Kişilik & Karakter Gaziantep'te okuyan var mı? Veya su an Antep'te olan? mhmet030450 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gaziantep'te öğretmenim ben de. Burada Antepli kaç kişi var acaba? Güncellemeler1 yıl Soruyu birinin adına sordum Gaziantep'te okuyan var mı? Veya su an Antep'te olan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
handedicle Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Ne bok işin var o bölümde ülkede öğretmen gecinmiyor 0 11 Yorumla mhmet030450 1 yıl Atandım:) Yorumla handedicle 1 yıl Yerim seni Yorumla mhmet030450 1 yıl Eyvallah Yorumla handedicle 1 yıl Eyvah Yorumla mhmet030450 1 yıl Noldu Yorumla handedicle 1 yıl Sana şimdi karı lazım Yorumla mhmet030450 1 yıl Yok kimseye güvenmiyorum benn Yorumla handedicle 1 yıl Niyr Yorumla mhmet030450 1 yıl Bilmem insanlar genelde karşısındakini kandırıyor. Daha iyi bir seçenek bulana kadar Yorumla handedicle 1 yıl Anlat kimse yok Yorumla mhmet030450 1 yıl Olmaz Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl yardımcı olabileceğimiz bir durum var mıdır hocam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne bok işin var o bölümde ülkede öğretmen gecinmiyor
Atandım:)
Yerim seni
Eyvallah
Eyvah
Noldu
Sana şimdi karı lazım
Yok kimseye güvenmiyorum benn
Niyr
Bilmem insanlar genelde karşısındakini kandırıyor. Daha iyi bir seçenek bulana kadar
Anlat kimse yok
Olmaz
yardımcı olabileceğimiz bir durum var mıdır hocam
Elazığ'da var olur mu