Annem beni çok manipule ediyor?

Herkese merhaba. Benim kardesim benden 3 yaş küçük ve ona bebekliğinden beri teyzem bakıyor. Daha sonra teyzemin çocuğu olmadı diye annemde kardeşimi teyzeme verdi. Şimdi bakıyorumda keşke beni verseymiş diyorum. Teyzem kardeşimi çok özgüvenli hatta fazlada şımarık yetiştirmiş. Kardeşim teyzemle tartışırken teyzem olayı çok fazla büyütmüyor. Benim annem ise çok manipulatif büyüttü. Her şeyime karışır. Ufacık bir ses çıkarmamda babama şikayet eder. Babamda beni aşağlar. Ve şimdi en çok takdir gören o, en ezik gibi olanı ise benim. Kardeşim bur yere gitmek istemezse teyzem peki der fazlada üzerine gitmez, ama ben istemezsem annem kavga çıkarır beni manipüle eder. Annem kardeşimin öyle biri olduğunu kabullendi o yüzden oda ona ses çıkarmıyor ama beni devamlı kontrol ediyor. Kendimi çok ezik gibi hissediyorum. Ama en çokta böyle biri olmama sebep olan annemden nefret ediyorum. Psikolojim daha fazla dayanamıyor. Intihara sürüklüyor bu beni. Arkadaş çevremde yok. Sınava hazırlanıyorum bu aralar asla sosyalleşemem istesemde. Ama artık kaldıdamıyorum. Panik atak, anksiyete hangi hastalığı ararsan var. Eskiden pabik atak anında sadece ağlardım ve beynim uyuşma hissi verirdi. Şimdi ise hem ağlıyorum hem gülüyorum. Kendimden korkuyorum artık. Bir şey söyleyin. Ne yapayım ben?

Annem beni çok manipule ediyor?