Aile kavrami olmayan biri evlenmeli mi?

Yuva nasil kurulur, anne nasil olunur, aile kavramindan uzak biri evlenmeli mi? duygusalliktan uzak, sevgisini farkli sekillerle belli eden biri, aile ve yuva kurmanin sadece hizmetcilik oldugunu dusunen biri evlenmeli mi? Boyle birini yargilamalimiyiz? Cunki kendisi de normal bir aile gormemis ve ailenin nasil oldugunu bilmeyen biri, boyle biri yargilanmali mi? Bir yuvada neler yapilmasi gerek bunlari biliyor ama bunu kendisi yapamiyor ve yapamaz, duygulari yok sayilacak kadar yok ve bunu belli edemez sevgi gosteremez dis dunyada degil beyninin icinde yasayan biri evlenmeli mi?

Güncellemeler
1 yıl
Iyi Es nasil olunur iyi anne nasil olunur biliyorum ama bunu kendim yapamam. Benim gibi biri icin cok zor, hem duygulari belli etmek, her gun yapay olarak sevecen davranmak ve gelece dair planlar yaparak yasamak, bu benim devrelerimi yakar.
Güncellemeler
1 yıl
Ben aile kuracagimin hayalini kurmadim, kursam bile bunu cok kucukken cocuk beynimle yaptim. Aile sorumluluk gerektirir, ben gelecege dair planlar yapmadim, bir cocuk nasil yetistirlir bilmiyorum ona duygusal olarak nasil yaklasilir bilmiyorum. En önemlisi ben bir cocuga iyi bir hayat verecegimi dusunmuyorum. Ben aile kurmaktan cok hayatin anlamini aradim bununla ilgili hayaller kurdum, hayallerimin hepsi bir anlam arayisiydi, bir es, sevgili ve ya aileyle ilgili degildi.
Aile kavrami olmayan biri evlenmeli mi?