Kişilik & Karakter Sizin arkadaş ortamınız nasıl uyumlu musunuz? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor -Sen susunca susan , konuşunca konuşan kafa şişirmeyen, eski sevgili muhabbetleri dönmeyen , küfür hakaret olmayan ahenkle ilerleyen dostuklarımız var : ) Sizin arkadaş ortamınız nasıl uyumlu musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sevgilisinden ayrılan eşiyle sıkıntılar yaşayip sürekli dert anlatmadiklari zaman gayet güzel uyumlu neşeli şenşakrak bir ortamımiz oluyor 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hıı geliyim mi bendeeeğ jdmdksmkd Uyumluyuz şükür 1 2 Yorumla Dostoviski 1 yıl Türkçe bilmiyorsun olmaz : ) Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Türkçem gayet iyidir :D Kendi işimi kendim hallederim tabiisi ciddi değilim yanlış anlaşılmasın :)) Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Mükemmel bir ortamım var.. Araya tatil girdi özledim.. Eylül’de dönüşte okullar açılmadan seminer haftası bir kamp yaparız artık.. 1 0 Yorumla
AslıSpektrum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hepsi bir dalda uzman kişiler, bulunca baya ilginç sohbet dönüyor saatlerce. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben genelde uyumlu ortamı canlandıran kişi modundayım seviyorum arkadas ortamlarımı 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Delisi, dolusu, akıllısı, huylusu ne ararsan var, gelde uyumlu olma.. 🤦♀️ 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet uyumluyuz çünki anılarımız çok, bu yüzden de istemsiz kardeş gibi oluyoruz 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu görsel bana marmaris sahili gibi geliyor bana neresi bura dostum 0 5 Yorumla Dostoviski 1 yıl Nickinin sonu Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Samsun benim memleket atakum sahil o zaman Yorumla Dostoviski 1 yıl Aynen öyle Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Afiyet olsun reis iyi eğlenceler Yorumla Dostoviski 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Adanadem1rsp0r Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Ortam bana göre iyi ama ara sıra pürüz olabiliyor😁😁 1 0 Yorumla
Epiyola Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Arkadaş ortamım çok iyi bir birimize düşkünüz her konuda yanimdalar şanslıyım,☺️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çıkarcı dedikodu kazanı ama bir birimize mecburuz gibi afiyet olsun size güzel ortam :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin bu çektiğin fotoğrafları çok beğeniyorum ben 1 2 Yorumla Dostoviski 1 yıl Teşekkür ederim idare eder Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ediyorum ✨😅 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet uyumlu iyi insanlarla karşılaşırım. 1 0 Yorumla
middaygardeniaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Okul olmasa hicbirinin yüzüne bakmam namussuzlar 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyumluyuz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilisinden ayrılan eşiyle sıkıntılar yaşayip sürekli dert anlatmadiklari zaman gayet güzel uyumlu neşeli şenşakrak bir ortamımiz oluyor
Hıı geliyim mi bendeeeğ jdmdksmkd
Uyumluyuz şükür
Türkçe bilmiyorsun olmaz : )
Türkçem gayet iyidir :D
Kendi işimi kendim hallederim tabiisi ciddi değilim yanlış anlaşılmasın :))
Mükemmel bir ortamım var.. Araya tatil girdi özledim.. Eylül’de dönüşte okullar açılmadan seminer haftası bir kamp yaparız artık..
Hepsi bir dalda uzman kişiler, bulunca baya ilginç sohbet dönüyor saatlerce.
Ben genelde uyumlu ortamı canlandıran kişi modundayım seviyorum arkadas ortamlarımı
Delisi, dolusu, akıllısı, huylusu ne ararsan var, gelde uyumlu olma.. 🤦♀️
Evet uyumluyuz çünki anılarımız çok, bu yüzden de istemsiz kardeş gibi oluyoruz
Bu görsel bana marmaris sahili gibi geliyor bana neresi bura dostum
Nickinin sonu
Samsun benim memleket atakum sahil o zaman
Aynen öyle
Afiyet olsun reis iyi eğlenceler
Teşekkürler
Bazen evet ama genelde herbiri farklı ağızdan konuşyor.
Ortam bana göre iyi ama ara sıra pürüz olabiliyor😁😁
Arkadaş ortamım çok iyi bir birimize düşkünüz her konuda yanimdalar şanslıyım,☺️
Sevmiyorum kimseyi yalnızlığı tercih ediyorum 🙊
Çıkarcı dedikodu kazanı ama bir birimize mecburuz gibi afiyet olsun size güzel ortam :)
Harika hepimiz bir birimizi sirtindan bicakliyoruz 🤣
Senin bu çektiğin fotoğrafları çok beğeniyorum ben
Teşekkür ederim idare eder
Rica ediyorum ✨😅
Evet uyumlu iyi insanlarla karşılaşırım.
Genelde kardeşlerimle takılırım aile dışı kabul görmüyor
Hepsi manyak gdjsk
Bunu görünce özlediğimi anımsadım yine
Okul olmasa hicbirinin yüzüne bakmam namussuzlar
Hayır
Uyumluyuz
Olması gereken bulunması zor olan 😀
Yok arkadasim
Arkadaşım yok
Beni de alın aranıza harbiden 😒
Neresi ressimdeki yer