Kaybetmek kolay kazanmak zordur çünkü. Bunun için hak ettiğini düşündüğümüz birini, kaybetmemek uğruna mücadele etmekten gocunmayalım. Bu uğraştan dolayı biz eksilmeyiz ve bu bize artı yazar.
Velhasıl uğraştın ve bir daha uğraştın olmadı. Yapacak bir şey kalmıyor geriye. Bir insanı limitin dahilinde kaybetmemek için verdiğin uğraşın bir sonu var. Bir noktadan sonra artık değmeyeceğine kanaat getirdiğimizde, onu silmekten de geri durmayalım.
Aynı yolda devam etmek istediğimiz bizimle yürümek istemiyorsa, yol ayrımına girerek kendimize huzur yolunu açarız.
Fark ediyorum son bir haftadır. Gerçekten bazı şeylerin hayatımda değişmesi gerekiyormuş. Hayatımda fazla yer eden insanları çıkarmak gerekiyormuş. Değer verdikçe değersizleştirdiğimi fark ettim. Bir daha asla bu kadar güvenip de bir şey yapar mıyım çok zor. Son bir ayda yaşadıklarım bana iyice ders oldu. Sen bir şey yaptıkça, çabaladıkça görmeyen bir insan oldukça karşında sen daha fazla üzülüyorsun.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sana birşeyleri ters gidiyorsa ya da sıkıntı yaşıyorsan bu senin değişim olduğunu gösteriyor. Farkındalık yaratman için evren sana bunu gösterir. Farkına varman çok güzel bir şey. 👍🏻☺
Beni üzen insanlara teşekkür etmek istiyorum, eğer kötüler olmasaydı iyi insanları bulamazdım hayatın kullanma kılavuzu yok düşe kalka öğreniyoruz işte yaşanması gereken ne varsa yaşıyoruz, buradan iyi insanlara selam olsun.
Evet bazen birilerinin seni incitmesi kendi degerini daha çok anlama neden oluyor. Degisimden korkmamalı, korkuların üzerine gitmeli.. Özgüven tazeliyor insan, farklı bakış açıları kazanıyor belki daha da olgunlasiyor..
Evet her üzüntü aslında güzel deneyimler katıyor. O an canımızı belki acıtsada. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfler misali.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hayatımıza giren her insanlar bizde mutlaka bir şeyler bırakır. Kimisi; damağımızda bir daha tadamayacağımız mutluluğu kalbimize mühürler, kimisi de koca koca binaları üzerimize yıkar kendi içimizde can çekişir o enkazdan uzun bir süre çıkamayız. İyisiyle, kötüsüyle tecrübeler edinerek yara bere içinde hayata tekrar başlarız.
Terbiye edemediği duyguları tahliye edebilmeli insan bazen. Yol vermek kovmak gibi oluyor o yüzden onun yerine uzak durmak, bağlarını koparmak daha doğru olur biz öyle diyelim yol vermek demeyelim