Olmayacağını biliyorsun ama dua ediyorsun. Etmeden umudunu kaybediyorsun gibi hissettiğin için başa dönüyorsun. Olması kolay bir şey için dua etsen bunları yaşamıyor olacaktın.
Saçmalama lan. Dur hele daha güzel günler gelmeden nereye gidiyosun. Cefayı çektin bitti artık. Sefa zamanlarına girmek üzeresin. Olum 20'li yaşlar çok güzel özellikle 25'ten sonrası. Cidden onları görmeden mi gidedeksin. Her şey üni mi Allah aşkına.
ben hayatımı buna adadım olmazsa olup giderim eyvallah dedim. 18 yaşındayım 19 a girecem 30 yaşında duruyorum öyle bir çökme var son 4 yıldır. sen düşün bu olmazsa ben diye biri yok artık yaşasamda huzurlu olmam rahat olmama
Ayyyy fenalık geçircem. Bu kadar kafana taktığına göre sınava hazırlanmışsın demek ki. Bi sakin ol. Kazanamazsan bi daha hazırlanırsın. 19 yaşındasın lan. Hayatın başında bile değilsin. Tek derdin sınav mı üniversite mi
ilk yıl hazırlandım bayağı cok az çalışanlar sallamayanlar benden daha iyi yaptı garip. gerçi o zamanlarda travma atlatıyordum. uykusuz girmiştim 2 sınavada
ben cok kötü bir ilçede çok kötü bir Mahallesi'nde yaşıyorum babamın işi falan yok çalışayım mesleği devam ettireyim eş dost yok torpil olsun. tek unudum sınav başka çarem yok. kazanamazsam baska bir hayatı yasmak istemiyorum çünkü başıma neler geleceğini iyi biliyorum. bun süreçte de psikolojim bozuldu eğitim aile hayatı falan derken. üstüne mezun senede yaşadığım olayla birlikte daha da kötü oldu. bu gün bir aile hekimine gidiyorum o bile anlıyor hemen psikiyatriye yönlendiriyor
Terapistlerin işi kolaylaştırma şekli. Olum psikiyatrist seni ilaca bağlı yaşamışsın yaşamamışsın önemsemez ki. Bi ilaç mi düzeltecek seni. Ulan bi kurtul şu mızmızlıktan. Kimse babasından torpilli yaşamıyor bu sitede. Yaşayan varsa geneli kızdır zaten. Ama hayat böyle zorlu aşamalardan geçince güzel günler de gösteriyor. Az sabır be oğlum.
Umut yok ise yaşamanın bir anlamı yok insanı ayakta tutan umutlarıdır. Belkide zordur ama ne kadar istediğine bağlı olarak imtihandasındır. Gerçek olmayacaksa dua okuma isteği gelmezdi vardır bir keramet bunda da deneyin siz vazgeçmeyin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Dua etmeden önce o şeyin olmasına inanmak lazım
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
inanıyorum bu sefer toplumdan gerçekçi ol mümkün değil sesi geliyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olmayacağını biliyorsun ama dua ediyorsun. Etmeden umudunu kaybediyorsun gibi hissettiğin için başa dönüyorsun. Olması kolay bir şey için dua etsen bunları yaşamıyor olacaktın.
hangi şey kolay ki
Zorlaştıran bizleriz. İsteklerini küçült.
ama sanki olacakmış gibi bir inanç var istesem de küçültemiyorum
Kaç senedir peşindesin?
9 sene falan istiyorum ama zamanı vardı üniversite ile ilgili
Ama zamanı var diyorsun. Zamanı gelmeden olmasını mı istiyorsun.
yok zamanı geldiğinde olmasını ama olma ihtimali meçhul
Yeterince çabalamıyor musun peki.
cabalayamadim sınavda ne yaptım bende bilmiyorum sonuç sürpriz resmen
Bahane buluyorsun şu an. Eğer bu koca seneyi bomboş geçirdiysen sürpriz olamaz. Ama geçerli sebeplerin varsa daha makul şekilde çözümler üretilir.
mezun senemdi. bişi yaşadım. psikolojimi cok etkiledi uzun süre depresyona girdim. intahar falan bile göze aldım.
Saçmalama lan. Dur hele daha güzel günler gelmeden nereye gidiyosun. Cefayı çektin bitti artık. Sefa zamanlarına girmek üzeresin. Olum 20'li yaşlar çok güzel özellikle 25'ten sonrası. Cidden onları görmeden mi gidedeksin. Her şey üni mi Allah aşkına.
ben hayatımı buna adadım olmazsa olup giderim eyvallah dedim.
18 yaşındayım 19 a girecem 30 yaşında duruyorum öyle bir çökme var son 4 yıldır. sen düşün bu olmazsa ben diye biri yok artık yaşasamda huzurlu olmam rahat olmama
Ayyyy fenalık geçircem. Bu kadar kafana taktığına göre sınava hazırlanmışsın demek ki. Bi sakin ol. Kazanamazsan bi daha hazırlanırsın. 19 yaşındasın lan. Hayatın başında bile değilsin. Tek derdin sınav mı üniversite mi
ilk yıl hazırlandım bayağı cok az çalışanlar sallamayanlar benden daha iyi yaptı garip. gerçi o zamanlarda travma atlatıyordum. uykusuz girmiştim 2 sınavada
ben cok kötü bir ilçede çok kötü bir Mahallesi'nde yaşıyorum babamın işi falan yok çalışayım mesleği devam ettireyim eş dost yok torpil olsun.
tek unudum sınav başka çarem yok. kazanamazsam baska bir hayatı yasmak istemiyorum çünkü başıma neler geleceğini iyi biliyorum.
bun süreçte de psikolojim bozuldu eğitim aile hayatı falan derken. üstüne mezun senede yaşadığım olayla birlikte daha da kötü oldu. bu gün bir aile hekimine gidiyorum o bile anlıyor hemen psikiyatriye yönlendiriyor
Terapistlerin işi kolaylaştırma şekli. Olum psikiyatrist seni ilaca bağlı yaşamışsın yaşamamışsın önemsemez ki. Bi ilaç mi düzeltecek seni. Ulan bi kurtul şu mızmızlıktan. Kimse babasından torpilli yaşamıyor bu sitede. Yaşayan varsa geneli kızdır zaten. Ama hayat böyle zorlu aşamalardan geçince güzel günler de gösteriyor. Az sabır be oğlum.
Umut yok ise yaşamanın bir anlamı yok insanı ayakta tutan umutlarıdır. Belkide zordur ama ne kadar istediğine bağlı olarak imtihandasındır. Gerçek olmayacaksa dua okuma isteği gelmezdi vardır bir keramet bunda da deneyin siz vazgeçmeyin
Dua etmeden önce o şeyin olmasına inanmak lazım
inanıyorum bu sefer toplumdan gerçekçi ol mümkün değil sesi geliyo
Hayat süprizle dolu her şey her an olabilir