Kişilik & Karakter Hangi yaştan sonra zaman hızlı akmaya başladı senin için? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben en son 13 yaşımı hatırlıyorum ne ara 18 oldum anlamadim bile.. 🌸😢 Hangi yaştan sonra zaman hızlı akmaya başladı senin için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Benim iin zaman çok hızlı geçiyor üzülüyorum aslında yaşlanıyorum diye 34 yaşımda oldum ! Ama ilk öğretmen olduğumda ilk atandığım gün ve sonrasında okula gidipte o öğrencilerle tanışmam çok güzeldi üzerinden 8 yıl geçmiş 🤩😍🥰🌺 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Benim için zaman her zaman yavaş geçiyor maalesef.. aksine çok eskiden küçükken hızlı geçerdi zaman.. ama şu an nedense zaman durmuş gibi 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl babamda portakalda vitaminken bile zaman çabuk geçip dünyaya gelmişim 🥹 neden onca kardeşimin içinde ben arsızlık edip gelmişim ki bilmem 😒 2 0 Yorumla
MaTaDoRSharkk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Zaman hep hızlıydı sadece senin hayat evrende anlaman ile zamansal dilimde ki farkı sadece görmüş oluyorsun 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. 15 yaştan sonra 1 0 Yorumla