Hayatınıza yön verecek kararlar alırken sakin olun.
Yaptığınız seçimler sizi mutlu eder umarım.

Hayatınıza yön verecek kararlar alırken sakin olun.
Yaptığınız seçimler sizi mutlu eder umarım.

Birden bire kararlar almam özellikle hayatımı çok fazla etkileyecek ani kararları uzun uzun düşünüp hayatımdaki değerli insanlara danışıp karar veririm..
Bazen almak gerekiyor işte. 5.30'da kalktım onu düşünmek için.
Hayırdır inşallah..
Her zamanki şeyler
Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim..
Genelde sabahları önemli kararlar almam geceleri ertesi gün için alırım, hatta çoğu çok absürt olur ki çoğunu gerçekleştiremem. Bu gece yarın için yogaya yeniden başlama kararı aldım hadi bakalım
Planlı şeyleri yapamıyor insan. Zorunlu olursa ancak yapıyor.
Sabah kalktığımda alacağım karar uyurken bir şey olmuştur onunla ilgili olabilir
Sakin kafayla kararlar almak daha iyi
Aynen sakin kafayla almak iyi ama bazen sakin kalamıyorsun işte.
Aynen geceden olup sabah düşünüyorsun işte.
Eh işte
Rica ederim 🌹😊
Her türlü kararlar alabiliyorum sonra gün içinde vazgeçiyorum
Bende 😂
Ricalar 🌹😊
Cevap
14Cevap
Kahvemi balkonda mı içeyim yoksa odamda mı :D
Yatağına getiririz 😂
Getirmiyor kimseler 🥹
Şansına küs uzak yerdeyim 😂
Yakın olsak getirecek sanki :D
Yaparım elime mi yapışacak. Bir kahvede ne olacak be.
Bla bla bla :D tamam hıhı tabii.
İnanma sen hem güzel yemek yaparım hem de ayriyetten bulaşırdın yıkarım. Yanında da kahve yapmışım çok mu 🤣
Aranan kan bulundu hocam :D
İyi madem ayağına geldiyse 😂
😌😌
Sabah sabah ya da ani kararlar hiç almıyorum bir şeye karar vermişsem haftarca düşünüp taşınıp öyle karar vermişimdir
Konu akşamdan belli olunca düşünmeye gerek kalmadı. Zaten 5.30'da kalktım düşünmek için.
Genelde yeni kararları sabah almam gece alırım ama fark etmiyor son zamanlar yeni aldığım bir karar olmadı pek.
Değer görmediğim yerde durmucam dedim
En doğrusu ✌️👏
Artık hiç bir şeye üzülmeyeceğim
Çok mantıklı ✌️👏
Zaten öfke ile ya da bir anlık gaz ile kararlar almam. Genelde mantık çerçevesinde hareket etmeye gayret ederim.
Geceden olan bir olay sabah da düşündüm iyice beş buçukta kalktım düşünmek için.
Kararlarımı birden değilde zamanla alırım. Genelde temkinli adımlar atarım. Benim esen hallerim genelde gün içinde olur.😄
Birden karar almanın yanlışlığını anlatamadım bazı arkadaşlara. Ama sonu herkesin istediği gibi olur umarım.
Tabiki her zaman yanlış değil:)
Bazı insanlara aniden eser bir karar alır zamanı olmayadabilir.😌
Bir sabah karar aldım tek bende olan bişeye sahip olucam dedim ve sahibim sahip olduğum şey bir araba ama eşi benzeri yakınından geçeni yok kasa 98 Astra g 1.6 16v (5 kapı hb) motor 2.0 k20a 700 HP yüklü yürüyen Subaru impreza dan çevirme 4 çeker ve nankang performans lastikleri hatırladıkça içim bi hoş oluyor :D
Hergün bir önceki günün aynısı sürekli dejavu yaşıyoruz bunun adı ada hayat diyoruz daha doğrusu insanlar böyle diyor, her gün uyandığımda kendime şunu söylerim savaşa hazırmısın? aldığım en önemli karar cesaret!
Bazı şeyler için cesaret önemli evet. Özellikle kırık olduğunda.
Gece erken uyuycam dedim mesela. Benim için geç, insanlık için erken bir saatte uyusam da sabah gözlerimi açtığımda hayatı kısa süreli sorguya çekiyorum. 🤣
Kaçta uyudun ki
1 miydi ki acaba. Hatırlamıyorum. 🥹
Artık kimseye gereğinden fazla değer vermeme kararı aldım... gece düşünüp sabah verdğm bir karar 🙂
Aynen çok mantıklı.
Erken uyucam gecenin 2sinde yatmak nedir ya zaten erken kalkıyorum beni hangi deli sevdi de 8 de kalktım ya.
Erken kalkmak iyidir.
Kilo vereceğim.
Cildime iyi bakacağım
Boş yerlerde paramı harcamayacağım
Hepimizin yaptığı şeyler.
Kararlar, hayaller içi boş şeyler. Ne yaparsak yapalım anımızı yaşatıyor hayat bize
Evet ama yinede bazı kararlar alıyor insan.
İnsan ilişkileri konusunda net kararlar alırım gereksiz insanlar hayatımda olmaz.
Evde çok önemli bir konu
Her insana gereğinden fazla değer vermeyeceksin ben 10 yıllık arkadaşımı sildim insanların kıçını kaldırırsan kendi değerin kalmaz
Aynen her an her şey olabiliyor.
Yorumlarda gördüm 5.30'da kalktım falan demişsin hiç gerek yok ölümlü dünyada her şey geçici sana kendini değersiz hissettiren kalbini kıran insanlara şans verirsen kalbini kırmaya devam eder. Benim arkadaşıma defalarca şans verdim aynısını yaptı çıkardım attım.
Benim de hatam vardı belki ama yani hatalıyız diye konuşarak sorunlar hallolabilir.
Bazı insanlarla olmaz olmuyorsa kendi değerini bil dünyaya bebek olarak geldiğimiz zaman Bir aile vardı sonradan hayatıma giren insanlar hiç gitmesin diye peşinde gezemem konuşuyorum olmuyorsa cenazesini kaldırıyorum sende öyle yap rahat et
Çok doğru söylüyorsun. Hayat bir şekilde devam edecek.
O zaman hayatına devam et kimseye de hadi gel konuşalım edelim deme çünkü çok dedim aynı şeyi yaşadım
Tavsiyelerine uymaya çalışacağım ✌️👏🌹
İyi yaparsın bak benim 10 yıllık arkadaşım düğününe gittim çocuğuna gittim Her şeyini yaptım haklı olduğu yerde bile savundum hatta haksız olduğu yerde bile haklı gördüm ama hep kazığı bana attı, ondan sonra gel barışalım dedik barıştık yine olan aynı şeyler o yüzden kendini sev kimseyi kendinden fazla sevme iyi günler 🙂
Kendinden fazla değer verirsen öyle oluyor evet. Teşekkürler iyi günler ✌️
Kararlar alıyorum ama uygulamakta sıkıntı oluyor 😂💃
İşte uygulamak isteyip uygulamıyorsun da uygulaman da gerekiyor yani
Onu bende fark ettim 😂
Aklımda deli sorular, henüz cevap bulamadım. O nedenle de karar aşamasına gelemedim.
Sakin kafayla düşün tabii ki en iyisi neyse o olsun.
Genelde sabahları karar almıyorum bir gün önemli birşeyleri karar aldığım olur. Günaydın.. 💫
Geç gördüm günaydın. Sakin kafayla karar almak daha doğrusu evet.
Güzel bir karar aldık bakalım. Sonuçlarını göreceğiz.
Daha iyi besleneceğimi ve sporu asla bir gün daha ertelemeyeceğimi
Sabah kalktığımda karar almam genelde geceleri alırım ve çoğunu unutur uygulamam
Soğuk duş alayım dedim aldım.
Kararlarım bu kadar keskindir 😂
Bir daha uyusam mı diye düşünüyorum. Pek fazla düşünemiyorum da
Kendimi sevmeyi , kendim için yaşamayı ve mutlu olmayı karar aldım.
çok ciddi kararlar aldım izahı yok , yaşadıkça kararlarımın şekli şemali değişebilir ((:
Anneni yemeye karar verdim
Ahaha nasıl yiyeceksin.
Kahveyi bırakma ya da daha az içme kararı aldım 😊
Kahve az içmek gerekir. Kan değerleri için sıkıntı.
Ben kararları gece alırım
Sabahtw uygular mısın uygulamaz mısın 😊
Bazısını uygularım
Yemek yapma kararı alıyorum 😂
O da güzelmiş 🤣
sabahları karar almam
Neden
İşten ayrilicam yeni bir işe giricem
Kararsız bir insanım zor karar alırım 🤣
Spora gideceğim diyorum gitmiyorum
Hiç bir karar almadım
hayattan keyif almak
Çok güzel ✌️👏
Karar almam.
Neden hayatına dair bazı kararlar almaz mısın?
Yarın sınav sonuçları açıklanacak, belki karar alabilirim. 😂😂
Hadi hayırlısı,✌️
İnsanlardan uzak durmayı özellikle de hepsinden
Bende artık aynı düşüncedeyim.
Özellikle de bu sitedekilerden
Sağlıklı beslenmeye
Ölüm.
Saçmalama. Hayat güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?