Kişilik & Karakter Birini unutmaya başladığımızı nasıl anlarız? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arada sırada ağlama nöbetleri krizleri oluyoken bıgün ilk defa hiçbi şey olmadı Güncellemeler1 yıl Ama bazı günlerde oluyo acaba yine olcak mı yoksa unutmaya mı başladım Birini unutmaya başladığımızı nasıl anlarız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. onu düşünmediğin zaman. 0 0 Yorumla
Ahuuuuyld12 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben de artık bıraktım nazım hikmet demiş ki üzerim de bir tesirin kalmamış bence sen de artık herkes gibisin 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Artık aklınıza gelmediği zaman. Dönem dönem anı olarak kalır sadece 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yaşananları eski tatlı anı olarak hatırlıyorum bugünden itibaren ama aklıma geliyo Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aklına daha az gelerek ve daha az küfür ederek :D 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Doğru Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bjgün ilk defa böyle oldu ve yaşananlaro eski tatlı anı olarak hatırladım Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Unuttum demek bile hatirlamaktir@Çiçekbal 0 1 Yorumla Çiçekbal 1 yıl Aynenn öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
onu düşünmediğin zaman.
Ben de artık bıraktım nazım hikmet demiş ki üzerim de bir tesirin kalmamış bence sen de artık herkes gibisin
Artık aklınıza gelmediği zaman. Dönem dönem anı olarak kalır sadece
Yaşananları eski tatlı anı olarak hatırlıyorum bugünden itibaren ama aklıma geliyo
Aklına daha az gelerek ve daha az küfür ederek :D
Doğru
Bjgün ilk defa böyle oldu ve yaşananlaro eski tatlı anı olarak hatırladım
Unuttum demek bile hatirlamaktir
@Çiçekbal
Aynenn öyle