Dinliyorum. Hatta japon bi rock grubu var, o sıralar da japonca öğrenmeye çalısıyorum. Girdim formun birine japonun birisiyle konusuyorum '' ben japonca öğrenmek istiyorum bu grubun muziğini beğeniyorum ama söylediklerini anlayamıyorum bana önereceğin bir yöntem var mı?'' diye. O da ben japonum, bu grubun ne dediğini ben bile anlamıyorum demişti. :D Farketmiyor zaten şimdi ki Türk gençliğinin dinlediği şarkılar da '' dik beni şu an da ayakta'' yok ''sttirin gidin muptezl pdemenkler'' yok ''arabammm aaaa arabamm'' gibi şeyler diyorlar. Ama sevgilerini vaz geçirmiyor bu sözler :D
Çoğunlukla yabancı dinliyorum ama anlamına hiç bakmıyorum 😂 kulağıma güzel gelsin yeter, dinlerim. Bazıları direk küfür ama belli oluyor en azından İngilizce olanlarda. Normalde küfür sevmem ama müzik olunca yine dinletiyor 😂
Dinlerim ama yakınının söylediğini ben de söylerim kendime. Belki küfrediyor, belki uygunsuz kelimeler var içinde. Sonra türkü açıyorum keffareti olsun diye.
Dinlerim. Özellikle ritmi için dinlediklerim de var, sözlerini kısmen anlayıp kalan kısmını da öğrenebilmek için dinlediklerim de...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yok ya ingilizce nefret ederim, belki nadiren melodisi cok hüzünlü olursa dinleyebilirim ama genel manada yok, sadece kendi dilim, Türkçe bide kürtçe bazı şarkıları dinlerim