Kişilik & Karakter Sizde pikniklerde kozalak topluyor musunuz? VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yeni alışkanlık bünyeye yükleniyor …Bu minikte beni sevmeye gelmiş Sizde pikniklerde kozalak topluyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Piknik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kozalak diyince aklıma Buz devri geliyor. izleyenler bilir :D toplamam. 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eskiden piknikte çuk toplardım hala evde kozalaklar vayy 🦄 Süs eşyası olayak çuk güjel oluyoylay🌺🦋 1 2 Yorumla VEGA0 1 yıl Ay evet bende çok seviyorum çok hoş Yorumla ChungCha 1 yıl İvet çuk hoşlar🦋🦄 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% 1 yıl Birkaç saat önce topladım😅 Pikniklerde mangalı yapan kişi ben olduğum için arabadan iner inmez gözüm kozalak arar😂 1 2 Yorumla VEGA0 1 yıl Evet o iş için çok iyi olabilir 😀 Yorumla SaykoMann 1 yıl Evin mangalbaşı benim😅 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet toplardik Kış gùnù icin ya da semaver çay yapmak icin ya da evin onunde mangal misir yapmak icin 1 1 Yorumla VEGA0 1 yıl Çok güzel Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir ara ben alıp süs yapıyordum annem bana geldiğinde hepsini atıyordu 😂😂 1 7 Yorumla VEGA0 1 yıl Yaa 😂😂 sende de hiç öyle bir şey biriktirecek hava yok ama 😀 Yorumla MrConfused 1 yıl Aaaa neden ya ben de insanım 😂 Yorumla VEGA0 1 yıl Çok hareketli tipler istifci olmuyor da ondan dedim. Bende her şeyi biriktiriyorum cöcmfm Yorumla MrConfused 1 yıl Benim hiç bir şey atamama gibi bir sorunum var 😂 Yorumla VEGA0 1 yıl Evini görmem lazım cndndjffjfj Yorumla MrConfused 1 yıl Görme bence 😂😂 Yorumla VEGA0 1 yıl Ama severim ben her şeyi biriktirenleri ( bakınız kendim ) nfnfjfjg Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet severim. Sonra onlarla semaver çay yaparım. 1 2 Yorumla VEGA0 1 yıl Ne güzel Yorumla BadboyBoss 1 yıl Bunu biliyorum Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Mangal için iyi oluyor evet. 1 3 Yorumla VEGA0 1 yıl Benimki anı amaçlı ama dediğiniz gibi herkes mangal için topluyormuş 😀 Yorumla mütesellî 1 yıl İşte kafa yapısı :)) Yorumla VEGA0 1 yıl Evet 🤗 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Kalbime diktin çamı, topla kozalakları 1 1 Yorumla VEGA0 1 yıl 😀😀 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Sorunlu muyum ben ne yapacagim kozalagi 1 1 Yorumla VEGA0 1 yıl Normalsin Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır ama küçükken yapıyordum. Zevkli oluyordu. Şimdi kozalak görmüyorum bile 😅 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mangalda çıtır çıtır yanıyor. Toplarız. Bazen de kızımla kozalak boyuyoruz. 0 0 Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 38 1 yıl Cocukken kemer de cok toplardik. 90 lar da soba da yakmak icin cuval cuval toplardik. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mangalı tutuşturmak için evet :D 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet mangalda iyi köz oluyor 💥 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mangal yakmak için evet topluyoruz :D 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır çocuken yapmışımdır heralde. 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl kedime topluyorum oynamayı seviyor 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen aldığım oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kış için hazırlık mı yapıyorsun 0 1 Yorumla VEGA0 1 yıl Yok. Eskiden yapıyorduk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kozalak diyince aklıma Buz devri geliyor. izleyenler bilir :D toplamam.
Eskiden piknikte çuk toplardım hala evde kozalaklar vayy 🦄 Süs eşyası olayak çuk güjel oluyoylay🌺🦋
Ay evet bende çok seviyorum çok hoş
İvet çuk hoşlar🦋🦄
Birkaç saat önce topladım😅 Pikniklerde mangalı yapan kişi ben olduğum için arabadan iner inmez gözüm kozalak arar😂
Evet o iş için çok iyi olabilir 😀
Evin mangalbaşı benim😅
Evet toplardik Kış gùnù icin ya da semaver çay yapmak icin ya da evin onunde mangal misir yapmak icin
Çok güzel
Bir ara ben alıp süs yapıyordum annem bana geldiğinde hepsini atıyordu 😂😂
Yaa 😂😂 sende de hiç öyle bir şey biriktirecek hava yok ama 😀
Aaaa neden ya ben de insanım 😂
Çok hareketli tipler istifci olmuyor da ondan dedim. Bende her şeyi biriktiriyorum cöcmfm
Benim hiç bir şey atamama gibi bir sorunum var 😂
Evini görmem lazım cndndjffjfj
Görme bence 😂😂
Ama severim ben her şeyi biriktirenleri ( bakınız kendim ) nfnfjfjg
Evet severim. Sonra onlarla semaver çay yaparım.
Ne güzel
Bunu biliyorum
Mangal yakacaksam evet
Mangal için iyi oluyor evet.
Benimki anı amaçlı ama dediğiniz gibi herkes mangal için topluyormuş 😀
İşte kafa yapısı :))
Evet 🤗
Kalbime diktin çamı, topla kozalakları
😀😀
Sorunlu muyum ben ne yapacagim kozalagi
Normalsin
Hayır ama küçükken yapıyordum. Zevkli oluyordu. Şimdi kozalak görmüyorum bile 😅
Mangalda çıtır çıtır yanıyor. Toplarız. Bazen de kızımla kozalak boyuyoruz.
Cocukken kemer de cok toplardik. 90 lar da soba da yakmak icin cuval cuval toplardik.
Mangalı tutuşturmak için evet :D
Çocukken toplar oynardım..
Yok yav niye topliyim
Mangal yapmak icin harika oluyor.
Evet mangalda iyi köz oluyor 💥
Mangal yakmak için evet topluyoruz :D
Hayır çocuken yapmışımdır heralde.
kedime topluyorum oynamayı seviyor
Hayır
Eskiden di
Yok toplamam
Yok bea