Sanırım hayattaki tek başarım ehliyet almak. Oda başarı sayılır mı 😂 ikincide aldık direksiyonu sınavından

Sanırım hayattaki tek başarım ehliyet almak. Oda başarı sayılır mı 😂 ikincide aldık direksiyonu sınavından

Karakterimi koruyabilmem büyük bir başarı mesela. Sanki tecrübesiz bir çocuk gibi doğru düşünmeyi bilmeyen, doğru düşünmenin yöntemlerini bilmeyen kişiler sürekli hata üstüne hata yapar hayatta. Karakterlerini geliştirmeyi de bilmezler. Hatta bazen, zaten düşük bir seviyede olan mevcut karakter seviyelerini de daha da düşürürler.
Doğru nedir? İyi nedir? Kötü nedir? Ahlaklı nasıl olunur? Karakterimizi nasıl koruyabiliriz? Dünyadaki amacımız nedir? Nasıl doğru düşünebilirim? Düşünmenin yöntemi nedir? Gibi felsefi sorular üzerine hiç kafa yormadıkları için, çoğu kişi cahildir, karakterleri ilkedir. Karakterini herşeye rağmen (dünyadaki çevredeki bütün cahil ve kötü kişilere rağmen) koruyabilmek bir başarıdır.
başarı neye göre kime göre
eğer başarımız bizi mutlu ediyorsa bu başarı değildir bu görevi tamamlama duygusudur
neyi başardığımızı mezara girince göreceğiz arkamızdan dövünüyorlar mı sövüyorlar mı buna göre iyi yaptıklarım da olmuştur kötü yaptıklarımda kötü yaptıklarım bazılarına göre başarı olabilir
Cevap
1Cevap
Hayatta başarım yok maalesef
5 yıllık lisans hayatımı 3.5 yılda tamamladım
Benim hayattaki başarım eski yaşadıklarımdan dersler almak
Hukuk kazanmam, kendi paramı kazanmam, ehliyet almam gibi seyler
Güvenlik sınavından yüksek not almam olmuştu
Yasıyorum. Bence kafi
Yok ki akakskksk
Yaşıyoruz işte
oturmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?