Kişilik & Karakter En son neye veda ettiniz? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/n2Jn6vcROF8?si=nY6lwUQFjupis1MiBazı vedaların elvedası bile olmaz.. ✨ Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 En son neye veda ettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Her zaman olduğu gibi en son duygularıma veda ettim. 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tahammülümün dibini sünnetlemiş bir insana veda ettim. 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Benzetmeye bayıldım ama.. 😃 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Onunla kurdugum hayallere. Çünkü birbirimize göre değiliz 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Anneme. Köyde tek bırakmak zorunda kaldım yüreğim yanıyor ya 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Birine veda etmiştim, edememişim. 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bu en kötüsü.. Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Şarkı bitince şarkıya, başa aldım şarkıyı 😃 1 2 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bu şarkı mı.. 😃 Yorumla SheWolfWoman 1 yıl 😅👍 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evdeki çamaşır makinesine 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bu üzer bak.. Yorumla
muhammedsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Her gün okey oynardım ama artık oynamıyorum vedalaştım onunla bıraktım oynamayı 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen niye bizi üzüyon şimdi aklima geldi bak 🥺 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Niyetim üzmek değildi.. :/ Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. oğluma, annesiyle gitti : ) 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl alışverişe 🥹 1 21 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bu olabilemez.. 😱 merakettimmişte 1 yıl bence de ama battım artıkını 🥹 Myblue2025 1 yıl Bu ay bende batacağım gibi.. 🥺 merakettimmişte 1 yıl ama şimdi de almam gereken stoklamam gereken şeylerim var mesela şampuanım ve intim jel ve diş macunu 🥹 bu arada bunlardan 2 şer paket dolu duruyor ama anksiyetem aktifleşiyo ya aniden biterlerse diye 😂 Myblue2025 1 yıl Stoğun bitmeden bi'şey almayacaksın mavişim, ya tarihi geçerse ve farketmezsen.. 🙄 merakettimmişte 1 yıl tarihleri uzun oluyor böyle ürünlerin mesela 2/3 yıl gibi 🙄 Myblue2025 1 yıl Gratisin indirim zamanlarında hep yakın tarihliler vardı o yüzden stok falan yapmadım.. merakettimmişte 1 yıl bu dediklerimi çift çift aldığım için gratisten almıyorum 😂 merakettimmişte 1 yıl mesela benim şampuan gratiste 400₺ ama nette 300 intim jel Gratis veya eczanede 350₺ ama nette 150₺ 😃 o sebeple Myblue2025 1 yıl Ben en son güneş yağı ve güneş kremi doldurdum eve.. Şimdi internetten bir kaç gerekli şeye baktım, bakmaz olaydım fiyatlar uçmuş.. merakettimmişte 1 yıl ama nette daha ucuzlar aynı markalar Myblue2025 1 yıl Gece ve gündüz kremlerine indirimi günah beklemişler.. 🙄 merakettimmişte 1 yıl gece kremi kullanmıyorum ben 🥹 Myblue2025 1 yıl Gece pH çok düşüyor, hemen kuruyor yüzüm ben mecburum mavişim.. 🙄 merakettimmişte 1 yıl cildin kurumu Myblue2025 1 yıl Evet, o yüzden gün içinde bile nemlendirici kullanıyorum.. 😒 merakettimmişte 1 yıl o zaman sen katiyen ihmal etme nemlendiriciyi Myblue2025 1 yıl İstesem de edemiyorum işte.. 🤦♀️ merakettimmişte 1 yıl aslında cildi bu kadar korumak lazım Myblue2025 1 yıl Kesinlikle, yoksa kırışır.. 🙄 merakettimmişte 1 yıl evet 🥹
İkide1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Bir arkadaşımın tayini başka ile çıkmıştı. 0 0 Yorumla
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Mutluluğa. 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı. Geçmişime 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Komşularıma. 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocukluğuma 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayallerime 😊 1 0 Yorumla
black_knight_ Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 656 cevap paylaştı. Yatağıma 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çalınan hesabıma. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her zaman olduğu gibi en son duygularıma veda ettim.
Tahammülümün dibini sünnetlemiş bir insana veda ettim.
Benzetmeye bayıldım ama.. 😃
Onunla kurdugum hayallere. Çünkü birbirimize göre değiliz
Anneme. Köyde tek bırakmak zorunda kaldım yüreğim yanıyor ya
Birine veda etmiştim, edememişim.
Bu en kötüsü..
Şarkı bitince şarkıya, başa aldım şarkıyı 😃
Bu şarkı mı.. 😃
😅👍
Evdeki çamaşır makinesine
Bu üzer bak..
Her gün okey oynardım ama artık oynamıyorum vedalaştım onunla bıraktım oynamayı 😂
Sen niye bizi üzüyon şimdi aklima geldi bak 🥺
Niyetim üzmek değildi.. :/
oğluma, annesiyle gitti : )
Kız arkadaşıma hayatımdan çıkardım
Şekere ve hamur işlerine
alışverişe 🥹
Bu olabilemez.. 😱
bence de ama battım artıkını 🥹
Bu ay bende batacağım gibi.. 🥺
ama şimdi de almam gereken stoklamam gereken şeylerim var mesela şampuanım ve intim jel ve diş macunu 🥹 bu arada bunlardan 2 şer paket dolu duruyor ama anksiyetem aktifleşiyo ya aniden biterlerse diye 😂
Stoğun bitmeden bi'şey almayacaksın mavişim, ya tarihi geçerse ve farketmezsen.. 🙄
tarihleri uzun oluyor böyle ürünlerin mesela 2/3 yıl gibi 🙄
Gratisin indirim zamanlarında hep yakın tarihliler vardı o yüzden stok falan yapmadım..
bu dediklerimi çift çift aldığım için gratisten almıyorum 😂
mesela benim şampuan gratiste 400₺ ama nette 300
intim jel Gratis veya eczanede 350₺ ama nette 150₺ 😃 o sebeple
Ben en son güneş yağı ve güneş kremi doldurdum eve..
Şimdi internetten bir kaç gerekli şeye baktım, bakmaz olaydım fiyatlar uçmuş..
ama nette daha ucuzlar aynı markalar
Gece ve gündüz kremlerine indirimi günah beklemişler.. 🙄
gece kremi kullanmıyorum ben 🥹
Gece pH çok düşüyor, hemen kuruyor yüzüm ben mecburum mavişim.. 🙄
cildin kurumu
Evet, o yüzden gün içinde bile nemlendirici kullanıyorum.. 😒
o zaman sen katiyen ihmal etme nemlendiriciyi
İstesem de edemiyorum işte.. 🤦♀️
aslında cildi bu kadar korumak lazım
Kesinlikle, yoksa kırışır.. 🙄
evet 🥹
Bi arkadaşa
En son vedalaştım alışkanlıklarımla.
Bir arkadaşımın tayini başka ile çıkmıştı.
Gençliğime.
Olmaz mı cidden?
Tatile
Instagram..
Mutluluğa.
Aileme
Geçmişime
Komşularıma.
Çocukluğuma
Çok güzel bir şeye.
Hayallerime 😊
Kendime