Kişilik & Karakter Anı yaşayan mısın, mantığı konuşan mı? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Anın gerekliliğini yaşar mısın yoksa mantıklı hareket eden misin? Anı yaşayan mısın, mantığı konuşan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Çoğu zaman mantikliyim fakat anı yaşamayı ihmal etmiyorum. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Anı yaşarım mantığın canı cehenneme 1 14 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Mantık seni a noktasından b noktasına götürür halay her yere Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Halay :D? Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Halay iyidir Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Kasım Kasım kasılma ya :D Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Kasılırsan halay çekemezsin Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Sana diyorum zaten Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Kastığımı nerden çıkardın 😄 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl www.google.com/imgres Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Anlarım ben :D Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Anlamadın hshs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Senin akıl hocan Mahmut mu hshs Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Evet ama kel Mahmut Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😒 bu espriden sonra gidiyorum Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Peki :) Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Mantığım işini hiç bırakmaz. 0 0 Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Anı yaşamak lazım dün geçmiş yarın gelecek yarın belki son günüm bilmiyorum ki o yüzden anda kalmak daha iyi 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Anı yaşarım ama mantığım tamamen devre dışı kalmaz, tetikte bırakırım. Anı yaşayayım derken geleceğe pişmanlıklar, keşkeler taşımam. 1 0 Yorumla
Blonde_Bunny Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Anı yaşamak pek bana göre değil, ama yine de bazen bu durum esneyebilir. Genelde mantık diyebilirim. 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olası pişmanlıkların önüne geçmek için mantığımla hareket edərim. 1 0 Yorumla
Mahşerin_Tatlısııı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Anı yaşıyorum çoğu zamannn çoksel öyle güzel kiiii 1 0 Yorumla
İspkan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl ikiside değil. ne yaptığımi umursamam, an man boş işler shsj 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anı yaşamayı seviyorum. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Mantık kullanıyorum artık şeftali tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Çok düşünmekten, stresten anı yaşıyamıyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çoğu konuda mantıklı davranmak zorundayım 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. anı mantıkla konuşan akılla tartan 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mantık ya anlık ve kalbi kararlar almam alamam 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Anı yaşamayı tercih eterim 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Her zaman mantık 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Anı yaşayanım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mantık. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çoğu zaman mantikliyim fakat anı yaşamayı ihmal etmiyorum.
Anı yaşarım mantığın canı cehenneme
Mantık seni a noktasından b noktasına götürür halay her yere
Halay :D?
Halay iyidir
Kasım Kasım kasılma ya :D
Kasılırsan halay çekemezsin
Sana diyorum zaten
Kastığımı nerden çıkardın 😄
www.google.com/imgres
Anlarım ben :D
Anlamadın hshs
Senin akıl hocan Mahmut mu hshs
Evet ama kel Mahmut
😒 bu espriden sonra gidiyorum
Peki :)
Mantığım işini hiç bırakmaz.
Anı yaşamak lazım dün geçmiş yarın gelecek yarın belki son günüm bilmiyorum ki o yüzden anda kalmak daha iyi
Anı yaşarım ama mantığım tamamen devre dışı kalmaz, tetikte bırakırım. Anı yaşayayım derken geleceğe pişmanlıklar, keşkeler taşımam.
Anı yaşamak pek bana göre değil, ama yine de bazen bu durum esneyebilir. Genelde mantık diyebilirim.
Olası pişmanlıkların önüne geçmek için mantığımla hareket edərim.
Anı yaşıyorum çoğu zamannn çoksel öyle güzel kiiii
ikiside değil. ne yaptığımi umursamam, an man boş işler shsj
Mantıklı hareket eden tarafım
Anı yaşamayı seviyorum.
Mantık kullanıyorum artık şeftali tavsiye ederim
Çok düşünmekten, stresten anı yaşıyamıyorum
çoğu konuda mantıklı davranmak zorundayım
anı mantıkla konuşan akılla tartan
Anı yaşarım ama risk almam
Anı yaşa mantığı konuş
Mantık ya anlık ve kalbi kararlar almam alamam
Her zaman mantık
Mantığım biraz daha baskın
Ani yaşarım yerine göre
Anı yaşamayı bilmiyorum hep mantık önde.
Anı yaşamayı tercih eterim
Anı yaşarsan pişman olursun o yüzden mantık tabiki
Mantıklı...
Her zaman mantık
Anı yaşayanım
İkiside olabilir
2 side
Mantık.
Karışık ya
Anda kalan