@Emreeaydın evet kanka buluruz da etrafimizda ki insanlar beş para etmiyor işte , bugün bana yazarlar yarın başkasına hepsi yalancının teki olunca yalnızlık her zaman daha iyidir diyoruz işte 😂 adam gibi adamlar çıkmıyor karşımıza nerde soytarılar var onlar denk geliyior biz lafının arkasında duran ne istediğini bilen adam görmek isteriz karşımızda aman kanka boş ver takdiri ilahi işte 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşk ❤️ sevdiğim bir kişi olsun onun göğsünde huzurla uyumak çok isterdim
Vay umarım olur bir gün
Amin canım inşallah 🙏 herşeyin hayırlısı diyelim 🙏🥰
🥰
Bulursun anam be yaşın daha genç 😂
@Emreeaydın evet kanka buluruz da etrafimizda ki insanlar beş para etmiyor işte , bugün bana yazarlar yarın başkasına hepsi yalancının teki olunca yalnızlık her zaman daha iyidir diyoruz işte 😂 adam gibi adamlar çıkmıyor karşımıza nerde soytarılar var onlar denk geliyior biz lafının arkasında duran ne istediğini bilen adam görmek isteriz karşımızda aman kanka boş ver takdiri ilahi işte 🤣🤣
Bulursun bulursun ama öyle kasma kendimi bulmak için aramak lazım sadık erkek arıyorsan adrese gerek yok kanka
@Emreeaydın eyvallah kanka 🙋
Köpeğimi karavanımı alıcam ıssız bir yere çekecem freelance işimi yapıcam kimseyle görüşmiyecem kafa dinliyecem
Soğuk duş..
Evet bu sıcakta iyi olur
İyi geliyor dinç oluyorum
Güzel
Birazdan gireceğim yine iyi akşamlar
İyi akşamlar
Sevdiğim kadının koynunda olmak
Aşk iyi gelir
Değil mi?
Aynen sende durumlar nasıl
Yok bir şey
O zaman özele gel olsun ne diyim:)
😅
Nediyim sen mesaj atabiliyormuşsun ben atamıyorum:))))
Olabilir
@Emreeaydın 😂😂
@r_engarekyollar yaşıyormusun kanki sen:)
Evet kanka bugünde ölmedik çok şükür ama yaşadık mı bilmem 😂
Helal olsun anam Allah sağlık versin
Sana da 🙋
Bir bayan
😅
Komik mu geldi 😇
Evet
Gelmsin ya ihtiyaç sonuçta bu 😅
Doğru
Yalamak istiyorum ama öyle biri yok işte
Kalça yalatmak çoğunun hoşuna gitmiyor muş
Masaj