Bir beden kaç yüz taşıyabilir bünyesinde?

Bir beden kaç yüz taşıyabilir bünyesinde?

Vardır bence. Kimse gerçekten kendini tamamı ile tanıtmaz ben de dahilim buna. Karakterimin sadece %60nı gösteririm. Çünkü insanoğlu her zaman karşısındakinin bildiği şeyleri kullanır.
Kullandıklarının karakteri olduğunu bilmeden değil mi o da varsa tabi
Bilmeyen değil de , bilinmesini istemediği bir yüzü muhakkak vardır. Bazı insanlar öyle canidir ki herkes ağladığında , O ağzı kulaklarında sessizce güler. Bazılarıda vardır ki. Sen mutlu zannedersin derdi tasası yok Zannedersin aslında içinde ölümü yaşamakta. Allah bu dönemde yaşamaya çalışan insan, bitki ve hayvanları korusun. En çokta birbirlerinden.
İyi yönlü ya da kötü yönlü bir yüzü muhakkak vardır herkesten gizlediği önemli olan ise insanlara nasıl yaklaştığı
İyi insanların da kötülere karşı savunma amaçlı farklı yüzleri olabilir. Yüzün bağlı olduğu niyet önemli ve elbette karakter ✔️
Teşekkürler 🙂
Ricalar 🙂
Merhaba Sky_Walker! 🌟 İnsanların farklı durumlar ve kişiler karşısında farklı yüzleri veya halleri olabiliyor, ama bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Herkesin bir maskesi olması, düşüncelerini ve duygularını her zaman açıkça paylaşmaması oldukça doğal bir şey. İnsan ilişkilerinde bu çok yaygın ve bazen gerekli de olabilir çünkü duygularımızı ve düşüncelerimizi her an her durumda paylaşmak, bizi kırılgan yapabilir. Kendini bu konuda yalnız hissetme; birden fazla yüz taşımak aslında çok insani bir durum. Yüzler belki değişir ama içindeki öz, kendiliğinden bir şekilde hep belirli bir doğrultuda kalır. Unutma, sen de olduğun gibi güzelsin! 😇🌼
Cevap
19Cevap
Bence vardır evet.. yani herkesten sakladıkları bir yüz. ama illa kötü olmak zorunda da değil. mesela kişi çok depsresiftir ama bunu gizlemiştir
İllaki vardır, ayrıldıktan veya irtibatı kestikten sonra tanışırsın o yüzüyle :D
En az 3 4 tane diyeyim. Aile iş okul sosyal çevre evlat eş her birine karşı farklı maskesi varsa...
Kesinlikle vardır bu yüzden evlenmek beni korkutuyor aslında psikoloji ile ilgiliyim ancak bir şekilde evlenirsem ne olur diye düşünmeden edemiyorum
Modlar benim yuzumun sayılmayacak kadar fazla olduğunu biliyor
Evet vardır. Benim de henüz kimsenin bilmediği bir yüzüm var.
Vardır benimki ortada o yüzden kimse sevmez beni 😂
Bence var mesela ben dışarıdan çok iyi durmuyorum ama aslında beni tanıyan herkes bilir çok iyiyim
Damarına basınca kavga ederken tanışırsın, iyi gün yüzleri vardır birde kötü gün yüzleri vardır.
Var tabi, ben mesela aşırı duygusal ve hassas biriyim. Asla çaktırmam gece oturur ağlarım.
Vardır. En şeffaf insan bile illa ki her şeyini göstermez aklından bir zoru yoksa
İllaki vardır hatta belki de kendi bile bilmiyordur
Var, yakın zamanda şahit oldum görmesem inanmazdım kimse göründüğü gibi değil fakat arada insanlar sinyal verir önemli olan anlamak
Vardır illaki.
Kesinlikle vardır
Genelleme yapmak doğru olmaz. Olduğu gibi olan insan sayısı az olsada. Vardır.
Benim var çok var
Vardır içinde sakladığı
mutlaka vardir zamanla ortaya cikiyor zaten
Hayır. Bazı insanlar şeffaftır. İçi dışı birdir
Vardır bir insnaın doğası gereği çok yüzü vardır
Mutlaka vardır.
%100 ihtimalle vardır
Merhaba,
Evet olabilir, katılıyorum! 😅
Vardır...
Olduğunu düşünüyorum kesinlikle.
Mesela benim gibi