Kişilik & Karakter Asla Yapmam Dediğiniz 3 şey nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor lisetedekileri asla yapmadım hayatımda , ama yinede asla, asla demiyorum Asla Yapmam Dediğiniz 3 şey nedir? Cevapla Lise Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Asla demek sorun şeytan oynar ben öyle hata yaptım Allah'tan kurtuldum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl aynen asla denmez insan herşeyi yapabilir Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Aynen Yorumla
samuel1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Heran hepsini de yapabilirim belli olmaz büyük konuşmamak lazım 1 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hepsi bende mevcut 0 20 Yorumla Soran 1 yıl çokkselll Yorumla 7densonra 1 yıl İnsanlari kucumserim, sonradan gormenin tekiyim, hak yemekte userime gercekten yoktur kis gibi gelir , iftira mı offf alasini atarim birinin uzerine Yorumla Soran 1 yıl ben yapmam dedin anladım Yorumla Soran 1 yıl sen yapıyon zaten dün kızın göbeğine leğenden taşan hamır gibi diyordun kdkkskakakak Yorumla Soran 1 yıl aşağılarkan bile yaratıcılık var :d Yorumla 7densonra 1 yıl Yok bende sonradan farkettim. gorusum her anlama gelebilir diye aciklama yapayim dedim. Oyle yani cok şirret ocospu biriyimdir Yorumla 7densonra 1 yıl sen yapıyon zaten dün kızın göbeğine leğenden taşan hamır gibi diyordun kdkkskakakak😂😂😂😂 cok gusel benzettim ama ya 5 saat sonra ben bile kendime dedim iyi dedin ama yaso 😂 Yorumla 7densonra 1 yıl Onceden satin ekmek mi vardir. Varsada ben cocukken buyudugum koyde ya vardi biz almazdik ya da kultur degildi. Annem yapardii. Taaa ordan kalmis aklimda vay be gozumun inune geliyor 😳 Yorumla 7densonra 1 yıl Bi alirdik bi almazdik oyle soylim 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl bir gün göbeğim olursa bu sözünden ötürü nefretle hatırlarm seni kskskdjdh Yorumla Soran 1 yıl ama göbeğim olsa sevinirm ben bndnfk Yorumla Soran 1 yıl ne yapıcamı bende bilmiyorum heycandan sinirlenirmiyim sevinid miyim bilemedim boş ver hsha Yorumla 7densonra 1 yıl bir gün göbeğim olursa bu sözünden ötürü nefretle hatırlarm seni kskskdjdh Ne mutluş bana 😂 Yorumla 7densonra 1 yıl ama göbeğim olsa sevinirm ben bndnfkGöbeksiz misin ne var orada göbek yoksa 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪 Yorumla Soran 1 yıl var biras Yorumla 7densonra 1 yıl Kucuk d gibi olmada Yorumla Soran 1 yıl yok olmuo Yorumla 7densonra 1 yıl 😂 y niye yok olmuo ne sjshk Yorumla 7densonra 1 yıl Biraz daki z yerine niye s var Yorumla Soran 1 yıl imla hatası Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu dördünü de yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Asla demek sorun şeytan oynar ben öyle hata yaptım Allah'tan kurtuldum
aynen asla denmez insan herşeyi yapabilir
Aynen
Hak yemem
Kibir yapmam
Kimseyi küçümsemem
Heran hepsini de yapabilirim belli olmaz büyük konuşmamak lazım
Hepsi bende mevcut
çokkselll
İnsanlari kucumserim, sonradan gormenin tekiyim, hak yemekte userime gercekten yoktur kis gibi gelir , iftira mı offf alasini atarim birinin uzerine
ben yapmam dedin anladım
sen yapıyon zaten dün kızın göbeğine leğenden taşan hamır gibi diyordun kdkkskakakak
aşağılarkan bile yaratıcılık var :d
Yok bende sonradan farkettim. gorusum her anlama gelebilir diye aciklama yapayim dedim. Oyle yani cok şirret ocospu biriyimdir
sen yapıyon zaten dün kızın göbeğine leğenden taşan hamır gibi diyordun kdkkskakakak
😂😂😂😂 cok gusel benzettim ama ya 5 saat sonra ben bile kendime dedim iyi dedin ama yaso 😂
Onceden satin ekmek mi vardir. Varsada ben cocukken buyudugum koyde ya vardi biz almazdik ya da kultur degildi. Annem yapardii. Taaa ordan kalmis aklimda vay be gozumun inune geliyor 😳
Bi alirdik bi almazdik oyle soylim 😂😂
bir gün göbeğim olursa bu sözünden ötürü nefretle hatırlarm seni kskskdjdh
ama göbeğim olsa sevinirm ben bndnfk
ne yapıcamı bende bilmiyorum heycandan sinirlenirmiyim sevinid miyim bilemedim boş ver hsha
bir gün göbeğim olursa bu sözünden ötürü nefretle hatırlarm seni kskskdjdh
Ne mutluş bana 😂
ama göbeğim olsa sevinirm ben bndnfk
Göbeksiz misin ne var orada göbek yoksa 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪
var biras
Kucuk d gibi olmada
yok olmuo
😂 y niye yok olmuo ne sjshk
Biraz daki z yerine niye s var
imla hatası
Bu dördünü de yapmam
Hepsini