Kişiler , anılar, eşyalar , şehirler burnunuzda tüten özlemle anıp mumla aradığınız şeyler..

Kişiler , anılar, eşyalar , şehirler burnunuzda tüten özlemle anıp mumla aradığınız şeyler..
10-15 sene öncesini arıyorum o zamanlat çok güzeldi şu suriyeliler Afganlar Pakistaniler Somali Sudan vs ülke yol gecen hanı oldu. Adamlar 1 sınıf biz dış kapının mandalı olduk. youtube da video izlerken önüme bir video geldi mültecilerle ilgili youtuber soruyor Türkiye den memnunumusunuz diye ewet memnunuz Suriye ye gidermisiniz geri diyorlar yoook diyorlar yurtdışına peki yoook diyotlar ulan bir bakıyorum benden rahat yaşıyorlar benden rahat davranıyorlar. birde yös diye bir sınav var herhalde suriyeli ye soruyor memnunumusun ewet Allah razı olsun başkanım vsvs diyor artı okuyorım burada tıp okuyorum diyor yöse girdim diyor adanada Çukurova üniversitesinde. 100 aldım yerleştim diyor hepinizi seviyorum diyor vs vs. Ben hakkımı helal etmiyorum öğrencilerde etmiyor anasını satayım o öğrenciler gecesini gündüzünü versin çalışsın dişiyle tırnağıyla kazandırmıyır yerleştirmiyor ösym kontenjanı azaltıyor ve ayrıca sınavı da zor soruyor herseyi batırdılar ayrıca suriyelilet vsvs yabancılar için hersey kolaylaştırdılar bende sınava girdim dgsye o kadar saçma sormuşltki zamanda kısıtlı zanan yok artı yös sınavında 100 soru 150 dk ama yks ve diğer sınavlar için süre azaltıyorlat Allaha havale ediyorum hepsini bir anönce hepsi gitsin hayırlısıyla nefes alalım
önceden ekonomi iyiyken herseyi alabiliyorduk herkes mutluydu alım gücü vardı tatile gidebiliyorduk kısaca hersey güzeldi ramazan ayı bayramlar çok güzeldi şimdi ekonomiden eğitimden ve baştakilerin yanlış politikalarkndan dolayı ülkeyi kaosa sürüklediler. Artık istesekde düzelirmi eski düzen gelirmi meçhul başımızdakiler giderse nefes alırız inş
Valla bundan 15 sene öncesini mumla arıyorum, ülkecek ne kadar güzeldik
Katılıyorum
Eskiden olsa 90lı yıllar ve bizlere kazandırdığı şarkıların temelini döşemiş sevdalar derdim. Daha sonra fark ettim bırak 90lıları, 2000leri ve 2010ları bile mumla arar hale gelmişiz. Dünya çok hızlı dönüyor. Artık sadece ünlüler değil, herkes çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor, yedekliyor. Aşk dediğimiz olay hiçbirşekilde asalet barındırmıyor artık. Sevdaların süresi insanların instragram reelsi kadar olmuş, bir hevesten hallince, 30 saniye sonra hatırlamayacağın bir heves. Bu durum beni korkutuyor. Aşk acılarını, gece boyu dinlenen parçaları, karşıdakinin hayaliyle sevişerek uyuma gibi durumları baya hasretle arıyor ve anıyorum.
Çocukluğumu
🥺🥺🦋
Gerçekten şimdi çocukluk halimi görsem kolundan tutup çekip götürürdüm 😕
Cevap
30Cevap
Mumla aradığım bir şey yok maalesef.. sağlık konusu olabilir ama artık bunu bile dert etmiyorum ya da takmıyorum hayatımda..
Gençliğim ve hoş görülü insanları mumla arar olduk
Tanışıklıktan ötesine geçebileceğim, ağırdan aldığım için beni friendzona atıp seçenek olarak değerlendirmeyecek, benim onu keşfetmek istediğim gibi beni keşfetmek isteyecek bir kadın. Yani çevremde herkes aradığı kadını eliyle koymuş gibi bulabiliyorken benim bulamamam eksik ve kayıp gibi hissettiriyor. Mumları da geçtim dev spot ışığıyla arıyorum artık.
Soru muhteşem, bayıldım. Mumla iyi kalpli, merhametli, dünyaya faydası olan insanları arıyorum. Ne kadar sistem dışı bir şey dense de arıyorum.
Teşekkürler..
Mumla aradığım şeyler yok çünkü çoğuna sahibim ve yanımdalar.
Senin adına sevindim..
😌😌😌
Aslında şu anda da organik ürünler alıyorum ama eskideki tatları aroyorum mumla
Evet o güzel meyve kokuları.. taptaze hormonsuz.. çiçeklerin kokusu bile değişti..
Maalesef
Sadece gençliğim. Geçen gün böbreğimi düşürdüm 300 yıllıktı
😂😂
Gün geçtikçe önceki günü arar hale geldik hele bu bu sene bir şey anlamadım
Kaliteli insanlar arıyoruz. Nerede sıkıntılı birisi varsa bizi buluyor.
Çocukluğum olabilir.
Beni aramiyorlarsa ben neden ariyim 😂
Mantıklı..😂
Elektrikler gidince sigaramı mumla arıyorum.
Ben aramam, en fazla aranırım.. 😂
Abartmayınız..
Ketum olmayan
Ve net konuşan insanlar.
Eski kız arkadaşımın gözleriyle gülmesini izlemek
Evet maalesef öyle 😐🫤
Pişmanlık kötü bir şey
Merhaba,
Güzel insan arıyorum! 😅
Aramam bişey böyle iyi
Aaaa malefiz mi?
Tekrar izleyeceğim 😂😂😂