Kişilik & Karakter Sizi uyutmayan şey nedir ? bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Normal'de gece 3'ten önce uyumam. Sizi uyutmayan şey nedir ? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Her zaman ki şeyler. ve uyku düzensizliği 0 0 Yorumla
bloormary Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Beni uyutmayan şey uyku hormonu eksikliği 😂 0 0 Yorumla
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% 1 yıl gelecek kaygısı... neticede geberene kadar kod yazma faslı 0 0 Yorumla
Safak0745 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yarın is olmadığı için rahatız sen neden uyumuyosun 0 0 Yorumla
PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yarın iş olmadığı için uyumuyorum 1 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Uykusuzkugun nedeni sqcma sapan duygulr 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem... 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıcak ve boşluk. 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dertlerimmm 0 0 Yorumla
rromantikkk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Uykumun olmaması 😂 0 1 Yorumla rromantikkk 1 yıl Anormalde neler oluyor 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Her zaman ki şeyler. ve uyku düzensizliği
Beni uyutmayan şey uyku hormonu eksikliği 😂
gelecek kaygısı... neticede geberene kadar kod yazma faslı
Yarın is olmadığı için rahatız sen neden uyumuyosun
Yarın iş olmadığı için uyumuyorum
Buradaki birisi
Kuzenimi havaalanından almaya geldim.
Issiz olmam ;)
Uykusuzkugun nedeni sqcma sapan duygulr