Teşekkür ederim
Karakteriniz nedir?
Teşekkür ederim
Kendi halinde olmayı seven, sevdiği insanların yanında her hali rahat, sevmediği ortamda bulunmaya bile tahammül edemeyen, bazen ne dediği anlaşılmayan, bazen ortam bozan, bazan ortam kuran, sinirliyken gözü biraz kör olabilen, kafasına koyduğu her işi hakkıyla yapan, kahveyi sigarayı ve kitapları çok seven hatta okurken kendini dış dünyaya kapatan, sorumluluk sahibi, yalana tahammül edemeyen... Bu kadar fazla bile olmuş.
Neşeli , deli dolu pozitif iyimser uyumlu ve sıcakkanlı birisiyim, duygusal ve maneviyatçı bir ruha sahibim
EİG için teşekkür ederim 🙏🙋😊
Rica ederim
Hayata küsmüş , başarılı olmaya çalışan ( saçma sapan insanlardan ve kişilerden bıkmış ) , biraz kendini beğenmiş ama fazla değil , humanist, öfke problemi olan fakat şiddetten nefret eden, efendi kimseyi iplemeyen kendi dünyasında, ama samimi olunca çok esprili ve eğlenceli bir karakter. Tabi değişebilir zamanla
Yaptığım hataları çekiyorum türbanlı kız
Neden
Bover ya senin yokmu yaptığın hatalar
Var da türbanlı olduğumu nereden biliyorsun
Bir yorumda yazmıştın olduğunu
İlginç
Ne ilginç olan
Yorumdan görüp söylemen 🤗
Aklımda kalmış
Hmm güzel
Cevap
16Cevap
Karakterim genelde gerçekçidir ama bazen de karamsar
Susup her görüşe saygı duyan biriyim. Önümden bir kadın yürüyorsa korkmasın diye yolun karşısına geçen biriyim.
Kurallara genellemelere saçma inanç ve rituellere karşı.. Dışa dönük sosyal.. Sırlar anlatılan. Guvenilen.. Bazen huysuz aksi ama çok çok umursamaz biriyim :))
dobra sıcakkanlı merhametli konuşkan duygusal iyi bir dinleyiciyimdir
Merhametli ama yerine göre acımasız olan, bencil, sinirli huysuz ama çok da sıcakkanlı samimi biriyim
Soguk olurum genelde disardan ama bi ortamı sıcak bulup alışırsam eğer sonra içimden farklı karakter çıkar ve inanılmaz eğlenceli birisi olurum hsjxjxjkx
Oldukça kompleks. Artistlik olsun diye söylemiyorum.
Yari içe dönük
Felsefe ve düşünmeyi seven
Samimi birisiyim
Alıngan duygusal hassas içine kapanık dertleri olan biriyim
Birisi çenemi açana kadar sakinim. Sonra durduramazsın sjsjsjs. İçine kapanık biriyim ben de.
Komik, merhametli, dürüst, açık sözlü , inatçı, biraz sinirli biriyim
1-alaycı
2-sinirli
3-araştırmacı
4-meraklı
5-%50 içe kapanık %50 dışa dönük
———🦦
Sonsuza dek intikamcı ve dosta güven düşmana kudurukluk salan genç bir kadınım✔️
Böyle övünmüş gibi oluyorum buda beni rahatsız ediyor, sessizliğimi korumayı tercih ediyorum.
Merhametli, agresif, iyi niyetli , çabuk sinirlenip çabuk sönen , hazir cevap, hayvansever, biriyim
Ev kiziyim sessiz sakin gibiyim ama yaramazim
Aynı karaktere sahibim
Bnde
Nedenibibulamadım adlı üyeyim. Tanıdın mı?
Yani diyebiliriz
Tanımadın bence
Nick gördüm ama tanımayamadim
Hmm
Bak bir
Başkalarının söylemesi daha doğru bence
Tanımıyorum iyi birisiniz diyeyim saygılı efendili diyeyim
Rica ederim
ciddi çok sert inatçı idealist
Ağır yapıya sahip biriyim. Birazda duygusal hisli
İnatçı, merhametli, dürüst, içine kapanık
Neşeli sevecen duygusal