Bu ne ya böyle midem bulanıyor karıdanda erkektende artik kapatiyorum hesabi. Hemen hemen 7 aydir buradayim kulak memenizi paylassaniz memeniz saniyor buradaki erkekler yigiliyor size cok komik. Bu ne bicim sey ben anlamadim. Ben ayagimi paylastim kac numra sizce diye yemedigim kufur kalmadi mk. S2erim boyle adaleti yani ben gidiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde midem bulanıyor bazen hayatlarında hiç kadın figürü ile karşılaşmamış bir kabile var ve bunlar çok mide bulandırıcı
Bence burdakiler hatali erkek sankilem bilemedim
Kadın görmemiş kabilesi
İgrencler
Keske kendilerine karsidan bakabilebilseler
Keşke
ilgi gördüğümü düşünmüyorum öyle bir isteğimde yok
ilgi gören birisisin bence
Benimde yok bende
@glara555 çaktırmıyor
tam bir somurtkan şirin hkdjdj
hayatımda hiç benle sohbet etmek için 45 kişi sıraya girmedi sohbet edenlerde negatif duygularımdan dolayı bunalımda jfjfjfjf
aynı soruyu sorarsan girerler ve doğru kişi senide bunalımdan çıkartır bunalıma girmez merak etme doğru kişi gelmemiş sjdjsj
Alice. biz bir aydir lak lak yapiyoruz hic olumsuz biseyler soylemedin duymadim. ya da bi tane kedi videosu var 5. aydan sonra iliskide kadinlar diye sende oyle misin acaba 😂😂😂😂
@glara555 ayni sorulari mi soruyor 😂😂😂😂😂😂
@7densonra yok senin sorundaki kız gibi sohbet isteyen var mı diye sorarsa aynı soruyu sıraya girerler diyorum yanlış anlama olmasın bsbsb
@7densonra bizde doğru kişinin senin gibi etkilenmiyiceğini konuşuyorduk duysada duymadık diyecek yani tam böyle hahahahhd
@glara555 dogru kisi sohbet etmek isteyen var mı deyip en az 5 kisiyle konusanla konusan degil tabi haklisiniz 😂😂😂
ya ben uygulamadan girdiğim için sizin gibi etiket yapamıyorum 🥺kim en az 5 kişi ile konuşuyor muş az önce bir soru gördüm sadece seninle konuşuyorum diyen kişiye inanır mısınız soru bdhd
Tarayicidan gir kim sana diyor uy dan gir 😂
Ben inanmam banada inanilmasin cunku benim sagil solum belli olmazzzzzz
tamam peki
25 kişiyle konuşuyorum, çok mu? ↗
Kimseyle konuşmuyorum, az mı?
@aliceahrass soruya bakk 😂😂😂 biz 5 kişiden bahsederken kızlar futbol takımı kurmuş haberimiz yok 😂😂😂
sen az önce sana inanılmaması gerektiğini söylediğin için bilemiyorum az mı çok mu en iyi sen bilirsin
@7densonra bi 25 te sen konuşuyorsun demek
Hanim arkdaşlar merhaba
Her platform boyle Erkekler Adama olmaz
Bu ne olum boyle burasi
Bu aclik nerden geliyor anlamiyorum cidden Inceller ordusu
Reelde de ayni ilgiyi görüyorum ama önemsiz
Arkanda ilgimi yazıyor
He g*tümde yaziyo
Tipe bak
Yav he he
Kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş senin gibi
İlgi görmüyor hiçbiri