Benim bir çok takıntım var. Mutfak dolapları hep kapalı olacak mesela banyo ve lavabo kapısı hep kapalı olacak falanlar filanlar.
Sizde neler var?
Sizde neler var?
Misafir gittikten sonra her yeri sirkeyle silmek zorunda hissediyorum. Dış kapı eşiğine ayakkabısıyla basanın başının etini yiyorum. Kumandayı temizlemeden tutmam. Paraya dokunursam ellerimi anında yıkamam lazım. Ayakkabılarımın pis olmasına tahammül edemem. Biri basınca onu anında silmem gerekiyor.
O kadar fazla var ki mutfakta bardakların aynı olanları hep tek sıra ve yanyana olmak zorunda, aynı tabaklar üst üste olmak zorunda, gardropta aynı renk elbiseler yan yana olmak zorunda, eğer yemek yapıyorsam yapma anında tezgahta kirli tabak falan olamaz hemen makineye koyarım yani, duvarda ki saat, resim vs. Şeyler yamuk olamaz düz olmak zorunda, evden çıkmadan kapıyı 3 kez acar kaparim mutlaka vs... Birsürü şey
Var, çocukluğumdan beri bir şeyi yapıyorum onu fark ettim. mesela arabada hep sağ tarafta oturuyorum ve başka bir yerde otursam kendimi çok huzursuz hissederim :D Yatakta uyurken sağ tarafta uyurum, yolda hep sağ tarafta yürüyorum ama istemsizce yapıyorum ve bunları yapmadığımda aklımda kalıyor canım sıkılıyor.
Odamda oyuncak bebek asla bulundurmam. İlla olacaksa da arkaları dönük durmalı. Gözlerini mutlaka kapatırım oyuncak bebeklerin gece falan uyumadan önce.
Bilmiyorum. Sadece hoşlanmıyorum. Bir şekilde izliyorlar hissine kapılıyorum jdjdjdjd
Cevap
7Cevap
kendime sevmediğim huyum yok
Takıntım yok ama sevmediğim huyum var evet, fazla empati kurmak.
Bence bazen iyi olmuyor, düşüncesiz insanlara fazla empati kurmaya hiç gerek yok.
Normalde empati güzel ama bu tarz insanlara yok, hiç gerek uok
Biraz takıntılıyım o huyumu sevmiyorum birşeye kafayı takarsam gün boyu düşünürüm yorucu bir durum benim için.
Bunlar bende de var gereksiz açık olan ışıklarıda sevmem
Tek sayı takıntım var, sevmiyorum tek sayılarla bişeler yapmayı. İlla çift olacak 🙄
Oyle bir sey olamaz
Baştan aşağı takıntılı biriyim daha ne olsun
odada ışık ve kapı kapalı olmazsa uyuyamam
Takıntı hastalığımın kendisi.
tüpraş reis gözüküyor arkada
Hayır yok
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?