Kişilik & Karakter Kişilik özellikleriniz neler? Hjkkhhiok Takip Et Xper 4 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim takıntılı kıskanç bencil Güncellemeler1 yıl Vede sınırlı Güncellemeler1 yıl Sınırlı değilde cesur Kişilik özellikleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. duygusalım ama herkese karşı değil. ve yardım sever 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ruhum sarsılmaz, kararlılığım kırılmazDenemeler ve sıkıntılar boyunca, konuşulmadan kalıyorum 0 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Alıngan, bencil, kimseyi düşünmeyen, takıntılı, ilgi bağımlısı 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. İçe dönük utangaç çekingen sessiz biriyim 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senden olmaz 0 0 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fazla utangaç olmam 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Özelliksiz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
duygusalım ama herkese karşı değil. ve yardım sever
Ruhum sarsılmaz, kararlılığım kırılmaz
Denemeler ve sıkıntılar boyunca, konuşulmadan kalıyorum
Alıngan, bencil, kimseyi düşünmeyen, takıntılı, ilgi bağımlısı
Güvenilir eliaçık mantikli
gereksiz bir insansın yani
İçe dönük utangaç çekingen sessiz biriyim
Seni hiç sevenin olmaz desene 😄
Skici emici yalayıcı sert vurucu morartıcı