Kişilik & Karakter Hayatındaki en büyük problem ne? ulaşbanakoyayim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor her şey senin için sıkıntı olur mu? Güncellemeler1 yıl Herkes mutlu demekki Hayatındaki en büyük problem ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. hayatın var olması. 0 0 Yorumla
Eylemlina Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl O anlık ama sonra sakinleşirim problem olmaktan çıkar 0 1 Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Neyin var senin anlatsana Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Garisizlik 😛 0 6 Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Paran mi yok her yerde var o Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Ben seçiciyim34 bedenli küçük memeli garı seviyorum ben Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Hee oda seni bekliyo Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Beklesin tabi kankaBenden iyisini mi bulacak xürtük 😛 Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Sen daha çok beklersin sende fantezi cok Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Bekleyen de ölüyor Beklemeyen d3 Yorumla
raindog Takip Et Xper 6 Yaş: 42 1 yıl Değişir konuya göre 0 1 Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Yani sunaa siskinti yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayatın var olması.
O anlık ama sonra sakinleşirim problem olmaktan çıkar
Neyin var senin anlatsana
Garisizlik 😛
Paran mi yok her yerde var o
Ben seçiciyim
34 bedenli küçük memeli garı seviyorum ben
Hee oda seni bekliyo
Beklesin tabi kanka