Her kadın iyi adam istiyorum dese de kadını aşağılayan erkek kazanıyor. Peki bu aşağılama nasıl olmalı?
Kadınlara çocukluk travmasını nasıl hatırlatmamız gerekiyor bağlamak için?
Her kadın iyi adam istiyorum dese de kadını aşağılayan erkek kazanıyor. Peki bu aşağılama nasıl olmalı?
Kadınlara çocukluk travmasını nasıl hatırlatmamız gerekiyor bağlamak için?
Sana değer vermeyen bir kadını aşağılaman senden nefret etmesine ve uzaklaşmasına neden olacaktır. Birine başta değer verip sonra o değeri kesersen hırs yapmasına neden olur, peşinden bir süre koşar. Ama bir süre sonra bıkıp soğur. Yani bu taktik iyi bir taktik değil
Şöyle bir şey de var mesela dışarda bir kız seninle göz teması kurmuyor diyelim. burada erkek ya yalnızdır ya da o içindeki nefret enerjisini kadına aktaramiyordur. Çünkü kadın erkeğe baktığı zaman içten içe o enerjiyi almak ister diye düşünüyorum. Mesela bir cafedeki kız veya bir bardaki kız senin nefret enerjini hissetmek ister diye düşünüyorum ilk baktığında. Senden iyi bir adam, beni sevebilir enerjisini aldığında seninle göz temasına girmiyor
Aslında öyle değil. Abazan bir enerji aldığında göz temasına girmek istemez. Yine de çoğu zaman kadınlar ilgisini belli etmek istemez. İlgi duysa bile belli etmekten kaçınır. Çünkü hafif ve basit görünmek istemez. Sen de ilgi duymadığını düşünürsün ama aslında duyuyordur
Tanışmak istediğinde ya terslerler ya da seninle konuşmak tanışmak istemezler öyle olunca da.
Ben yanlarına normal şekilde gidiyorum konuşuyorum yine hayır diyorlar, ben de kadınların sadece paraya falan aşık olduğunu düşünüyorum
Cevap
3Cevap
İnsanları neden aşağılıyorsunuz ya. Aşağılanmaktan etkilenen insan bence sizi de aşağı çeker, aklı başında olan biri zaten yukarıya çıkmayı hedefler
Başka türlü sevmez ki kadın. mesela dışarda bir kız seninle göz teması kurmuyor diyelim. burada erkek ya yalnızdır ya da o içindeki nefret enerjisini kadına aktaramiyordur. Çünkü kadın erkeğe baktığı zaman içten içe o enerjiyi almak ister diye düşünüyorum. Mesela bir cafedeki kız veya bir bardaki kız senin nefret enerjini hissetmek ister diye düşünüyorum ilk baktığında. Senden iyi bir adam, beni sevebilir enerjisini aldığında seninle göz temasına girmiyor
Böyle bir şey kesinlikle olmaz yok öyle bisey
Var evet. Mesela kadın bir erkeği gördüğü zaman onun tehlikeli yanlarına aşık olur, mesela kız çevresi varsa ve parası varsa biraz da umursmaaz bir erkekse her kadın o tarz erkeği sevecektir.
Ama kadına kıymet veren yalnız gözüken biriysen kadın sevmez. Çünkü kadının beyni her zaman acı çekeceği ilişki modelini ister, mutlaka kadına ilişkide korkular, rekabet hırs ve entrika yasatmaliyiz ki kadın gitmesin. Çünkü kadının iq su düşüktür erkekten
Sana bu aklı verenin aklına…
Nerden aldin sen bu aklı
Uğraşma şöyle şeyler le
Allah için abim boş yapma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?