#Sizi her fırsatta Kıskanan, Kınayan, Küçük gören kişiler, aslında onlardan daha başarılı olmanızdan dolayı korkuyorlar! Siz 3K hakkında ne düşünüyorsunuz 😃?✔️

#Sizi her fırsatta Kıskanan, Kınayan, Küçük gören kişiler, aslında onlardan daha başarılı olmanızdan dolayı korkuyorlar! Siz 3K hakkında ne düşünüyorsunuz 😃?✔️

Açıklamada dediğiniz gibi evet öyle insanlar var, bu hepimizde yaşamışızdır. Ama ben kimseyle kıskanmadım öyle bir huyumda yok.
Kendini başkalarından altta gördükleri için kıskançlık sebepleriyle kendini değersizlik görüyor ve aciz hisseder. Kıskandıkları için iftira ifşa etmesine neden olur. Öyle insanlar tehlikelidir uzak durmalıyız.
Evet, her gün bunlarla karşılaşıyorum, resmen hater'larım var diyebilirim :d Ve tabii onlar kadar da sevenim var ama var ya bazıları o kadar kıskanıyor ki (ve bunlar genelde sevilmeyenler oluyor) kendi onurlarını hiçe sayıp beni eleştirmek için her şeyi yapıyorlar. Ama neyse aklın yolu birdir, beni sevenler genellikle de benim gibi olanlar oluyor :d
Sosyal hayatımda olsun, iş hayatımda olsun. Yeterince kıskançlığa maruz kaldım. Hiç öyle kınama ve küçük görülmeye maruz kalmadım. Seven insanın kıskanmasına kurban olayım da. Elin oğlu kıskanınca kötü oluyor. 😂
Evet kalmışımdır tabi ki de.. ama gereksiz boş cahil ve çekemeyen insanları umursamıyorum.. bu hayatta kendi zevklerime bakıyorum sadece
Cevap
1Cevap
Umurumda değil, Allah bile sevmezmiş kibirli kullarını. Kendilerine hayırları yok, millete salça olup duruyorlar
Evet, hayatımda böyle bir arkadaşım vardı. Dostum gibi görünüp her şeyimi kıskanır, beni eleştirir, küçümser ve bazı işlerinde beni kullanırdı. Sonra onunla kavga ettik ve arkadaşlığımız bozuldu. Artık onunla küs kalıyoruz. Böyle birisini hayatımdan çıkardığım için çok mutluyum.
Katılıyorum fakat detaya yazdığın tipteki kişileri gören kim😀yani öyleleri silik karakter oldukları için dikkat çekmek adına etmedikleri kalmıyor. Onları açıkçası görmüyorum, duymuyorum, bilmiyorum fjgjhk
Çevremde çok K olanı bile var diyeyim 😃 Hepsi de benimle uğraştıklarını sanıyor ama yanılıyorlar çünkü asıl ben onlarla anladıkları dilden uğraşıyorum
Çok doğru söz olduğunu düşünüyorum
Benim ailem bana bunu yapıyor
Kalmışımdır muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?