''Zihnindeki güçlü dalgalar duygu okyanusuna doğru itiyordu onu.. Çırpınmayı bırakmış, sürüklenmenin tadını çıkarıyordu.. İlk defa özgürdü, boğulma pahasına da olsa..''
(alıntı değildir)

''Zihnindeki güçlü dalgalar duygu okyanusuna doğru itiyordu onu.. Çırpınmayı bırakmış, sürüklenmenin tadını çıkarıyordu.. İlk defa özgürdü, boğulma pahasına da olsa..''
(alıntı değildir)
İnsanın içinde biriktirdiği ve dışarıya seslendiremediği haykırışları oluyor. Her şeyi her zaman söyleyememek bir yanlış değil, insani bir duygudur. Zaman zaman bir çok duyguyu kendimize miras bırakırız.
Her şeyi karşı şahsın bilmesine gerek olmuyor bazen. İçeride yaşayıp bitirmekte bazen en dos doğru olanı. Bunu öz güvensizlikle karıştıranın, popülist söylemler içerisinde olduğunu ifade etmemde sakınca yok.
İçimde bir şey bırakmam. Gerektiği yerde gerekeni söylerim. Bunu zamanla öğrendik. Kolay olmadı ama özgüveni hallettin mı gerisi bir şekilde geliyor. Ama saygıyı öğrettiler bize. İşte onu yıkmadan konuşmak önemli. Mesela bir tek babama karşı konuşamam. Yeteri kadar hatalı olsa da asla ağzımı açıp bir şey demem. Onun gönlü rahat etsin diye.
Etrafımdaki efrâda merbût bir vâz'iyet bu. Birlikteyken zamânın inkıtâ etmesini temennî ettiğim şahıs (lar) varsa yalnızca hâricine çıkmaz, onun dahi dâhiline zuhur ederr
Mef ulü mefailü :D
Dengeliyim sanırım bu ikili arasında. Bazı konuları içimde yaşar dışarı taşırmam çünkü kendimi iyileştirmek için en iyi gelen yöntem o olur. Bazılarında da taşırmamak seçenek değildir, hem tutamam hem tutmak istemem içimde o duyguları.
Cevap
29Cevap
Çoğu kez içimde yaşarım..
Hassas olan her duygumu içimde yaşarım..
İçimde yaşarım sonra patlarım
Yazan çok güzel yazmış alıntı değilse de artık alıntı oldu ben alıntılıyorum kalem sahibi hakkını helal et.
Helal olsun..
Eyvallah reis
Bazı şeyleri taşırdığımızda yitip gidiyor
Ağır bir yük gibi sırtımıza abanıyor olsada taşırmıyoruz
Acısından mı yoksa tadındanmı vazgeçemiyoruz orası karışık
Duygusalken fırtınaları içimde koparan eglenirken dalgaları dışarı taşıran biriyim😉
https://www.youtube.com/embed/OVySixnNeZUBazı şeyleri sonuna kadar içimde yaşarım. Gram sızıntı vermem. Pozitif şeyleri ise herkese bulaştıra bulaştıra...
Asla içimde tutamam ben. Direkt dışarı atarım. O an aklımdan ne geçiyorsa mümkün oldukça filtreleyip ki bazen zor oluyor. İçimde tutup depresyona giremem
Sabit bir durum yok bazen kendi halimde takılırım bazen dışa yansıtırım
İçinde çöl, okyanus ve uzayı taşıyan ama dışına yansıtmayan diyelim.
Içimde yaşarım, dışım sadece insanlara göstermelik vitrin.
İçimde yaşadıklarımı anlatırım o an anlayamaz beni. Kaybettiğini bedenim onunla ruhum çoktan terket miş olur
İçimde yaşarım yaşarım bir patlarım dışarıdakiler sıraya dizilir
Kıyametler kopuyor Zavallı yüreğimde
Enginlere sığmam taşarım
İçim içime sığmıyor bazen taşıyorum..
Bazen taşanım bazen susan.
Kolay kolay içimde bir şey tutamam.
Genelde içimde yaşarım, güvendiğime anlatırım.
Bazen içinde yaşayan bazen taşan biriyim
İçimde tuttuğum şeyleri dışarı belli etmem
Bu ara içimde yaşıyorum taşacak bişiyim yok
Çoğunlukla içimde yaşarım.
Dışına taşanım genelde.
Genelde icime atıyorum
Benim bazen sağım solum belli olmuyor
İçinde yaşayan
içimde yaşarım
Taşıyorm resmen
İçimde yaşayan
İçimde yaşarım.
İçimde taşırım ama sonra patlarsam iyi patlarım.
Özür dilerim inan hiiiç anlamam
Değişiyor
İçimde yaşarım
Nadiren dışa taşarım
İçe dönük.
İkiside
İçimde yaşayan.
bilmiyore.
Icimde yasarim hep
Dışıma atarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?