Güncellemeler
1 yıl
Iyi Es nasil olunur iyi anne nasil olunur biliyorum ama bunu kendim yapamam. Benim gibi biri icin cok zor, hem duygulari belli etmek, her gun yapay olarak sevecen davranmak ve gelece dair planlar yaparak yasamak, bu benim devrelerimi yakar.
Güncellemeler
1 yıl
Ben aile kuracagimin hayalini kurmadim, kursam bile bunu cok kucukken cocuk beynimle yaptim. Aile sorumluluk gerektirir, ben gelecege dair planlar yapmadim, bir cocuk nasil yetistirlir bilmiyorum ona duygusal olarak nasil yaklasilir bilmiyorum. En önemlisi ben bir cocuga iyi bir hayat verecegimi dusunmuyorum. Ben aile kurmaktan cok hayatin anlamini aradim bununla ilgili hayaller kurdum, hayallerimin hepsi bir anlam arayisiydi, bir es, sevgili ve ya aileyle ilgili degildi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
senin tercihin bu bence.
Asla ama asla evlenmemeli
Bu sen misin?
evet benim
Bazı insanların evlenmemeleri lazım
Evet oyle, ama topluma bir goz attiginda evlenmeyene kotu gozle bakiyor sanki buyuk suc islemis gibi ve ya ahlakinda bir seyler aramaya kalkisiyorlar. Bir taraftanda baskiliyorlar kimsenin zeka durumuna bakmadan. Onlara gore herkes evlenmeli, ister delisi ister akillisi herkes evlensin mutlu mesut yasasinlar. Toplumun bu hali cok toz pembe dizi ve ask filmleri izlemekten.
Toplumun düşüncesi kişiyi pek ilgilensirmemeli, ama yakınındakiler belki de yalnız kalmamanı istiyor olabilirler. Şu an gençsin, güzelsin. Yaşın ilerledikce ve masadan bir bir eksildikce ailen ve sevdiklerin o zaman zor olmaması için belki de endişeler, gene de tercih senin tabi
Evet soyledigin gibi olabilir, ama her evlenen yuva sahibi olan kiside mutlu olmuyor bu da bir gercek.
O da bir kumar sonuçta. Hayatta herşeyin bir artısı olduğu gibi eksisi de var, denge bu şekilde kurulmuş
Hayır evlenmemeli
Sence olur mu
Bence olmaz ama cahil toplum kimsenin zekasina bakmadan hemen evlenin gitsin kafasinda ve baskiliyorlar insanlari.
Başkası değil sen bir ömür geçireceksiniz bunu unutma
Evet anliyorum, anlatmaya kalkiyorsun yasin gecti evlen gitsin bak baskalari nasil evleniyor, senin yasitlarinin kac tane cocugu var vs. soylenmeye basliyorlar. En onemliside evlenmeyenin ahlakinda problem aramaya kalkiyorlar. Toplumun bu denli cahil olusundan dolayi ister delisi ister özurlusu hepsi mecbur olup evleniyor birilerinin agzi kapanmiyor diye.
Birisi mutlu olsun diye evlenilmez ya seni çok iyi anlarım ama dediğim gibi bir ömür geçirecek olan sensin
Hayır bence