Kişilik & Karakter Tanı konulmuş bir rahatsızlığınız var mı? DuyguÇacak Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Psikolojik de olabilir.. Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar sorun olmazsa ne olduğunu da yazsanız😊 Tanı konulmuş bir rahatsızlığınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır yok ama rahat nefes alamıyorum burnumdan uzun yıllardır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yok şükür. Herkese şifalar sağlık şaka yapılacak bir konu değil 1 3 Yorumla DuyguÇacak 1 yıl Şaka yapmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin için demedim ben şakacıyım ya Yorumla DuyguÇacak 1 yıl Ha sesli düşündün tm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Var. Dehb ve okb 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin var mı? Yorumla DuyguÇacak 1 yıl Hayır Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Beyin tümörü ve kıstıTedavi oluyorum şu an 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kanserim. 1 2 Yorumla DuyguÇacak 1 yıl Çok geçmiş olsun 🙏 Yorumla mütesellî 1 yıl 🙏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İnmeme sorunu var. Sürekli sert ve dik. Nasıl olacak ben de bilmiyorum. 0 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Yok. 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Rachell! rachel, ryan gosling'in burada sen nerelerdesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır yok ama rahat nefes alamıyorum burnumdan uzun yıllardır.
Yok şükür. Herkese şifalar sağlık şaka yapılacak bir konu değil
Şaka yapmadım
Senin için demedim ben şakacıyım ya
Ha sesli düşündün tm
Var. Dehb ve okb
Senin var mı?
Hayır
Düşünüyorum da bulamadım
var ama belirtmek istemiyorum
Hayır, yok..
Dehb, depresyon.
Beyin tümörü ve kıstı
Tedavi oluyorum şu an
Kanserim.
Çok geçmiş olsun 🙏
🙏
İnmeme sorunu var. Sürekli sert ve dik. Nasıl olacak ben de bilmiyorum.
Alerjik astım
Dehb ve Astımım var
OKB.
var kaostan hoşlanıyorum
Çok şükür yok
Varr
Yok
.
Rachell! rachel, ryan gosling'in burada sen nerelerdesin
Varr
Var maalesef :(
Yok..