bu örneğin 🥲
Trip atmaları, ilgi beklemeleri vs falan ay garip cidden kuzenim aynısı bu örneğin 🥲
Ve işin aksi böyle davrananlar genelde kibar ve gay sanılan erkeklerin aksine, maço gözüken erkekler olması... bir tanıdık var aşırı eril gözükür bakınca gecen hafta kız arkadaşı iyi geceler demeden uyudu diye 2 gün trip atmış birde diyor ki gönlümü alması gerekirdi
Ayy şu yorumu keşke sabitleme şansım olsa çok haklsin bahsettiğim tam olarak bu kibar olmak ayrı ve yönelimi farklı olmak ayrı onlar çok tatlı 🎀ayy of aynısı aynısı kuzenim de diyor bana iyi geceler demedi küstüm bir hafta falan çok tuhaf 🥲
Bence erkekler bu eril işini yanlış anladılar eril diyince bi kaba saba oluyorlar itici gözüküyor... bizim çoğumuz kabaliga, maço gözüken dağ insanlarına falan alıştığı için bir erkek diksiyonu güzel olup, naif Türkçe konuşunca vs. Hemen aaa gay damgası oluyor
Çok yanlış o zaten kibarlık ayrı ki yönelimi de kendi tercihi istediğini seçer 🎀erillik sevdiğine değer verip saygı duymak , kızdığım benim aşırı şekilde alıngan olup o bahsettiğin var iyi geceler demeden uyudu diye trip attı bu algı saçma 🥲ayy bazıları yanlış anladı da beni
Teşekkür ederim güzel düşüncen için 🎀🧚♀️
Beni aldatan 4 yıllık sevgilim taam bir prensesti, şimdi tiktokta bizim ilişkimiz hakkında kurtuldum gibisinden videoları repostluyor hahahahaha Hadi bana saygın yoktu bari yanındaki yeni elemana olsun.
Kurtulmuşsun güzelim🎀 bence , zaten saygı duysa bunu yapmaz ki ayy çok tuhaflar gerçekten 🥲
Hepsine benden tütü
Yaaa hahaha haklı isyan🎀
Cevap
10Cevap
hormonları bozuk olduğunu düşünüyorum sdfsf
Estağfurullah da🌸
Vay canısını "erko" bitti şimdi "prenses erkek" şeysini çıkardınız
Erkolar kapatılsın mı diyelim🥲anlatmak istediğim şu ya gereksiz trip ve aşırı ilgi beklemesi tuhaf kuzenim mesela acayip yani
Ha anlatmak istediğim bu ayrım yapmıyorum yanlış anlaşılmış tabi ki erkeğin de alındığı kırıldığı şeyler olur , ama aşırı aşırı şekilde yersiz trip ve alınganlık hoş değil bazıları abartıyor abi 🥺hemen linç yemişim ay düşman gibi algiladi bazıları 🙁
Olması gereken bu. Rollerin değişmesi gerekti artık.
Deme öyle yaa😄🙁
Prenses insanların hicbirinden hoslanmiyorum
Yaaa🧚♀️🦋🎀
Şeyy ben de ilgi istiyorum prenses miyim? 👉🏻👈🏻
Sen davranabilirsin😄
Hahah ben torpilliyimm 🌸
Her türlü dezavantaj erkekte, her türlü avantaj kadında mı olmalıydı kanka
Abi öyle değil ya of , anlatmak istediğim bu değil sen iyi geceler demedi diye kız arkadasin sacma sapan algıya girer misin aşırı ve gereksiz davranışa diyorum ben
Ha anlatmak istediğim bu ayrım yapmıyorum yanlış anlaşılmış tabi ki erkeğin de alındığı kırıldığı şeyler olur , ama aşırı aşırı şekilde yersiz trip ve alınganlık hoş değil öyle
Her insan gibi duyguları olduğunu
Anlatmak istediğim şey ya ayrım yapmıyorum yanlış anlaşılmış tabi ki erkeğin de alındığı kırıldığı şeyler olur , ama aşırı aşırı şekilde yersiz trip ve alınganlık hoş değil
Siz bu hale getirdiniz erkek dedigin kivar olur diye diye
Kibarlık farklı bir şey anlatmak istediğim o değil abi
Gereksiz trip atan erkekler
Ya siz yaptiniz lami cimi yok erkeklerde size kendilerini sevdircek diye böyle oldular
Onları sizler yarattnz 😀
anlatmak istediğim şu ayrım yapmıyorum yanlış anlaşılmış tabi ki erkeğin de alındığı kırıldığı şeyler olur , ama aşırı aşırı şekilde yersiz trip ve alınganlık hoş değil
Yeni jenerasyon öyle herkes bu durumdan şikayetçi ve bu durum dahada kötü olacak
Gereksiz ve aşırı trip naz saçma 🤦♀️ yo düzelir belki de
Burcu ne kardeşim koç mu
Oğlak abi gerçekten sinir oldum görsen hareketlerini bana hak verirdiniz
Ya itiraf edyrm bende eşime öyleyim
Abi neden ay özür dilerim sordum ama meraktan esin rahatsız oluyor mu bu durumdan aşırı şekilde yapmıyorsan yerine göre bir sıkıntı olmaz sanırım
Bak kanki ilk yapmyrdum ama. baktm üstüme geldikçe geliyor sonra bir bayan arkadaş tavsiye etti yap işe yarar üstüne gelmez diye su an yapyrm ve ben hep haklym mesela küsüp yatağı terk ettiğim bile olyr
Bence bu daha saçma abi ay kadının kalbini kırdıysan özür dileyip sorunu çözebilirsiniz kim hatalı ise konuşarak halledilir, yazık kadına belki istemediği bir şeyi yaptın kadın sinirlendi ondan üstüne geldi 🥺
Canm kardeşim sürekli yapyrdu ben hep alttan alyrdm ben hatayı hep kendimden aradm sonra çevreye sordum onun en yakın Arkadaşları dahil hata eşinde dediler ondan sonra değistm bu süreç 5 yıl sürdü öyle değistm
Özür dilerim o zaman umarım sorunu her ne ise halledip çözüme ulaşırsınız hayırlısı olsun abi
Beta karakter
Karşındaki insanı anlayan erkek 🌟
Biz Alfalar ne oluyor? Bizde öküz karakter herhalde 😀😀
Estağfurullah estağfurullah abii onlar da iyidir benim sorunum gereksiz trip atıp naz yapan erkeklere🥲
Kötü şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?