Kişilik & Karakter Sizi hangi küçük sürprizler keyiflendirir? pekkomik Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Durup durup şansını deneyen eski sevgiliyi tepelemek <3 ben. Sizi hangi küçük sürprizler keyiflendirir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bana sürpriz yapan yok maalesef.. ama olsa mutlu olurdum elbette 0 2 Yorumla pekkomik 1 yıl Deme kız öyle. Hem insan yapmaz da hayat yapar sürprizi, nolcek ☺️ u Barış_LonelyForever 1 yıl @pekkomik Teşekkür ederim, bakalım ☺️
İbrahimafk Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl En doğrusu bence başka birilerini bulanın tam sırası 🥹 0 0 Yorumla
103011 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Allah’ım erkekleri tersleyen kızlara bayılıyorum 0 1 Yorumla pekkomik 1 yıl Adam posta yemeyi hobi haline getirmiş olmasa, kendi halinde bir insanım aslında :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana sürpriz yapan yok maalesef.. ama olsa mutlu olurdum elbette
Deme kız öyle. Hem insan yapmaz da hayat yapar sürprizi, nolcek ☺️
@pekkomik Teşekkür ederim, bakalım ☺️
Her küçük sürprize okeyim
En doğrusu bence başka birilerini bulanın tam sırası 🥹
Allah’ım erkekleri tersleyen kızlara bayılıyorum
Adam posta yemeyi hobi haline getirmiş olmasa, kendi halinde bir insanım aslında :D