Kişilik & Karakter Neye dokunmaktan huylanır ya da korkarsınız? busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben elim ya da vücudum kuruyken havluya dokunamıyorum. 😬 Neye dokunmaktan huylanır ya da korkarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben hiç bir şeye dokunmaktan korkmam ya da huylanmam.. ama böcekler olabilir sadece :D 0 0 Yorumla
Yapmağyanarız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% 1 yıl Battaniye ye dokunamiyorum ve kadife şeyler yeğenim battaniyeyi dişiyle sıkıstırkenn ufak capli kalp krizi geçiriyordum az daha 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Elimin kuru olmasından huylanırım elimi yıkarım hep nedenseİnsanların bana aniden dokunması beni korkutur 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dışarıda tuvalete girdiğimde bazı kapı tokmaklarına dokunamıyorum. Dokunsam da en kısa zamanda ellerimi yıkıyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl hani çok su ile temas ile eller buruşur ya işte o zaman hiç bi yere dokunamam 😂 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şeftali gibi tüylü meyvelerden huylanıyorum :D 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Ellerimi yıkamadan bişeye herhangi bir gıdaya dokunamam 😬 0 0 Yorumla
bilgepromax Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Kadınların toplu taşımada yaptığı arkadan temasa anlam veremiyorum 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Evet havlu tiftikli ise dokunmak içimi gıcırdatıyor 0 0 Yorumla
PassionateGuy Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Hemde çok fena, ayaklarımdan belimden koltuk altın karnım her yerden var gülmekten çatlarım hahahahahaha her. Yerden tikim huyum var benim 0 0 Yorumla
Tikimvargidiklamayin Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bel yanlarından var tikim benim😂😂 senin nereden 0 0 Yorumla
Cinnabon Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Kadife kumaşa hiç dokunamıyorum ya çok huylanıyorum :> 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayvanlara dokunmaktan hoşlanmıyorum. 1 0 Yorumla
SeneyeDeGiyersin Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Nişastaya dokunmamaya gayret ediyorum. 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kabağın dokusundan bi tuhaf oluyorum. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. öyle bir ayrımım yokkorkmam 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yılan tarzı hayvanlar 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Elim buruşunca bir yere dokunamam😂 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 879 cevap paylaştı. Yılan 🐍 🐍 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kurbağa 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Gazete 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben hiç bir şeye dokunmaktan korkmam ya da huylanmam.. ama böcekler olabilir sadece :D
Battaniye ye dokunamiyorum ve kadife şeyler yeğenim battaniyeyi dişiyle sıkıstırkenn ufak capli kalp krizi geçiriyordum az daha
Elimin kuru olmasından huylanırım elimi yıkarım hep nedense
İnsanların bana aniden dokunması beni korkutur
Dışarıda tuvalete girdiğimde bazı kapı tokmaklarına dokunamıyorum. Dokunsam da en kısa zamanda ellerimi yıkıyorum.
hani çok su ile temas ile eller buruşur ya işte o zaman hiç bi yere dokunamam 😂
Şeftali gibi tüylü meyvelerden huylanıyorum :D
Ellerimi yıkamadan bişeye herhangi bir gıdaya dokunamam 😬
Kadınların toplu taşımada yaptığı arkadan temasa anlam veremiyorum
Evet havlu tiftikli ise dokunmak içimi gıcırdatıyor
Hemde çok fena, ayaklarımdan belimden koltuk altın karnım her yerden var gülmekten çatlarım hahahahahaha her. Yerden tikim huyum var benim
Bel yanlarından var tikim benim😂😂 senin nereden
Kadife kumaşa hiç dokunamıyorum ya çok huylanıyorum :>
Hayvanlara dokunmaktan hoşlanmıyorum.
Nişastaya dokunmamaya gayret ediyorum.
Elllerim yağlıyken peçete veya pamuğa.
O tür huylarım hiç yok
Kabağın dokusundan bi tuhaf oluyorum.
öyle bir ayrımım yok
korkmam
İnsanlara dokunmaktan
İlginç bi olay. İlk defa görüyorum
Yılan tarzı hayvanlar