Kişilik & Karakter Kafasına eseni yapanlardan mısınız? Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinEy ahaliii👀Kafamıza eseni yapmayacaksak kafamız neden var kiii🤪 Güncellemeler1 yıl Süper soru🫸🫷 Kafasına eseni yapanlardan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Evet... kural mural hak getire 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kafama esene yaparım kesinlikle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yapacak cesaret duracak selamet var diyelim 1 2 Yorumla Nazendee10 1 yıl İyiymiş🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle mi :) Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayata bir kere geliyoruz ve ne olursa olsun yapmak şart 😇 1 1 Yorumla Nazendee10 1 yıl Bence de🫸🫷 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kim senden ne bekliyorsa daha fazlasını yap. Kafamıza eseni estiği gibi yspmak lazım. 1 1 Yorumla Nazendee10 1 yıl Aynen öyle 🫸🫷
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle şey olur mu? O kafa seni yanlışta yaptırır doğruda. Beynin eleme yapması iyidir. 1 7 Yorumla Nazendee10 1 yıl Bazen de o kadar eleme yapmamak gerekir ama. Hayat bu ne zaman ne olacağını bilemeyiz. Yorumla GovanıAli 1 yıl Sorduğun sorunun tuzağına düşüyorsun. O zaman ben sana sorayım eleme yapmayacaksan bu beyin ne işe yarar. Beynin ana görevi nedir. Yorumla Nazendee10 1 yıl Ciddi bir soru değil, merak etmeyin beynin görevlerini biliyorum. Yorumla GovanıAli 1 yıl Neymiş görevleri. Yorumla nuluad0909 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Nazendee10 1 yıl Fizyoterapi okudum kaç yıl hocalarımdan görmediğim sorgu ve suali görüyorum saolun cidden😂 Yorumla GovanıAli 1 yıl Öğrenmek için sordum Yorumla
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl normal insanlardan farklı olmayacaksam , ot gibi yaşamaktan farkımız ne olurdu 1 0 Yorumla
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Evet birseferinde gece saat 2 de istanbuldan bursaya iskender yemeye gittim 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet sağlığım ve maddiyatım el verdikçe canım ne isterse :) 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet kesinlikle 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kafasına eseni yapmayı başarınca mutlu olanlardanım.. cesaret güzel şey 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Keyfim nasıl isterse öyle yapanlardanım 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her zaman kafama eseni yapamam :D 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Yani evet mantik cercevesinde 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Öyle yapıyorum hep. 1 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fazla da abartmamakta birlikte yaparım 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde yaparım 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Yaparim 1 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Evet genelde. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet... kural mural hak getire
Kafama esene yaparım kesinlikle
Yapacak cesaret duracak selamet var diyelim
İyiymiş🙂
Öyle mi :)
Hayata bir kere geliyoruz ve ne olursa olsun yapmak şart 😇
Bence de🫸🫷
Kim senden ne bekliyorsa daha fazlasını yap. Kafamıza eseni estiği gibi yspmak lazım.
Aynen öyle 🫸🫷
Öyle şey olur mu? O kafa seni yanlışta yaptırır doğruda. Beynin eleme yapması iyidir.
Bazen de o kadar eleme yapmamak gerekir ama. Hayat bu ne zaman ne olacağını bilemeyiz.
Sorduğun sorunun tuzağına düşüyorsun. O zaman ben sana sorayım eleme yapmayacaksan bu beyin ne işe yarar. Beynin ana görevi nedir.
Ciddi bir soru değil, merak etmeyin beynin görevlerini biliyorum.
Neymiş görevleri.
😂😂😂
Fizyoterapi okudum kaç yıl hocalarımdan görmediğim sorgu ve suali görüyorum saolun cidden😂
Öğrenmek için sordum
normal insanlardan farklı olmayacaksam , ot gibi yaşamaktan farkımız ne olurdu
Evet birseferinde gece saat 2 de istanbuldan bursaya iskender yemeye gittim
Evet sağlığım ve maddiyatım el verdikçe canım ne isterse :)
Aklım kalacağına faaliyete geçerim derim.
Evet kesinlikle
Kafasına eseni yapmayı başarınca mutlu olanlardanım.. cesaret güzel şey
Ehh birazcık öyleym
Keyfim nasıl isterse öyle yapanlardanım
yaparın anlık gelen istekleri
Evet biraz öyleyim😂
Kafama eseni yaparım 🙂🙃
Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzel
Tam olarak kafa nereye ben oraya. :)
Her zaman kafama eseni yapamam :D
Yani evet mantik cercevesinde
Öyle yapıyorum hep.