Kişilik & Karakter Hafızasını kaybederse arkadaşınıza ne söylerdin? Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Soru görsel de.Sevdiğiniz bir dostunuz hafızasını kaybederse kendisi hakkında ne söylersiniz? Hafızasını kaybederse arkadaşınıza ne söylerdin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben ona kendisini anlatırdım 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Muhtemelen fotoğraf gösterir, mazisi şu şu diye anlatırım.Takldığımız mekanlara götürürüm. 1 2 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Size yakışan da budur üstadım.👏👏👏 Yorumla johnyx 1 yıl Teşekkür ederim 😊🍀 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Fotolarımızı videolarımızı izletirim. Beni unutmadığını biliyorum derim 0 2 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Güzel anılarınız var olur hep inşallah:) Yorumla Fearlesgirll 1 yıl İnşaallah... Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle sağlam Bi arkadaşım yok maalesef güzel insan.. 0 4 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Neden yok ki :) Yorumla Muro8384 1 yıl Herkesi kendim gibi bildiğim için.. Kimse kalmadı yanımda güzel insan.. Yorumla Sakaryalim 1 yıl Allah kalbinin ekmeğini her daim verir. Üzülme. :) Yorumla Muro8384 1 yıl ALLAH her daim razı olsun... Dilerim sizde cennet hatunu olasınız.. Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hafızasını kaybetmiş arkadasima yasadigimiz bir olayı tekrar yasatirdim. belki hatırlar diye 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Unutma kendini, bak biz diyerek birlikte olduğumuz fotoğrafı gösterirdim 0 1 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Vefalı insan :) Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Benimle kendini gevende hissedebileceğini. 0 3 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Güvende hissetmesi ilk anda zor olmaz mı? Yorumla guapomorena 1 yıl Güven veren bir yapıdaysan neden zor olsun Yorumla Sakaryalim 1 yıl Hani tanımıyorsun ya o bakımdan :) Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hafızanı kaybettin üzülme 0 2 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Arkadaş dediğin :) Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Sağol 😀😀 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Zaten çok düşünceli değildin😂 0 1 Yorumla Sakaryalim 1 yıl 😅😅 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Guzel soru bilmem? 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zor bir durum. Kendimi tanıtırım sanırım. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. ya kanki bana 250 bin borcun vardı :. D 0 4 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Fırsatçı arkadaş 😅😅😅 Yorumla scorpion026 1 yıl hayır sadece hadi len derse hafızası yerine gelmiştir yoksa para alcagımdan değil :D Yorumla Sakaryalim 1 yıl Vay be. İyi taktik 😄 Yorumla scorpion026 1 yıl :D :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben ona kendisini anlatırdım
Muhtemelen fotoğraf gösterir, mazisi şu şu diye anlatırım.
Takldığımız mekanlara götürürüm.
Size yakışan da budur üstadım.👏👏👏
Teşekkür ederim 😊🍀
Fotolarımızı videolarımızı izletirim. Beni unutmadığını biliyorum derim
Güzel anılarınız var olur hep inşallah:)
İnşaallah...
Öyle sağlam Bi arkadaşım yok maalesef güzel insan..
Neden yok ki :)
Herkesi kendim gibi bildiğim için.. Kimse kalmadı yanımda güzel insan..
Allah kalbinin ekmeğini her daim verir. Üzülme. :)
ALLAH her daim razı olsun... Dilerim sizde cennet hatunu olasınız..
Hafızasını kaybetmiş arkadasima yasadigimiz bir olayı tekrar yasatirdim. belki hatırlar diye
Unutma kendini, bak biz diyerek birlikte olduğumuz fotoğrafı gösterirdim
Vefalı insan :)
Benimle kendini gevende hissedebileceğini.
Güvende hissetmesi ilk anda zor olmaz mı?
Güven veren bir yapıdaysan neden zor olsun
Hani tanımıyorsun ya o bakımdan :)
Hafızanı kaybettin üzülme
Arkadaş dediğin :)
Sağol 😀😀
Zaten çok düşünceli değildin😂
😅😅
Guzel soru bilmem?
Zor bir durum. Kendimi tanıtırım sanırım.
Dindar değil dinciydin
ya kanki bana 250 bin borcun vardı :. D
Fırsatçı arkadaş 😅😅😅
hayır sadece hadi len derse hafızası yerine gelmiştir yoksa para alcagımdan değil :D
Vay be. İyi taktik 😄
:D :D
Arkadaşım yok.