Kişilik & Karakter Hayatında unutamadığın neler var? ulaşbanakoyayim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlat bakalım unutamadiklarini? Güncellemeler1 yıl Guncelll Hayatında unutamadığın neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hiç bir şeyi unutmam 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Bir kişi var unutamadugim 0 2 Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Neyini unutamadin Yorumla Zz___eeyuyy 1 yıl Benim için değerli birisi işte boş ver Yorumla
InciQasimova Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl herseyi unutdumda kalmadiki sjsjjs 0 6 Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Neyyy kalkamadi Yorumla InciQasimova 1 yıl kalkamadi ne abi Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Hee klavye hatası olmuş ne kalmadı deyecektim Yorumla InciQasimova 1 yıl unutamadigim bir sey kalmadi diyorum Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Sen yanlışlık seviyirsun ondan Yorumla InciQasimova 1 yıl ne alaka Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. İlk aşkımı ve zerde tatlısını unutamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç bir şeyi unutmam
Bir kişi var unutamadugim
Neyini unutamadin
Benim için değerli birisi işte boş ver
herseyi unutdumda kalmadiki sjsjjs
Neyyy kalkamadi
kalkamadi ne abi
Hee klavye hatası olmuş ne kalmadı deyecektim
unutamadigim bir sey kalmadi diyorum