Selam KS ahalisi! Nasıl anlatacağınız, neye göre anlatacağınız size kalmış. İster fiziğinize atıf yapın, ister iç dünyanıza.. Tek şart, tek kelimeyle olması!

Selam KS ahalisi! Nasıl anlatacağınız, neye göre anlatacağınız size kalmış. İster fiziğinize atıf yapın, ister iç dünyanıza.. Tek şart, tek kelimeyle olması!

Bir benzetme yapmam gerekirse toprak diyebilirim. Klasik tabirlerin hiçbirinin tek başına yeterli olduğunu düşünmedim. Ki bence kimse için bu böyle değildir, en baskın olanı ya da olmasını istediğimizi dile getiriyoruz çoğu zaman.
“arsız”
eğer açıklamak şartsa incir ağacı gibi yatay düzlemde köklenmek. kökünden bir türlü sökülememek bu yüzden; yeşermek, tekrar meyve vermek için direnmek...
hayata karşı bu denli arsız, inatçı olmasaydım belki bu yaşa dahi erişemezdim
Tek kelimeye sığmam dermisim. sfdfd
@bosvergitsinn35 Kardeşimi anlatmaya alfabe yetmez 😇😇😇
Yorgun...
@ayhanist3435 abiş❤️
Cevap
18Cevap
Yalnızlık.
Kendimi anlatıyorum tek kelime ile 👉 "Şefkat" 😄 al sana nokta atışı
✌️😄😄
JOKERRRRİİİ GORDUM UCTUM ben bir kelimeye sigacak bir insan degilim ya 8282728728282 tane kisiligim var ama genelde bana paylaco diyorlar kucukkende paylaco olmak isterdim JAKDJQLDJR o yuzden paylaco diyelim hadii ha birde gevezede olabilir ama bazen hic konusmuyorum
Tek kelimeyle anlatmam gerekse "stresli" kelimesini seçerdim ufak bir şeyde bile acayip stres yapıyorum
Yaptığım her şeyden sonra başıma iş geliyor
Umursamaz. Dünya'nın sonu gelse, umurunda değil. Dalgasına söylemiyorum, gerçekten öyleyim.
*umurumda
Evet tek kelime.
Çabuk sinirlenen biri
Çok sakin dururum ama anında parlarım 😂 çabuk canım daralıyor ne edem
Ama ben kin tutmam 😂 anlık olur herşeyim
Regl olmaya yakın darlamasın yeter 😂
Kısmen o dönemlerde aşırı içim sıkılıyor gelip benimle uğraşırsa daha bir sinirlenirim 😸😂
Aman kim beni tanıyacak buradan bir şey olmaz 😂
Kendimi tek kelimeyle anlatamam
Yetmez
Yüksekenerjili
İnsan
Üşengeç... Mutlu olcamda amannnn kim uğraşcak😂😂
Cadı
Kendimi anlatacak kelime bulamadım, bi dk.. 😅
Hedonist
Hayat dolu manasında
görünmez
Çok anlamlı, anlayabilene
Enayi 😎
Yok ya, espri dmi bu?
Sessiz
Şu an içinse eğer: sinir küpü
Bir şeye sinirlenmiştim
Stoacı 😊
Hırslı.
Bir hedefim varsa.
Sayılır.
Teşekkür ederim 😸.
Kaos.
Olabilir.
Enerjik
Teşekkürler
Redbull yerine cherrybull😹
Bezmiş
Aajssodkddo🤷
Kelebek (Bildiğimiz değil 23 lük :D)
Konuşmayı sevmeyen
Aqtal. Cuk oturuyor bu kelime.
Estağfirullah
Fanus.
Tek kelime demiştiniz.
Evrende küçücük bir alan kapliyoruz. Ama o alanın içinde ise akilalmaz büyüklükte bir evrenle yaşıyoruz. Merkezi ene olan. İşte o merkez fanus aynı zamanda. Benim fikirlerimle orulu, benim fikirlerimle nefesimi daraltan.. Camından baktığımda diğer ben gibi olanlari gören, bana benzeyenleri izleyen, onlar hakkında yargıç olan... Ama camdan yansıyan kendisi ile yüzleşen..
Evet. Her insan bir dünya. Her insan okyanusta bir damla, bir damlada bin zerre.
Hayır. Kendimce bir şeyler karaliyorum.
İnce düşünceniz için teşekkür ederim
Siz ne üzerine karaliyorsunuz.
Sizin adınıza sevindim. Paylaşmak isterseniz bakmak isterim
Benim tam olarak parkta oturan bir kız, camdan bakan bir teyze, ağlayan bir bebek vs. Ona dair dışarıdan gorduklerimde oluşan hissiyatimi kağıda dökmeye calisiyorum
Teşekkür ediyorum. Okuduktan sonra dönüş yapacağım.
Olmezsem tabii ki
Merhaba, üç eserinizi de okurken sıkılmadım. Kaleminize sağlık. Vahşi Koyboviceyi diğer ikisinden ayrı tuttuyorum, karakter janenin iç dünyasını daha fazla sunmanizdan mütevellit. Umarım devamlari gelir.
Rica ederim ne demek. Ben de seviyorum karakter analizini, karakterin ruhsal derinliklerini okumayı asil ben tesekkur ederim. İyi geceler diliyorum
Tükenmiş
Üzüldüm gerçekten, kimler neden tüketti seni
Saf..
Doğal
Çok güzel
Anlayışlı
Dengesiz
Bitkin
Mutsuz
Matematik
Sakinlik
Hükümdar